dmitsos Δημοσιεύτηκε March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 17, 2007 Εχω προγραμματα σε μορφη CAB στην καρτα μνημης και οταν παταω για να γινει η εγκατασταση τοτε το βαζει στη μνημη τηλεφωνου και οχι στην καρτα:( ξερει κανεις πως αλλαζει αυτο! ΕΙΝΑΙ αναγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Εχω προγραμματα σε μορφη CAB στην καρτα μνημης και οταν παταω για να γινει η εγκατασταση τοτε το βαζει στη μνημη τηλεφωνου και οχι στην καρτα:( ξερει κανεις πως αλλαζει αυτο! ΕΙΝΑΙ αναγκηhttp://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php νομιζω οτι εδω ειχα δει καποιο προγραμμα που σε ρωταει που να κανεις εγκατασταση το cab δεν μπορω να το βρω πως το ελεγαν:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. March 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2007 Εχω προγραμματα σε μορφη CAB στην καρτα μνημης και οταν παταω για να γινει η εγκατασταση τοτε το βαζει στη μνημη τηλεφωνου και οχι στην καρτα:( ξερει κανεις πως αλλαζει αυτο! ΕΙΝΑΙ αναγκη παραθετω αυτουσια την λυση που δωσε ενας φιλος εδω μεσα "Θα εγκαταστήσεις στο ppc κάποιον registry editor (π.χ. Αυτον που έρχεται μαζί με το Resco File Explorer) Μετά θα πάς στο ΗΚΕΥ_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Apps\Microsoft Application Installer και θα αλλάξεις το fAskDest απο 0 σε 1 (Σημαίνει Ask Destination) Έτσι, μόλις τρέχεις κάποιο cab απο το ppc θα σε ρωτάει πρώτα πού να το εγκαταστήσει... (κάνει δηλαδή ότι και το cab install, απλά είναι το ενσωματωμένο του συστήματος.)" Αυτο εχω κανει και εγω και ελυσα το προβλημα που αναφερεις;) Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 εναλλακτικά μπορείς να εγκαταστήσεις το activesync της MS και να το εγκαταστήσεις από τον υπολογιστή σου. Λογικά θα σε ρωτήσει πού θες να το εγκαταστήσεις... Η μόνη περίπτωση να μην γίνεται είναι αν το πρόγραμμα απαιτεί για άλλους λόγους να είναι εγκατεστημένο στην μνήμη για να λειτουργήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmitsos Δημ. March 18, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ευχαριστω! Θα δοκιμασω αυτο με την registry Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Διαβάζουμε τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ για να ξέρουμε πού θα ποστάρουμε.. και τα Tips+Tricks για να μάθουμε κολπάκια ;) Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalosdios Δημ. February 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2008 ελα φιλε υπαρχει ενα προγραμμα που λεγετε cabviaactivesync με αυτο περνας το προγραμμα οπου θες μεσο activesync Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts