dalai Δημοσιεύτηκε March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 19, 2007 CPU Intel® Xscale 300 MHz Operating System Windows Mobile™ software for Pocket PCs Display 3.5 color Transflective LCD, LED Backlighting, 240 x 320, 65K colors Memory 32MB Flash ROM. 64MB SDRAM Audio Voice Recording(Mono). MP3 Playback support. Media Player I/O Input Method Stylus pen/Software kdyboard/Handwriting Recognition Expansion Slot SD/MMC. SD IO Microphone Builit-in type x 1(Mono) Speaker Builit-in Monaural type speaker x 1 Headphone 2.5mm Mini jack x 1 USB USB 1.1 Client for ActiveSync Infrared IrDA (SIR). Consumer IR (4 meters) battery Embedded Lithium lon Battery 1350mAh Active:12 hours(fully charged main battery, w/o GPS function) Suspend:21 days(fully charged main battery) Dimension 112.8 mm (H) x 69.6 mm (W) x 16.3~24.15mm (D) Weight 147g Power Supply Input 100~240VAC; Output 5VDC, 1A DC Εψαξα να βρω αν εχει ανοιχτει αλλο thread gia to mio168 αλλα δεν βρικα κατι . Σκεφτομαι λοιπον να το αγορασω αφου το βρηκα μεταχειρισμενο με καινουργια μπαραρια και πολλα καλουδια(βαση -φορτιστες) στα 200 ευρω και ηθελα να ακουσω καποιες γνωμες για το εν λογω PDA . Γνωριζω οτι εχει παλαιο δεκτη GPS αλλα δεν μπορεις να τα εχεις ολα... Με ενδιαφερει να μαθω αν εχει βγαλει προβληματα , ποσο κραταει η μπαραρια του , αν ειναι ευχρηστο , και αν η τιμη που το βρηκα ειναι καλη . Ψηνομαι γερα για PDA και ειμαι μεταξυ ΕΤΕΜ Χ500 και αυτου .Ο λογος που στεφτομαι να παρω το ΜΙΟ 168 ειναι οτι ,με 700 ευρω(οσο περιπου θα μου βγει το Χ500 με βασεις μνημη φορτιστες) θα μπορεσω να παρω 3 διαφορετικες συσκευες (φωτογραφικη - PDA.GPS -κινητο ) με πολυ καλυτερες ή εφάμηλες δυνατοτητες. Ειμαι πολυ μπερδεμενος αφου δεν ξερω αν πρεπει να διαλεξω ενα all-in-one με μετριεσ δινατοτητεσ(ειδικα στη camera) ή τρεις σισκευεσ που θα δυσκουεομαι να κουβαλαω παντα μαζι μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Mε 40-50 επιπλέον euros παίρνεις κάτι αρκετά καλύτερο. http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=mio+p350&page=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2007 Mε 40-50 επιπλέον euros παίρνεις κάτι αρκετά καλύτερο. http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=mio+p350&page=2 sumfono ki ego !!:) paliose pia to 168 !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Για τα MIO P350/550, δεν εχουν ακουστει τοσο καλα σχολια,αναφορικα με τη χρηση του ως gps και σε συνεργασια με το destinator 6.Απο την αλλη μερια, το 168 λειτουργει αψογα μ'αυτο το προγραμμα. Για περισσοτερες πληροφοριες, δες εδω http://www.ngi.gr/forum/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 Για τα MIO P350/550, δεν εχουν ακουστει τοσο καλα σχολια,αναφορικα με τη χρηση του ως gps και σε συνεργασια με το destinator 6.Απο την αλλη μερια, το 168 λειτουργει αψογα μ'αυτο το προγραμμα. Για περισσοτερες πληροφοριες, δες εδω http://www.ngi.gr/forum/ Δώσε ένα πιο συγκεκριμένο link. Τον στέλνεις σε ένα άλλο forum που ίσως βρει βοήθεια σε κάτι που δεν ζήτησε; Εσύ αποφάσισες για αυτόν οτι θα χρησιμοποιήσει destinator 6; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalai Δημ. March 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να βαλω το εν λογω προγραμμα . μαλιστα βρηκα το ΜΙΟ350 σε πολυ δελεαστικη τιμη (κοντα στα 200 ευρω και αυτο) Αλλα τωρα προβληματιστικα παλι μα αυτα που μου ειπες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να βαλω το εν λογω προγραμμα . μαλιστα βρηκα το ΜΙΟ350 σε πολυ δελεαστικη τιμη (κοντα στα 200 ευρω και αυτο) Αλλα τωρα προβληματιστικα παλι μα αυτα που μου ειπες :( Απο όσους ξέρω που έχουν το 350 μια χαρά το βρίσκουν. Δες και εδώ Mio P350 and P550. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalai Δημ. March 20, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 διαβαζοντας το εν λογω site ..ngi.gr.. δεν διαπιστωσα να εχει προβλιμα με το destinator , alla me μια σιγκεκριμενη μαρκα μνημης που κολουσε. Φιλε Qparadox ξερεις κατι περισσοτερο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Qparadox Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 @dalai : ο,τι γνωση εχω για το συγκεκριμενο θεμα, το εχω απο εκεινο το φορουμ. Αλλα θελει αρκετο ψαξιμο-εχει πααααρααααααα πολλα θεματα. Προσωπικα,εχω το ΜΙΟ 168 και το destinator 6, και δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα. Μαλιστα, υπερχρονιζοντας το (με software), τρεχει ακομα πιο γρηγορα (προφανως...) χωρις κολληματα. Αναφορικα με τα προβληματα των 350/550, εκτος απο την καρτα, εχουν αναφερθει κι αλλα- πχ χασιμο σηματος, χαρτη. Τωρα αν φταιει η καρτα, το προγραμμα, η cpu ή ο καιρος δεν το ξερω. Απλα λεω οτι υπαρχουν καποια παραπονα. Απο την αλλη, υπαρχουν και αρκετοι που λενε οτι ολα ειναι ΟΚ. Αρχικα, κι εγω σκεφτομουν την αγορα Ρ350, αλλα διαβαζοντας αλλαξα γνωμη.Γενικα, φαινεται οτι 'εμπειροι' χρηστες (απο το φορουμ), δεν πολυ-προτεινουν τη σειρα 350/550. Τωρα αμα ειναι 'βαλτοι', δε το γνωριζω.Παντως, το Ρ350 δεν ειναι και κατι τοσο καινουργιο και επαναστατικο σε σχεση με το 168. Βελτιωμενο ναι (στα τεχνικα χαρακτηριστικα), αλλα μεχρι εκει. Στην τελικη, αμα βρισκεις καινουργιο το Ρ350 στα 200 ευρω, παρτο. Παλαιοτερα που κοιταγα, η πιο φτηνη τιμη (με φπα) πηγαινε κοντα στα 290, οποτε δεν ελεγε. Ελπιζω να σε βοηθησα εστω και λιγο.... @johner : ............................................................................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts