freco Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Σαββατο 5 στην έξοδο του μετρό είναι καλά για μένα. Είσαστε ΟΚ και οι υπόλοιποι? Ακούω συμμετοχές. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 μεσα εγω;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Λαγουδάκη, εσένα θα σε γνωρίσω από το τικ που έχεις να κλείνεις το μάτι ;) :lol: :lol: :lol: :lol: (πλάκα κάνω) Άντε ρε παίδες. Μέσα????? Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Λαγουδάκη, εσένα θα σε γνωρίσω από το τικ που έχεις να κλείνεις το μάτι ;) :lol: :lol: :lol: :lol: (πλάκα κάνω) Άντε ρε παίδες. Μέσα?????καλοοοοο!!!:lol: ;) ;) ;) ;) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Λαγουδάκη, εσένα θα σε γνωρίσω από το τικ που έχεις να κλείνεις το μάτι ;) :lol: :lol: :lol: :lol: (πλάκα κάνω) Άντε ρε παίδες. Μέσα????? τρεις ειμαστε αλλος ενας και θα παιξουμε μπιριμπα:lol: Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 τρεις ειμαστε αλλος ενας και θα παιξουμε μπιριμπα:lol: Για μπιριμπα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω, δεν κατεχω το αντικειμενο :p Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 ego eimai mesa !!:) kai sumfono toso gia to meros oso kai gia thn kuriakh!!:)ελα τασο που εισαι;οκ για αυριο στις 5;αντε να δηλωνουν και αλλοι:D4 μεχρι στιγμης,mastelos-nervous-freco-lagoudakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Με σκοτωνετε....Δε γινεται Κυριακη την ιδια ωρα? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 ελα βρε.προσπαθησε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 na mai ki egoooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!:) einai dunaton na po ego oxi !!:) xexe!! apla isos arghso kanena tetartaki giati exo mia doulitsa pou teleionei stis 5 para !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 νατος και ο 5:p η ομαδα μπασκετ εκλεισε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 na fero kai xartia ? mporoume na paixoume poker anti mpirimpa !!? xaxa Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 αν μπορεσω θα ερθω και εγω, γιαννη και τασο pm me τα τηλεφωνα σας για να σας βρω αν αργησω Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 καλα να περασετε φιλοι μου ισως στο επομενο ραντεβου να ειμαι κι εγω μαζι σας. Παράθεση History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 αν μπορεσω θα ερθω και εγω, γιαννη και τασο pm me τα τηλεφωνα σας για να σας βρω αν αργησωπολλα χρονια θα ζησεις!!!!!τωρα ρωταγα τον τασο για σενα!!!!εχεις pm:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 πολλα χρονια θα ζησεις!!!!!τωρα ρωταγα τον τασο για σενα!!!!εχεις pm:D ta megala pneumata sunantontai !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Η παρεα ειναι στο συνταγμα στο Παναθήναιον. Οσοι πιστοι προσελθετε. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Περνούσα απο το σύνταγμα κατα τις 4:15 αλλα δυστυχώς δεν είχα χρόνο να κάτσω... Αν ήταν κανείς απο νωρίς και είδε έναν τύπο με ένα P3600 να κώβει βόλτες για κανα δεκάλεπτο μέσα και έξω απο το μετρό, εγώ ήμουν... :D :D :D Ελπίζω την επόμενη φορά να έχω τον χρόνο να έρθω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 lagoudakis ,mastelos,freco,tasosvel,71SPYROS,χαρηκα που τα ειπαμε και απο κοντα, :up: Ραντεβου στην επομενη συναντηση, με περισσοτερες συμμετοχες ...:rtfm: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 ego pantos irtha !! den mporo na po hmastan mia omada mpasket kai eixame kai mia allagh !!:) ki ego xarhka pou vrethikame !:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 οντως παιδια ηταν καλα:up: λοιπον την επομενη φορα μετα τον καφε θα παμε σε ψησταρια:food: και μετα σε στριπτιτζαδικο:devil: :yahoo:χαρηκα που σας γνωρισα!!!!τον σπυρο μονο ηξερα απο προηγουμενη συναντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
71SPYROS Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 και εγω το χαρηκα, ειχα τρεξιματα αλλα τελικα προλαβα ηξερα μονο τον γιαννη αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ολοι ηταν μια χαρα παιδια αντε την αλλη φορα να μεγαλωσει η παρεα!:D Παράθεση Sudamerica Grace-Tchen Tchen [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 Αχ,παναθεμα σας,το κανατε Σαββατο τελικα...:( Τι εγινε?Πως περασατε? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2007 θα κανουμε και αλλα!!μια χαρα περασαμε,και οι 6 ηταν ΛΕΒΕΝΤΕΣ:p :p :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 Να δηλώσω κι εγώ ότι πέρασα πολύ καλά, και θα είμαι παρών και σε επόμενες συναντήσεις. Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και από κοντά παιδιά. CU arround. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts