PNeuMA Δημοσιεύτηκε March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 22, 2007 γεια σας παιδια!!! αντιμετωπίζω ενα προβλημα απο σημερα το πρωι που εμφανιστηκε ξαφνικα. οταν ανοιγω το pc..λειτουργει κανονικα κανει boot φοτωνει τα windows μετα ομως απο 3-4 λεπτα ενω ειμαι μεσα στα windows κανονικα βγαζει ενα μηνυμα " η οδηγια 0x745f2780 εκανε αναφορα στη μνημα 0χ000000000 η μνημη δεν ειναι δυνατον να ειναι read" αμεσως μεταει και ενα παραθυρο " Generic Host Process for win32 services" και πρεπει να επιλεξω να αποσταλει η οχι (το γνωστο σφαλμα). Τι πρεπει να κανω? υπαρχει λυση η να προχορισω σε format?? Παράθεση Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Κοίτα εδώ για το πρόβλημα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Κοίτα κι αυτό μήπως βοηθήσει http://support.microsoft.com/kb/894391 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Το έπαθα στο net cafe σήμερα πάω να τρέξω fight simulator και μου βγάζει αυτό το σφάλμα.Και λέω:που το έχω ξαναδεί???Και αμέσως θυμάμαι στο My phone!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts