mmingos Δημοσιεύτηκε March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 18, 2007 Καλημέρα σε όλους. Πρόσφατα χρειάστηκε να εγκαταστήσουμε ένα πρόγραμμα το οποίο μας στέλνει κάποιες ειδοποιήσεις ώς alarm. Μέσα λοιπόν στο πρόγραμμα αυτό υπάρχει και ένα πεδίο για να σου στέλνει ειδοποίηση σε κάποιο e-mail απο pager. Υπάρχει κάποια σχετικά φθηνή υπηρεσία η οποία να μου παρέχει ένα e-mail της μορφής myname@company.com και να προωθεί τα e-mail που δέχεται στο κινητό μου τηλέφωνο ; Θέλω δηλαδή όταν στέλνει κάποιος mail εκεί, να μου έρχεται SMS. Υπάρχει κάπου αυτό ; Παράθεση Συνεργάτης των : texnikoi.com / aktoweb.com / adsnet.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 Νομίζω η cosmote έστελνε δωρεάν ειδοποίηση με SMS για εισερχόμενα emails και μπορούσες να επιλέξεις να διαβάσεις όποια ήθελες πληρώνοντας κάποιο ποσό. Εταιρία που να παρέχει email με αποστολή μέσω sms δεν έχω διαβάσει να υπάρχει. Πρόκειται πάντως για μια λύση σχετικά εύκολα υλοποιήσιμη και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε εξυπηρετήσει. Το θέμα είναι προφανώς να βρεις το φτηνότερο (αν περιμένεις τεράστιο αριθμό μυνημάτων) ή το πιο αξιόπιστο (αν πρόκειται για ζήτημα ζωής και θανάτου) ή ακόμα καλύτερα τη χρυσή τομή. Λεπτομέρειες, αν θέλεις, σε προσωπικό - δε θα κάνουμε και διαφήμιση. :happy: Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Εγώ νομίζω ότι και η Vodafone κάνει κάτι παρόμοιο, όμως απαιτείται εγγραφή και δημιουργία E-mail με μορφή *****@vodafone.gr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts