Jump to content

Εγκατασταση στην καρτα μνημης

dmitsos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω προγραμματα σε μορφη CAB στην καρτα μνημης και οταν παταω για να γινει η εγκατασταση τοτε το βαζει στη μνημη τηλεφωνου και οχι στην καρτα:( ξερει κανεις πως αλλαζει αυτο!

ΕΙΝΑΙ αναγκη

Guest lagoudakis
Εχω προγραμματα σε μορφη CAB στην καρτα μνημης και οταν παταω για να γινει η εγκατασταση τοτε το βαζει στη μνημη τηλεφωνου και οχι στην καρτα:( ξερει κανεις πως αλλαζει αυτο!

ΕΙΝΑΙ αναγκη

http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php νομιζω οτι εδω ειχα δει καποιο προγραμμα που σε ρωταει που να κανεις εγκατασταση το cab δεν μπορω να το βρω πως το ελεγαν:(

ΕΙΝΑΙ αναγκη

παραθετω αυτουσια την λυση που δωσε ενας φιλος εδω μεσα

"Θα εγκαταστήσεις στο ppc κάποιον registry editor (π.χ. Αυτον που έρχεται μαζί με το Resco File Explorer)

Μετά θα πάς στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer και θα αλλάξεις το fAskDest απο 0 σε 1 (Σημαίνει Ask Destination)

Έτσι, μόλις τρέχεις κάποιο cab απο το ppc θα σε ρωτάει πρώτα πού να το εγκαταστήσει... (κάνει δηλαδή ότι και το cab install, απλά είναι το ενσωματωμένο του συστήματος.)"

Αυτο εχω κανει και εγω και ελυσα το προβλημα που αναφερεις;)

Sudamerica Grace-Tchen Tchen

[sIGPIC][/sIGPIC]

εναλλακτικά μπορείς να εγκαταστήσεις το activesync της MS και να το εγκαταστήσεις από τον υπολογιστή σου. Λογικά θα σε ρωτήσει πού θες να το εγκαταστήσεις...

Η μόνη περίπτωση να μην γίνεται είναι αν το πρόγραμμα απαιτεί για άλλους λόγους να είναι εγκατεστημένο στην μνήμη για να λειτουργήσει.

Διαβάζουμε τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ για να ξέρουμε πού θα ποστάρουμε..

και τα Tips+Tricks για να μάθουμε κολπάκια ;)

τα καλύτερα είναι... δίπλα σας

πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC]

• 11 months later...