kergaz Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 16, 2007 Έχω βρει σε αγγελία μια CPU Intel Pentium 4, 3,2GhZ Prescott (socket 47 σε πολύ καλή τιμή. Το πρόβλημα είναι ότι από τον επεξεργαστή λείπει ένα pin. O πωλητής λέει ότι λειτουργεί κανονικά και ότι τον έχει τεστάρει με το BurnIn Test pro χωρίς να του βγάλει κανένα πρόβλημα. Εσείς θα τον αγοράζατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Έχω βρει σε αγγελία μια CPU Intel Pentium 4, 3,2GhZ Prescott (socket 47 σε πολύ καλή τιμή. Το πρόβλημα είναι ότι από τον επεξεργαστή λείπει ένα pin. O πωλητής λέει ότι λειτουργεί κανονικά και ότι τον έχει τεστάρει με το BurnIn Test pro χωρίς να του βγάλει κανένα πρόβλημα. Εσείς θα τον αγοράζατε; Oχι.Πως θα σιγουρευτεις εσυ οτι δεν θα εχεις προβλημα καποια στιγμη;Αυτος για να πουλησει λεει οτι δεν εχει προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kergaz Δημ. March 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Oχι.Πως θα σιγουρευτεις εσυ οτι δεν θα εχεις προβλημα καποια στιγμη;Αυτος για να πουλησει λεει οτι δεν εχει προβλημα. Επειδή έχω φωτογραφία του επεξεργαστή με το pin που λείπει, έψαξα στο site της Intel και σε ένα PDF για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή βρήκα ότι ο ρόλος του συγκεκριμένου PIN είναι power / other. Επιπλέον, λέει ότι μπορεί να μου το δώσει για 15μέρες να τον δοκιμάσω, και αν διαπιστώσω οτι υπάρχει πρόβλημα, να μου δώσει πίσω τα χρήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Έχω βρει σε αγγελία μια CPU Intel Pentium 4, 3,2GhZ Prescott (socket 47 σε πολύ καλή τιμή. Το πρόβλημα είναι ότι από τον επεξεργαστή λείπει ένα pin. O πωλητής λέει ότι λειτουργεί κανονικά και ότι τον έχει τεστάρει με το BurnIn Test pro χωρίς να του βγάλει κανένα πρόβλημα. Εσείς θα τον αγοράζατε; Και ενα αυτοκινητο αν του λειπει η μια ροδα (μπορει και να) πηγαινει... :O Θα αγοραζες ποτε αυτοκινητο με τρεις ροδες?? Για να υπαραρχει εκει αυτο το pin κατι χρησιμο θα κανει Η επιλογη ειναι παντα δικη σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 Βασικά όχι! Αλλα... άμα είχε 20-30€ ( και πράγματι λειτουργεί σταθερά/απρόσκοπτα κατω από εξουθενωτικό encoding/rendering/24-7 testing κτλ ) εγώ θα του έδινα ένα GO! :p Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Επειδή έχω φωτογραφία του επεξεργαστή με το pin που λείπει, έψαξα στο site της Intel και σε ένα PDF για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή βρήκα ότι ο ρόλος του συγκεκριμένου PIN είναι power / other. Για να δουλεύει και χωρίς αυτό υπάρχει τεράστια περίπτωση να είναι γείωση. Αν πραγματικά είναι γείωση θα καεί σε μη προβλέψιμο χρόνο. Κανένα τεστ κτλ. δεν θα σου βγάλει λάθος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Εγώ πάντως στη θέση σου δεν θα αγόραζα επεξεργαστή με σπασμένο pin, όσο και να είναι η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 κοιτα και σε παλιο amd σοκετ Α που ειχα ειχε σπασει ενα απο τα εξωτερικα πινακια αλλα ποτε δεν ειχα καποιο προβλημα. θυμαμαι τοτε που ελεγαν οτι αν σου σπασει καποιο απτα εξωτερικα πιν δεν υπαρχει προβλημα τωρα δε ξερω τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Εδω εγω θα εκανα φασαρια για στραβωμενο ποσο μαλιστα για σπασμενο.Ολα παιζουν τον ρολο τους και αργα η γρηγορα θα καταλαβεις σε τι ήταν χρησιμο αυτο το σπασμενο pin και πιστεψε με δεν θελεις να μαθεις :) Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Egw den tha to agoraza me tpt ektws an kostize katw apo 40 euro k eixa ena pc pu tha zusa akoma k an kegotane.... Koinws min to agoraseis auti einai i gnwmi mu.... Etsi k alliws exun pesei arketa oi times twn 478 metaxeirismenwn... Pantws sigura to pin exei logo yparxis... An dn xreiazotan den tha ypirxe.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Koita an einai ekseftelistikh η τιμή, πάρε τα ρίσκα σου και αγορασε τη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. March 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2007 Ριξε και μια ματια εδω: Πρόβλημα με το πινάκι του cpu!! Ειναι και πολλοι που σε αναλογο προβλημα το "επιδιορθωσαν" βαζοντας στη θεση του λείψου pin μια καταλληλα κομμενη καρφιτσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts