chryant Δημοσιεύτηκε March 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2007 Παιδια εχω ενα μοντεμ και ρουτερ b-focus (http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_352+.asp ) και 2 πισι τα οποια εχουν καρτες, Εχω καταφερει να τα συνδεσω το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να μοιραστουν το internet διοτι γινετε ip conflict. Πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Παιδια εχω ενα μοντεμ και ρουτερ b-focus (http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_352+.asp ) και 2 πισι τα οποια εχουν καρτες, Εχω καταφερει να τα συνδεσω το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να μοιραστουν το internet διοτι γινετε ip conflict. Πως μπορω να λυσω αυτο το προβλημα ? Mπορείς να γινεια λίγο πιο συγκεκριμένος και αναλυτικός για να σε βοηθήσουμε? Τι κάρτες έχουν? Ασύρματες ή δικτύου? Και τα 2 pc θέλεις να τα συνδέσεις ασύρματα με τον router? Όταν λες ότι συνδέονται αλλά δεν μπορούν να μοιραστούν το Internet τι εννοείς? Συνδέονται στον router αλλα o router δε δίνει Internet? Εξήγησέ μας λίγο καλύτερα την τοπολογία του δικτύου σου, τι λειτουργικό έχεις και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Mπορείς να γινεια λίγο πιο συγκεκριμένος και αναλυτικός για να σε βοηθήσουμε? Τι κάρτες έχουν? Ασύρματες ή δικτύου? Και τα 2 pc θέλεις να τα συνδέσεις ασύρματα με τον router? Όταν λες ότι συνδέονται αλλά δεν μπορούν να μοιραστούν το Internet τι εννοείς? Συνδέονται στον router αλλα o router δε δίνει Internet? Εξήγησέ μας λίγο καλύτερα την τοπολογία του δικτύου σου, τι λειτουργικό έχεις και τι ακριβώς θέλεις να κάνεις. Λοιπον τα 2 πισι συνδεωντε ασυρματα με τον ασυρματο ρουτερ, με linksis compact G usb adapter, αλλα μονο η μια εκτων δυο παιρνει τη διευθυνση ip του δυαδικτιου (οποια συνδεθει πρωτη με τον ρουτερ). η αλλη μενειστο aqquiring network address. Ειμαι λιγο ασχετος και δεν ξερω τι να κανω Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Λοιπον τα 2 πισι συνδεωντε ασυρματα με τον ασυρματο ρουτερ, με linksis compact G usb adapter, αλλα μονο η μια εκτων δυο παιρνει τη διευθυνση ip του δυαδικτιου (οποια συνδεθει πρωτη με τον ρουτερ). η αλλη μενειστο aqquiring network address. Ειμαι λιγο ασχετος και δεν ξερω τι να κανω Κόιτα στις ιδιότητες του router διάβασε το manualι για να δεις πως ανοίγεις το control interface του router. Από το mauali επίσης θα δεις πόσα pc σηκώνει στο wireless Mode και αν είναι πάνω από 2 που λογικά θα είναι κοιτάζεις στο control panel του router στα πόσα είναι ρυθμισμένο.... Βέβαια δοκίμασε και να παίξεις με to mode των καρτών, αν παίζουν και σε g και σε b και ο router είναι σε dual δλδ b και g μαζί βάλε τη μία σε b και την άλλη σε g, ή άλλαξε το κανάλι εκπομπής της μίας, για να το δεις και έτσι... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. March 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2007 Κόιτα στις ιδιότητες του router διάβασε το manualι για να δεις πως ανοίγεις το control interface του router. Από το mauali επίσης θα δεις πόσα pc σηκώνει στο wireless Mode και αν είναι πάνω από 2 που λογικά θα είναι κοιτάζεις στο control panel του router στα πόσα είναι ρυθμισμένο.... Βέβαια δοκίμασε και να παίξεις με to mode των καρτών, αν παίζουν και σε g και σε b και ο router είναι σε dual δλδ b και g μαζί βάλε τη μία σε b και την άλλη σε g, ή άλλαξε το κανάλι εκπομπής της μίας, για να το δεις και έτσι... Μπορει να σηκωσει 2 πισι απλα η ip του ιντερνετ μου δινετε απο τον παροχεα μου μπορει να χρισιμοποιιτε μονο απο ενα πισι το αλλο συνδεετε με το ρουτερ αλλα δεν παιρνει Ip. Πρεπει να κανω δυκτιο με ξεχωριστο Ip για το καθε πισι? (αν ναι πως) Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axilleas_fox Δημ. March 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2007 ρε παιδια υπαρχει πατεντα για ενυσχιση σηματος για καρτεs wirless? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts