xristsam Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 καλημερα γινεται να μου πειτε που θα βρω την τελευταια εκδοση του destinator 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παιδια το Vector PNA 380 magic παιρνει Destinator 6 ή 7 και πως? :O:rolleyes: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παιδια το Vector PNA 380 magic παιρνει Destinator 6 ή 7 και πως? :O:rolleyes: Ναι παίρνει είτε ένα ένα μόνα τους είτε και τα δύο αλλά και το δικό του papago με την χρησιμοποίηση του newmwnu1 που μας εφοδίασε ο bbbb.Παρεπιπτόμτως ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΑΕΣΤΡΟ;;;;;; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Παιδια το Vector PNA 380 magic παιρνει Destinator 6 ή 7 και πως? :O:rolleyes: Διάβασε τις πληροφορίες που υπάρχουν εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 To d6 μου έδινε την τελευταία ειδοποίηση ακριβώς πάνω στη στροφή, ενώ το 7 αρκετά μέτρα πριν, μέχρι και πριν το προηγούμενο στενό αν είναι κοντά. Αλλάζει από κάπου αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 To d6 μου έδινε την τελευταία ειδοποίηση ακριβώς πάνω στη στροφή, ενώ το 7 αρκετά μέτρα πριν, μέχρι και πριν το προηγούμενο στενό αν είναι κοντά. Αλλάζει από κάπου αυτό; Έχει κυκλοφορίσει η κανονική έκδοση του 7; Γιατί πιστεύω ότι προβλήματα σαν αυτό είναι ψιλοκολλήματα της ΒΕΤΑ έκδοσης του 7. Αν κάποιος γνωρίζει πραγματικά αν κυκλοφόρησε η κανονική έκδοση, ας δώσει κανένα link Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpx Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Βγήκαν οι νέοι χάρτες του Destinator που ενσωματώνουν και την Κύπρο, ξέρει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 To d6 μου έδινε την τελευταία ειδοποίηση ακριβώς πάνω στη στροφή, ενώ το 7 αρκετά μέτρα πριν, μέχρι και πριν το προηγούμενο στενό αν είναι κοντά. Αλλάζει από κάπου αυτό;[/quote Tο κάνει σε όλες τις ΒΕΤΑ εκδόσεις. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 DANGEROUS POINTS GR UPDATE Δεκεμβρίου 2007 !! Utility Version Information Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=- Update Version.........: December 2007 Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS Posted on............: 26/11/2007 General Information Type: Destinator Utility Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA Support : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873 Email : dangerouspoints@gmail.com Webpage : Dangerous Points Team Date : 26 November 2007 Για να κατεβασετε τα αρχεία πατήστε εδώ Changelog: Προστέθηκαν Στροφές: 9 Σημεία: 2 Διασταυρώσεις: 3 Δρόμοι: 3 Διαβάσεις τρένου: 0 ---------------------- Update: 17 νέα σημεία -------------------------------- ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ: 1017 Εnjoy .. HaRisG - MinOtaVRS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranakis Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Η αποφυγή φέρυ υπάρχει στο dest7: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Η αποφυγή φέρυ υπάρχει στο dest7: Yparxei alla gia na emfanistei prepei na kaneis disable kai xanaenable ton daktulio an den kanw lathos... Gia perisotera des edw sto forum ths Ngi opou anaferthike to tip :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Mhpws mperdeftikes ligo ? :D to txt pou kaneis copy einai gia to iGo gia to Destinator aplos trexeis to cab kai ola sthnonte mona tous :cool: Μπα μόνο λίγο; Ο Δαίδαλος στον λαβύρυνθο είχε μπερθευτεί λιγότερο. Τελικά μήπως τα βάζω μέσα στα favorites; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Μπα μόνο λίγο; Ο Δαίδαλος στον λαβύρυνθο είχε μπερθευτεί λιγότερο. Τελικά μήπως τα βάζω μέσα στα favorites; :lol: yeap an thes to expert users diavase kai to readme :cool: Pio efkolo einai to cab omws to kaneis copy sto ppc kai to trexeis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 :lol: yeap an thes to expert users diavase kai to readme :cool: Pio efkolo einai to cab omws to kaneis copy sto ppc kai to trexeis Όταν το ξεζιπάρισα δεν μου έβγαλε ένα αρχείο cab, αλλά 16 αρχεία. Επιπλέον δεν ξέρω αν το vector 380 τρέχει αρχεία cab, γι'αυτό και μπερδεύτηκα. Σε μια προηγούμενη update Dangerouς points μου φαίνεται ότι έκανα copy στο favorites, στο destinatorapps. Η τελευατία όμως ΒΕΤΑ έκδοση του 7 που έβαλα, μέσα στο destinatorapps έχει μόνο τον χάρτη. Τα favorites τα έχει στον κυρίως φάκελο destinator μαζί με το language κλπ και έτσι δουλεύει τέλεια. Κάπου εκεί μπερδεύτηκα Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Όταν το ξεζιπάρισα δεν μου έβγαλε ένα αρχείο cab, αλλά 16 αρχεία. Επιπλέον δεν ξέρω αν το vector 380 τρέχει αρχεία cab, γι'αυτό και μπερδεύτηκα. Σε μια προηγούμενη update Dangerouς points μου φαίνεται ότι έκανα copy στο favorites, στο destinatorapps. Η τελευατία όμως ΒΕΤΑ έκδοση του 7 που έβαλα, μέσα στο destinatorapps έχει μόνο τον χάρτη. Τα favorites τα έχει στον κυρίως φάκελο destinator μαζί με το language κλπ και έτσι δουλεύει τέλεια. Κάπου εκεί μπερδεύτηκα pes etsi .. Nai tha ta xezipareis kai tha ta rixeis ola ta dat files mesa sto favorites :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 pes etsi .. Nai tha ta xezipareis kai tha ta rixeis ola ta dat files mesa sto favorites :cool: ΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦ. Ησύχασα. Τώρα γιατί άλλωτε το dastinatorapps έχει μόνο τον χάρτη και σε άλλες version έχει και τον χάρτη και τα voice, language, user data και όμως δουλέυουν όλες οι εκδόσεις δεν το κατάλαβα Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παίδες...κάποια μπούρδα έκανα μάλλον και δε μου εμφανίζει στα POIs εκκλησίες κτλ, δλδ την κατηγορία ΘΡΗΣΚΕΙΑ. έχει κανείς καμιά ιδέα πριν τα κάνω χειρότερα???:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 παίδες...κάποια μπούρδα έκανα μάλλον και δε μου εμφανίζει στα POIs εκκλησίες κτλ, δλδ την κατηγορία ΘΡΗΣΚΕΙΑ. έχει κανείς καμιά ιδέα πριν τα κάνω χειρότερα???:) Den ekanes mpoyrda exeis thn ekdosh xwris tis ekklisies anebike kainouria sto site ths NGI phgaine kai katevasethn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2007 Den ekanes mpoyrda exeis thn ekdosh xwris tis ekklisies anebike kainouria sto site ths NGI phgaine kai katevasethn merci....το έφτιαξα.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngelMav Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 καλημέρα συμforumήτες. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα Μio 350 (δώρο!!!) και θά θελα να μου πείτε που μπορώ να βρω την τελευταία έκδοση του Destinator 7 στα Ελληνικά μαζί με τους τελευταίους χάρτες και όλα τα καλούδια που έχετε ετοιμάσει? Υ.Γ. Μπράβο σας παιδιά για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε... Είμαι άσχετος με PDA & GPS και μπορώ να πώ πως διαβάζοντας κάποιες συζητήσεις σας, απαντήθηκαν κάποια ερωτήματά μου... Και πάλι συγχαρητήρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Μα γιατί στο Dest7 ενώ κινούμαι γυρίζει το βελάκι και όχι ο χάρτης? Στο Dest6 είχε να ρυθμίζεις την κατεύθυνση με βάση την κίνηση ή όχι,στο 7 έχει με βάση την κατεύθυνση αλλά ενώ το τσεκάρω δεν κάνει τίποτα,τα ίδια μόνο,γυρίζει το βελάκι αντί το χάρτη.... αυτο το κανει το dest ...574 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 αυτο το κανει το dest ...574 ¨οχι δεν είνα έτσι. Σε μένα με την ίδια version γυρίζει ο χάρτης. Κάτι δεν 'εκανες σωστά στο τσεκάρισμα. Aκυρον Έχω 58.... έκδοση. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnanakos Δημ. December 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ξέρει κανείς αν το destinator 7 παίζει σε ppc με windows 2002?? Αν όχι ποιο destinator να βάλω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2007 Ξέρει κανείς αν το destinator 7 παίζει σε ppc με windows 2002?? Αν όχι ποιο destinator να βάλω? windows 2003 paizei toso to dest3 oso kai to PN me to 6 .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris3344 Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 εχω χασει τα μισα forlinks. Δοκιμασα του προηγουμενου αλλα παλι τα ιδια. μηπως γνωριζεις που μπορω να τα βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts