mobo Δημοσιεύτηκε March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2007 Εδω και λίγο καιρό αγόρασα επιτέλους καλά ηχεία (Altec Lansing fx4021) και καλή κάρτα ήχου (Soundblaster Audigy). Ποιό media player νομίζετε πως είναι το καλύτερο? Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα στον ήχο. Πάντως μέχρι στιγμής, απο όλα όσα δοκίμασα, (wmp 11, winamp, itunes)τον καλύτερο ήχο τον βγάζει το mediamonkey, με δεύτερο το itunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Το Media Source της Creative δεν σε ικανοποιησε? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Το Media Source της Creative δεν σε ικανοποιησε? Οχι, καμία σχέση σε ποιότητα και επιλογές με το mediamonkey. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ηταν ποτε καλο το itunes σε <αποδοση> στον ηχο.. εγω παντως εχω winamp με DFX ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ηταν ποτε καλο το itunes σε <αποδοση> στον ηχο.. εγω παντως εχω winamp με DFX ;)Ποιο DFX έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 το 8.019 ..παιζει ρολο? http://www.fxsound.com/index.php?vendor=11&subvendor=1&plus=2&refer=dfx8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. March 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 το 8.019 ..παιζει ρολο? http://www.fxsound.com/index.php?vendor=11&subvendor=1&plus=2&refer=dfx8 Αυτό έχω κι εγώ αλλα δεν φτάνει το mediamonkey. Δοκιμασε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 το κατεβασα και τα βαλα και τα 2 να παιζουν ταυτοχρονα..ποιοτικα δεν ξερω..παντως σε ενταση το winamp με dfx το δινει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 καλησπέρα... υπάρχει κάποιο plugin για το winamp το οποίο να παίζει τα τραγούδια nonstop? Δλδ να βάζω μία playlist και να μην υπάρχει η παύση ανάμεσα στα τραγούδια ή κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts