Jump to content

Destinator 7

Minotavrs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια το Vector PNA 380 magic παιρνει Destinator 6 ή 7 και πως? :O:rolleyes:

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Παιδια το Vector PNA 380 magic παιρνει Destinator 6 ή 7 και πως? :O:rolleyes:

Ναι παίρνει είτε ένα ένα μόνα τους είτε και τα δύο αλλά και το δικό του papago με την χρησιμοποίηση του newmwnu1 που μας εφοδίασε ο bbbb.Παρεπιπτόμτως ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΑΕΣΤΡΟ;;;;;;

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

To d6 μου έδινε την τελευταία ειδοποίηση ακριβώς πάνω στη στροφή, ενώ το 7 αρκετά μέτρα πριν, μέχρι και πριν το προηγούμενο στενό αν είναι κοντά.

Αλλάζει από κάπου αυτό;

To d6 μου έδινε την τελευταία ειδοποίηση ακριβώς πάνω στη στροφή, ενώ το 7 αρκετά μέτρα πριν, μέχρι και πριν το προηγούμενο στενό αν είναι κοντά.

Αλλάζει από κάπου αυτό;

Έχει κυκλοφορίσει η κανονική έκδοση του 7; Γιατί πιστεύω ότι προβλήματα σαν αυτό είναι ψιλοκολλήματα της ΒΕΤΑ έκδοσης του 7. Αν κάποιος γνωρίζει πραγματικά αν κυκλοφόρησε η κανονική έκδοση, ας δώσει κανένα link

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Αλλάζει από κάπου αυτό;[/quote

Tο κάνει σε όλες τις ΒΕΤΑ εκδόσεις.

Κινέζικη παροιμία

DANGEROUS POINTS GR

UPDATE Δεκεμβρίου 2007 !!

Utility Version Information

Name.......................: -=DanGerOuS PoiNtS=-

Update Version.........: December 2007

Posted by............ : HaRisG & MinOtaVrS

Posted on............: 26/11/2007

General Information

Type: Destinator Utility

Platform : Destinator 7x, 6.x, Destinator PN, Destinator 6.1 for PNA

Support : http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=2873

Email : dangerouspoints@gmail.com

Webpage : Dangerous Points Team

Date : 26 November 2007

Για να κατεβασετε τα αρχεία πατήστε εδώ

Changelog:

Προστέθηκαν

Στροφές: 9

Σημεία: 2

Διασταυρώσεις: 3

Δρόμοι: 3

Διαβάσεις τρένου: 0

----------------------

Update: 17 νέα σημεία

--------------------------------

ΣΥΝΟΛΟ ΣΗΜΕΙΩΝ: 1017

Εnjoy ..

HaRisG - MinOtaVRS

Η αποφυγή φέρυ υπάρχει στο dest7:

Yparxei alla gia na emfanistei prepei na kaneis disable kai xanaenable ton daktulio an den kanw lathos... Gia perisotera des edw sto forum ths Ngi opou anaferthike to tip :cool:

Mhpws mperdeftikes ligo ? :D to txt pou kaneis copy einai gia to iGo gia to Destinator aplos trexeis to cab kai ola sthnonte mona tous :cool:

Μπα μόνο λίγο; Ο Δαίδαλος στον λαβύρυνθο είχε μπερθευτεί λιγότερο. Τελικά μήπως τα βάζω μέσα στα favorites;

Κινέζικη παροιμία

Μπα μόνο λίγο; Ο Δαίδαλος στον λαβύρυνθο είχε μπερθευτεί λιγότερο. Τελικά μήπως τα βάζω μέσα στα favorites;

:lol:

yeap an thes to expert users diavase kai to readme :cool:

Pio efkolo einai to cab omws to kaneis copy sto ppc kai to trexeis

:lol:

yeap an thes to expert users diavase kai to readme :cool:

Pio efkolo einai to cab omws to kaneis copy sto ppc kai to trexeis

Όταν το ξεζιπάρισα δεν μου έβγαλε ένα αρχείο cab, αλλά 16 αρχεία. Επιπλέον δεν ξέρω αν το vector 380 τρέχει αρχεία cab, γι'αυτό και μπερδεύτηκα. Σε μια προηγούμενη update Dangerouς points μου φαίνεται ότι έκανα copy στο favorites, στο destinatorapps. Η τελευατία όμως ΒΕΤΑ έκδοση του 7 που έβαλα, μέσα στο destinatorapps έχει μόνο τον χάρτη. Τα favorites τα έχει στον κυρίως φάκελο destinator μαζί με το language κλπ και έτσι δουλεύει τέλεια. Κάπου εκεί μπερδεύτηκα

Κινέζικη παροιμία

Όταν το ξεζιπάρισα δεν μου έβγαλε ένα αρχείο cab, αλλά 16 αρχεία. Επιπλέον δεν ξέρω αν το vector 380 τρέχει αρχεία cab, γι'αυτό και μπερδεύτηκα. Σε μια προηγούμενη update Dangerouς points μου φαίνεται ότι έκανα copy στο favorites, στο destinatorapps. Η τελευατία όμως ΒΕΤΑ έκδοση του 7 που έβαλα, μέσα στο destinatorapps έχει μόνο τον χάρτη. Τα favorites τα έχει στον κυρίως φάκελο destinator μαζί με το language κλπ και έτσι δουλεύει τέλεια. Κάπου εκεί μπερδεύτηκα

pes etsi .. Nai tha ta xezipareis kai tha ta rixeis ola ta dat files mesa sto favorites :cool:

pes etsi .. Nai tha ta xezipareis kai tha ta rixeis ola ta dat files mesa sto favorites :cool:

ΟΥΟΥΟΥΦΦΦΦ. Ησύχασα. Τώρα γιατί άλλωτε το dastinatorapps έχει μόνο τον χάρτη και σε άλλες version έχει και τον χάρτη και τα voice, language, user data και όμως δουλέυουν όλες οι εκδόσεις δεν το κατάλαβα

Κινέζικη παροιμία

παίδες...κάποια μπούρδα έκανα μάλλον και δε μου εμφανίζει στα POIs εκκλησίες κτλ, δλδ την κατηγορία ΘΡΗΣΚΕΙΑ. έχει κανείς καμιά ιδέα πριν τα κάνω χειρότερα???:)

παίδες...κάποια μπούρδα έκανα μάλλον και δε μου εμφανίζει στα POIs εκκλησίες κτλ, δλδ την κατηγορία ΘΡΗΣΚΕΙΑ. έχει κανείς καμιά ιδέα πριν τα κάνω χειρότερα???:)

Den ekanes mpoyrda exeis thn ekdosh xwris tis ekklisies anebike kainouria sto site ths NGI phgaine kai katevasethn

καλημέρα συμforumήτες. Πρόσφατα έπεσε στα χέρια μου ένα Μio 350 (δώρο!!!) και θά θελα να μου πείτε που μπορώ να βρω την τελευταία έκδοση του Destinator 7 στα Ελληνικά μαζί με τους τελευταίους χάρτες και όλα τα καλούδια που έχετε ετοιμάσει?

Υ.Γ. Μπράβο σας παιδιά για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε... Είμαι άσχετος με PDA & GPS και μπορώ να πώ πως διαβάζοντας κάποιες συζητήσεις σας, απαντήθηκαν κάποια ερωτήματά μου... Και πάλι συγχαρητήρια

• 2 weeks later...
Μα γιατί στο Dest7 ενώ κινούμαι γυρίζει το βελάκι και όχι ο χάρτης?

Στο Dest6 είχε να ρυθμίζεις την κατεύθυνση με βάση την κίνηση ή όχι,στο 7 έχει με βάση την κατεύθυνση αλλά ενώ το τσεκάρω δεν κάνει τίποτα,τα ίδια μόνο,γυρίζει το βελάκι αντί το χάρτη....

αυτο το κανει το dest ...574

αυτο το κανει το dest ...574

¨οχι δεν είνα έτσι. Σε μένα με την ίδια version γυρίζει ο χάρτης. Κάτι δεν 'εκανες σωστά στο τσεκάρισμα.

Aκυρον Έχω 58.... έκδοση.

Κινέζικη παροιμία

Ξέρει κανείς αν το destinator 7 παίζει σε ppc με windows 2002?? Αν όχι ποιο destinator να βάλω?

windows 2003 paizei toso to dest3 oso kai to PN me to 6 ..