chris7_ Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 den exei polles diafores me to 6.apla exei kalytero grafiko perivalon.den exei kykloforisei episima apo thn destinator kai logika otn vgei tha mporoun oi nomimoi katoxei tou 6 na kanoun anavathmish Euxaristw gia ths plirofories goodwood!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Έχει κανένας πρόβλημα με τις ηχητικές ειδοποιήσεις ???? Θα τρελαθώ. Τελικά δεν φταίει το bluetooth :cry: Φαίνεται ότι με την τελευταία ανβάθμιση-ενημέρωση των ΡΟΙ, τα παιδιά που έκαναν την ενημέρωση πείραξαν κάποια αρχεία και μου το κάνει και μένα ο ίδιοες dest7, που λίγες μέρες πριν δούλευε ρολόι. Αμ βρεις τα παλιά θα έχουν περισσότερα φωνητικά, αλλά λιγώτερα ΡΟΙ. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=203715 Look at 1st post!!! Μήπως ξέρει κανείς το file ForLinks, που εμφανίζεται στην αποσυμπίεση σε τι χρειάζεται; Που το βάζουμε και σε τί χρησιμεύει; Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μήπως ξέρει κανείς το file ForLinks, που εμφανίζεται στην αποσυμπίεση σε τι χρειάζεται; Που το βάζουμε και σε τί χρησιμεύει; το μεταφέρεις στον κατάλογο Userdata για να σου εμφανίζει τις αποφυγές στις διαδρομές... Δακτύλιος, αττική οδός, χωματόδρομοι κτλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikthanos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Ελπίζω όταν βάλω το επίσημο και αγορασμένο Destinator 7 (πότε με το καλό θα κυκλοφορήσει????) να δουλέψει μπαμ μπαμ, και το ίδιο καλά όπως και το trial... :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 το μεταφέρεις στον κατάλογο Userdata για να σου εμφανίζει τις αποφυγές στις διαδρομές... Δακτύλιος, αττική οδός, χωματόδρομοι κτλ... 'Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Το έβαλα χύμα όχι σαν ενιαίο file με το όνομα ForLinks. Καλά έκανα; Γιατί δεν το δοκίμασα ακόμη. Α και μια πληροφορία. Στο site ο νέος χάρτης εμφανίζεται με το όνομα GreeceG, ακόμη και όταν τον ξεζιπάρεις έχει αυτό το όνομα, όταν τον κάνω copy στην sd πάλι εμφανίζεται με το όνομα GreeceG, όταν πάει κανείς στην αλλαγή χάρτη, εμφανίζεται σαν GreecU με έκδοση Q4. Έκανα αμάν να καταλάβω την διαφορά από την GreeceU Q2. Εν πάσει περιπτώσει τον αναγνωρίζει. Αν τρέχει καλλά θα το ω κάποια άλλη μέρα. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisTS Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Μου κάνει εντύπωση που δεν είδα τίποτα σχετικό να αναφέρεται πουθενά... Έχω την τελευταία έκδοση του D7 και την τελαυταία διορθωμένη έκδοση του ελληνικού χάρτη της NGI. 1) Τα POI's συνεχίζουν να είναι στα αγγλικά. 2) Όλες οι ανώνυμες οδοί στις "οδηγίες κατεύθυνσης" εμφανίζονται με το όνομα "Περικλέους"... Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 1) Παίρνετε backup το αρχείο DestinatorApps\Destinator\Language\Greek\DestinatorMSG.Inf 2) Το ανοίγετε με το notepad και ψάχνετε να βρείτε τις γραμμές IDS_INTERFACE_LANGUAGE="ELL" IDS_INTERFACE_CODE_PAGE="1253" ή IDS_INTERFACE_LANGUAGE="ΕΝ" IDS_INTERFACE_CODE_PAGE="1251" τις οποίες διορθώνετε είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση με το ορθό IDS_INTERFACE_LANGUAGE="GRE" IDS_INTERFACE_CODE_PAGE="1253" σώζετε το αρχείο και το ξαναβάζετε στην θέση του. Ολο το menu των χρησίμων, θα γυρίσει ως δια μαγείας στα ελληνικά !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 1) Παίρνετε backup το αρχείο DestinatorApps\Destinator\Language\Greek\DestinatorMSG.Inf 2) Το ανοίγετε με το notepad και ψάχνετε να βρείτε τις γραμμές IDS_INTERFACE_LANGUAGE="ELL" IDS_INTERFACE_CODE_PAGE="1253" ή IDS_INTERFACE_LANGUAGE="ΕΝ" IDS_INTERFACE_CODE_PAGE="1251" τις οποίες διορθώνετε είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση με το ορθό IDS_INTERFACE_LANGUAGE="GRE" IDS_INTERFACE_CODE_PAGE="1253" σώζετε το αρχείο και το ξαναβάζετε στην θέση του. Ολο το menu των χρησίμων, θα γυρίσει ως δια μαγείας στα ελληνικά !!! Kala einai otan metaferoume kati na dinoume kai ta aparaithta gredits se afton pou to dhmoisiefse prwtos.. Sygekrimena edw anaferete h lisi apo ton xrhsth grnikolis opou kai tou axizoun polla bravi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpapo Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Kala einai otan metaferoume kati na dinoume kai ta aparaithta gredits se afton pou to dhmoisiefse prwtos.. Sygekrimena edw anaferete h lisi apo ton xrhsth grnikolis opou kai tou axizoun polla bravi Σωστός όπως πάντα ;) Παράθεση Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza2003 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 gia sou mpampi sostotatos,mipos ksereis giati sths apofyges tou neou xarth den yparxoun i apofyges aktoploikon gramon ,eno yparxoun oles i alles? Παράθεση CAR MULTIMEDIA- Built in GPS for VOLKSWAGEN- WIN CE 5-KINGSTON SDHC 4GB-IGO V 8.3,- AMIGO, MIOMAP 8,DESTINATOR 8-7-6.1,SYGIC MOBILE,DRIVE ME,POLNAV,ROUTE 66,GARMIN ,TOMTOM V 7,NAVIMATE XTREME,GINIUS DRIVE,NDRIVE,AUTOMAPA,NAVIGON V 7.4.2(BUILD 802),POCKET NAVIGATOR 9 http://i432.photobucket.com/albums/qq41/vwgolfi5/th_Multi-1.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Kala einai otan metaferoume kati na dinoume kai ta aparaithta gredits se afton pou to dhmoisiefse prwtos.. Sygekrimena edw anaferete h lisi apo ton xrhsth grnikolis opou kai tou axizoun polla bravi δεν το καταλαβα αυτο ,ειπα οτι ειναι δικο ,τι νομιζεις οτι ειμαι κανενασ ξυπνητζης, το μετεφερα οπως ηταν χωρισ κανενα σχολιο για να βοηθησω αυτον που εψαχνε μια λύση στο προβλημα του,ουτε γνωστης το παιζω ουτε και ο πρωτος καταφερτζης και αμα ειναι καποιος να παρεξηγηθει ας παρεξηγηθει αυτος που το εφτιαξε και οχι οποιος γουσταρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Kala einai otan metaferoume kati na dinoume kai ta aparaithta gredits se afton pou to dhmoisiefse prwtos.. Sygekrimena edw anaferete h lisi apo ton xrhsth grnikolis opou kai tou axizoun polla bravi και για να ξερεις και να μην εισαι βιαστικος δεν το πηρα απο εκει το πηρα απο εδω http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=1661 ανοιξε τα ματακια σου και δες το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 gia sou mpampi sostotatos,mipos ksereis giati sths apofyges tou neou xarth den yparxoun i apofyges aktoploikon gramon ,eno yparxoun oles i alles? Kati egrapse o zeppelin an den kanw lahos ... gia tsekare to edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 και για να ξερεις και να μην εισαι βιαστικος δεν το πηρα απο εκει το πηρα απο εδω http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=1661 ανοιξε τα ματακια σου και δες το που και αυτος απο εκει το πηρε ,και δεν ειπες κουβεντα εκει αλλα τωρα σε πιασανε οι ευαισθησιες σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 και για να ξερεις και να μην εισαι βιαστικος δεν το πηρα απο εκει το πηρα απο εδω http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=1661 ανοιξε τα ματακια σου και δες το Se efxaristw poly na eisai kala vlepeis eimai kai kapoias hlikias kai den diavazw alotria fora.... :cool: opws kai na exei omws tha prepei na anafereis panta afton pou grafei kati to opoio den einai diko sou... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Se efxaristw poly na eisai kala vlepeis eimai kai kapoias hlikias kai den diavazw alotria fora.... :cool: opws kai na exei omws tha prepei na anafereis panta afton pou grafei kati to opoio den einai diko sou... :cool: αν εισαι στην ηλικια που λες στο avatar σου η δικη μου ειναι +8 χρονια και δεν εχω καποιο προβλημα να πω ποιανου ειναι ουτε και γουσταρω να καρπωθω τι δουλεια καποιου αλλου γαι να φανω οτι ειμαι γνωστης ενος ppc και των εφαρμογων του,ειμαι ενας απλος χρηστης που ψαχνω στο ιντερνετ και ζηταω βοηθεια και οπου εχω βρει κατι προσπαθω να βοηθησω καποιο που θελει να βρει κατι και δεν το βρηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 που και αυτος απο εκει το πηρε ,και δεν ειπες κουβεντα εκει αλλα τωρα σε πιασανε οι ευαισθησιες σου Γιατί θίχτηκες καλο μου παιδί... Υπάρχουν παρα πολλά παιδιά εδώ μέσα που μπορούν να σε βεβαιώσουν για το αν είμαι κωλόπαιδο flamer η δεν ξέρω τι άλλο .. Το μονο που ζητω είναι όπως γράφουμε όλοι εμείς εδώ μέσα τις πηγες μας το ίδιο να κανεις και εσύ... Δικαιολόγησε ίσως λόγο της ηλικίας σου και του ότι είσαι σχετικά καινούριος στο topic αλλα αυτό σε καμια περίπτωση δεν σου επιτρέπει να μιλάς ειρωνικά.. Ο καθένας μας έχει μια ιστορία που τον ακολουθεί αν μη τι άλλο θα ήθελα να μου μιλάς λίγο καλύτερα ούτε σε έκραξα ούτε σου είπα κάτι κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 και για να ξερεις και να μην εισαι βιαστικος δεν το πηρα απο εκει το πηρα απο εδω http://gpspocketpc.gr/phpBB/viewtopic.php?t=1661 ανοιξε τα ματακια σου και δες το τώρα πως ενα ποστ που γράφτηκε μια μερα νωρίτερα αντιγράφτηκε απο αλλο ποστ που γράφτηκε μια μερα αργότερα δεν ξέρω............... Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos11 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Γιατί θίχτηκες καλο μου παιδί... Υπάρχουν παρα πολλά παιδιά εδώ μέσα που μπορούν να σε βεβαιώσουν για το αν είμαι κωλόπαιδο flamer η δεν ξέρω τι άλλο .. Το μονο που ζητω είναι όπως γράφουμε όλοι εμείς εδώ μέσα τις πηγες μας το ίδιο να κανεις και εσύ... Δικαιολόγησε ίσως λόγο της ηλικίας σου και του ότι είσαι σχετικά καινούριος στο topic αλλα αυτό σε καμια περίπτωση δεν σου επιτρέπει να μιλάς ειρωνικά.. Ο καθένας μας έχει μια ιστορία που τον ακολουθεί αν μη τι άλλο θα ήθελα να μου μιλάς λίγο καλύτερα ούτε σε έκραξα ούτε σου είπα κάτι κακό. η απαντηση μου βρισκεται ακριβως απο πανω στο 945 καληνυχτα στην ομορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 22, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 η απαντηση μου βρισκεται ακριβως απο πανω στο 945 καληνυχτα στην ομορφη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ No hard feelings .. παντως οπως λεει και ο μαστελος η ενημερωση ειναι νεωτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 No hard feelings .. παντως οπως λεει και ο μαστελος η ενημερωση ειναι νεωτερη... Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλλουμε το dest7 στο vector 380 να έμφανίζει ρώσσικα ή άλλες περίεργες γλώσες όχι μόνο λατινικά και έλληνικά; Λέω καμια μικρο εφαρμογή κανένα keybord.ini κατι τέτοιο. Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Μήπως υπάρχει τρόπος να βάλλουμε το dest7 στο vector 380 να έμφανίζει ρώσσικα ή άλλες περίεργες γλώσες όχι μόνο λατινικά και έλληνικά; Λέω καμια μικρο εφαρμογή κανένα keybord.ini κατι τέτοιο. Sigoura ginete psaxou ligo sto emule gia destinator languages Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wap4u Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Οι υποκατηγορίες POI είναι στα αγγλικά στο D7 γίνεται να αλλάξουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. November 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Οι υποκατηγορίες POI είναι στα αγγλικά στο D7 γίνεται να αλλάξουν; Koita mia selida pisw tin exei anadimosiefsei o manos apo allo forum PS: H lisi anevike gia prwth fora apo ton grnikolis edw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts