Jump to content

Ελεύθερο λογισμικό για Εορτολόγιο στο PPC

yiannis_zip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2006 τελείωσα μία εφαρμογή – Εορτολόγιο για PC που περιέχει τις κυριότερες ονομαστικές, θρησκευτικές και εθνικές εορτές, όπως επίσης και παγκόσμιες ημέρες.

Σε αυτή την εφαρμογή έχω προσθέσει και τη δυνατότητα να μεταφέρεται όλο το εορτολόγιο στο ημερολόγιο του Outlook ώστε από εκεί με ένα συγχρονισμό να μεταφέρεται το Εορτολόγιο στο ημερολόγιο του PPC ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής που μπορεί να συγχρονιστεί με το Outlook.

Η μεταφορά του Εορτολόγιου γίνεται κάνοντας κλικ στο "Περισσότερα..." > "Μεταφορά"

Στη συνέχεια μπορείτε να ορίσετε το ημερολόγιο να εμφανίζεται στην κύρια οθόνη του PPC και έτσι να βλέπετε της εορτές της ημέρας.

Η εφαρμογή είναι ελεύθερη και μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.grbytes.com

Αν έχετε κάποιες προτάσεις για την εφαρμογή μπορούμε να τις συζητήσουμε εδώ στο forum.

Την ώρα που έγραψα το μήνυμα δεν δούλευε. Ωραίο πρόγραμμα , μπράβο.

το προγραμμα αυτο το χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο και σας διαβεβαιω και εγω με την σειρα μου οτι ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο,μου δουλευει απροβληματιστα, μαλιστα καπου το χα αναφερει και εδω μεσα παλιοτερα

ενα μπραβο και απο μενα στον δημιουργο του:)

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στα τέλη Σεπτεμβρίου 2006 τελείωσα μία εφαρμογή – Εορτολόγιο για PC που περιέχει τις κυριότερες ονομαστικές, θρησκευτικές και εθνικές εορτές, όπως επίσης και παγκόσμιες ημέρες.

Σε αυτή την εφαρμογή έχω προσθέσει και τη δυνατότητα να μεταφέρεται όλο το εορτολόγιο στο ημερολόγιο του Outlook ώστε από εκεί με ένα συγχρονισμό να μεταφέρεται το Εορτολόγιο στο ημερολόγιο του PPC ή οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής που μπορεί να συγχρονιστεί με το Outlook.

Η μεταφορά του Εορτολόγιου γίνεται κάνοντας κλικ στο "Περισσότερα..." > "Μεταφορά"

Στη συνέχεια μπορείτε να ορίσετε το ημερολόγιο να εμφανίζεται στην κύρια οθόνη του PPC και έτσι να βλέπετε της εορτές της ημέρας.

Η εφαρμογή είναι ελεύθερη και μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.grbytes.com

Αν έχετε κάποιες προτάσεις για την εφαρμογή μπορούμε να τις συζητήσουμε εδώ στο forum.

Φιλε πολυ καλη η εφαρμογη σου!Ευχαριστω..:)

A good wife always forgives her husband when she's wrong.

Φιλιππος

υπαρχει τροπος να περαστουν στο ppc μονο οι γιορτες που ακολουθουν (απο 2007 και μετα).

η επιλογη στην εγκατασταση εστω κι αν βαλεις απο 2007 και μετα τοποθετει τις γιορτες απο το 1997.

ευχαριστω

υπαρχει τροπος να περαστουν στο ppc μονο οι γιορτες που ακολουθουν (απο 2007 και μετα).

η επιλογη στην εγκατασταση εστω κι αν βαλεις απο 2007 και μετα τοποθετει τις γιορτες απο το 1997.

ευχαριστω

To Από: - Έως: στην εφαρμογή αναφέρεται στις κινητές εορτές.

Για τις υπόλοιπες εορτές δεν υπάρχει η δυνατότητα να οριστεί κλιμακα περιοδικότητας (από - έως) από την εφαρμογή.

Μπορείς να το κάνεις αυτό μέσα από το Outlook, πριν περάσεις τις εορτές στη συσκευή σου πηγαίνοντας στο

Ημερολόγιο > Διπλό κλικ στην Εορτή (Περιοδικό συμβάν) > Περιοδικότητα > και απο εκεί ορίζεις την κλίμακα περιοδικότητας.

Βεβαια, αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο για να το κάνεις σε κάθε εορτή.

Εγώ χρησιμοποιώ κάτι άλλο, ένα αρχείο xls 2006-2020 που το κάνεις import στο outlook και μετά από έναν συγχρονισμό με το PPC έχεις το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα με εμφάνιση των εορτών στο today. Είναι πάρα πολύ χρήσιμο όντως :)

Κατέβασα και το δικό σου προγραμματάκι φίλε, έχεις κάνει τρομερή δουλειά. Μπράβο!

• 3 weeks later...