RAVER Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Καλά μην είσαι και τόσο σίγουρος... Στον δρομο παντως δεν τα :worry: ισως σε καμια αλανα να :blink: κανενα. Ok με την λοφικη "φτιαγμενο" μπορει να εννοεις εξατμιση και βγαλσιμο καθρεφτη. ε..τοτε..ναι υπαρχουν πολλα :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Στον δρομο παντως δεν τα :worry: ισως σε καμια αλανα να :blink: κανενα. Ok με την λοφικη "φτιαγμενο" μπορει να εννοεις εξατμιση και βγαλσιμο καθρεφτη. ε..τοτε..ναι υπαρχουν πολλα :lol: :lol: Ίσως περίμενες να δεις φτιαγμένα peugeot με εξάτμιση και βγαλμένο καθρέφτη γιαυτό και δεν τα έχεις δει.. Δεκάδες κιτ και εξαρτήματα υπάρχουν για peugeot όπως και για άλλα μηχανάκια. ΥΓ. Δηλαδή αν αλλάξεις και χερούλια γίνεται 200cc? :lol: :lol: Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ουτε καν ασχολουμε με αυτα τα μηχανακια..αλλα μην λεμε και *******. αυτα τα σκουτερακια ειναι για γκομενες..δεν ειναι για σουζες και για αλλα.η ιδια η πεζο εχει κανει ετσι τα μηχανακια..ετσι ωστε και "πειραγμα" να φανε..να μην αποδιδουν σωστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BdoG_DinamiK Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 loipon file me to speedfight gia to mixanaki s vgainoun malossi pragmata alla apla dn uparxei toso megalh poikilia mporeis na valeis giannelli reverse 160E(tin exw einai idia me thn malossi e3akrivwmena k sto gilera m edwse 15km telikhs k kalutera mpam) malossi multivar 2000 80E carb dellorto 21mm 130E an to megalwseis cc h 19 130E an to afhseis 50ari xwanh malossi 25E reediera 60E kulindropistono malossi170E(dustuxws vgainei mono mademi p einia poios adunamo alla k poio ftino k a3iopisto) auta..an ta kaneis to mixanaki s 8a paei arketa kala Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 παιδιά, το αγόρασα πριν λίγες μέρες (speedfight wrc)...έχει στριφτή εξάτμιση..και μου είπαν ότι έτσι ήταν απο την αρχή. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 http://www.scooter-center.com http://www.scooter-attack.com Θα βρείς πάρα πολλά πράγματα για το scooter σου! Καλές αγορές! Φίλε Raver πριν απαντήσεις να ψάχνεσαι λιγάκι... Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά σου, ειδικά εάν λάβω υπόψην και την ηλικία σου! Συγκεκριμένα στο δεύτερο site έχει ΑΠΕΙΡΑ kit και λοιπα βελτιωτικά προϊόντα που δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Raver οτι δεν σου αρεσουν τα scooter δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν κιτ βελτιωσεις:lol:.....και εμενα δεν μ`αρεσουν αλλα δεν ειναι μονο για γυναικιες...Τα scooter δεν ειναι μηχανακια για πολλα φτιαξιματα γιατι εχουν πολι μεγαλο κοστος και οτι δεν φτιαχτηκαν για κοντρες.... Υ.Γ. παιδια αυτη ειναι η γνωμη μου και το λεω φιλικα...:) Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Έτσι και αλλιώς πόσα λεφτά να διαθέσει κανείς για scooter; Καλύτερα να αγοράσει μεγαλύτερη μηχανή. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Έτσι και αλλιώς πόσα λεφτά να διαθέσει κανείς για scooter; Καλύτερα να αγοράσει μεγαλύτερη μηχανή. Καποιοι δινουν παρα πολλα λεφτα αλλα κανουν την τρελα τους....εγω ειμαι λατρεις των βελτιωμενων και πιο τρελος ειμαι με τα βελτιωμενα παπακια....αν εβλεπα ενα πειραγμενο glx και ενα ΧΤ θα προτιμουσα το glx.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2008 Καποιοι δινουν παρα πολλα λεφτα αλλα κανουν την τρελα τους....εγω ειμαι λατρεις των βελτιωμενων και πιο τρελος ειμαι με τα βελτιωμενα παπακια....αν εβλεπα ενα πειραγμενο glx και ενα ΧΤ θα προτιμουσα το glx.... και εγω το ιδιο θα εβλεπα αν και σιγα σιγα αρχιζω να βλεπω και τα μεγαλυτερα μηχανακια :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2008 Εκτός απ το scooter attack υπάρχει και το http://www.adrenalin-pedstop.co.uk και http://www.mopshop.de . Αξιόπιστα καταστήματα. Για εξάτμιση Technigas δεν το συνιστώ και πολύ γιατί δεν προσφέρουν και τόση αύξηση. Αν βάλετε εξάτμιση επίσης πρέπει να ανεβάζετε και τα jet (ζινγκλερ) κατα 5% και αν μπεί κυλινδροπίστονο αλλα 10%. Επίσης αν το μηχανάκι σας έχει ξεπεράσει τα 8400 χλμ με το που θα βάλετε κυλινδροπίστονο θα σπάσει η μπιέλα γι αυτό και οι περισσότεροι βάζουν μια αγωνιστική που προσφέρει και καλύτερες επιδόσεις/αντοχή. Οσο για τον κύλινδρο και να θέλεις να κάνεις ρεκτιφιέ δεν υπάρχουν πιστόνια. Οι συγκεκριμένοι κύλινδροι έχουν επικάλυψη Nicosil και με το που τον χαράξεις η κάνεις ρεκτιφιέ τον πετάς στα σκουπίδια. Απο εξαρτήματα υπάρχουν σχεδον τα πάντα σε αγωνιστικά (ακόμα και βίδες). Για εξατμίσεις προτείνω Laser X-Pro (η αγαπημένη μου) η καμιά LeoVince και Doppler. Για Variator το Malossi Multivar (Το καλύτερο είναι με βάρη της doppler χωρίς roller αλλα ακριβό) Μεγαλύτερο καρμπυρατέρ της polini η κάποιο κίτ malossi. Reed valve με ανθρακόνημα της malossi. Στροφαλομπίελα της Doppler (malossi καλύτερη αλλα ακριβή) Κυλινδροπίστονο ΜΟΝΟ malossi η polini ( τα υπόλοιπα δεν αντέχουν και πολύ) Συμπέκτης Doppler Delta clutch η polini evolution μαζί με καινούρια καμπάνα συμπλέκτη που ψύχεται με την περιστροφή. Ενοείται και τα ανάλογα ελατήρια που χρειάζεται. Ιμάντας malossi X-kevlar. Malossi primary gear up kit 13/35 αν χρειαστεί να αυξήσετε τελική (μόνο σε συνδιασμό με 70cc κύλινδρο) Κάνοντας όλα αυτα το μηχανάκι θα απογειωθεί.... ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟ SPEEDFIGHT. Περνάει και μέσα απο φράχτες. Τα διάφορα διακοσμητικά και λάμπες θα τα βρείτε στα online shops αλλα και όσοι είστε Θεσσαλονίκη στο Moto duck το οποίο έχει και εξαρτήματα tuning. Θα μπορούσες να βάλεις και αγωνιστική ηλεκτρονική οπως εγώ αλλα αν έχεις immobilizer (οπως πάλι εγώ ) καλύτερα άστο. Εμένα μου χάλασε το immobilizer και έβαλα αναγκαστικά αγωνιστική και συναγερμό cyclone που μιλάει και το βάζει μπρος απο μακριά :D --------------εντιτ--------------------- Ξέχασα και αυτό KOSO style GP κοντέρ πιό μούρικο και με ενδείξεις. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2008 παιδιά να κάνω μια ερώτηση για το peugeot speedfight (wrc) που αγόρασα; Το φως του πίσω, ανάβει αφού γυρίσουμε τον διακόπτη στην "μεγάλη" σκάλα; Παράξενο που ανάβει φως (μικρό) συνέχεια και δεν ανάβει και το πορείας πίσω. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Δεν έχω το βιβλίο με τα σχέδια του τώρα μαζί μου. Θα το κοιτάξω και θα σου πώ τί να τσεκάρεις. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 θα το εκτιμούσα, απλά για να ξέρω αν όλα λειτουργούν έτσι. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts