Jump to content

Ασύρματη σύνδεση αποκωδικοποιητή με το Internet

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια...

εχω στο δωματιο μου μια γραμμη 2 ΜΒΙΤ με wifi router/modem και στο σαλονι εναν αποκωδικοποιητη δορυφορικων καναλιων που πρεπει να συνδεθει στο Ιντερνετ για να περνει καποιεσ πληροφοριες.

Θελω να εχει αυτος ο αποκωδικοποιητης Ιντερνετ χωρις να τραβηξω καλωδια γιατι θα περνανε μεσα απο το σπιτι και δεν υπαρχει λυση.

τι μπορω να κανω? αν ηταν λαπτοπ θα εβαζα μια wifi καρτα και τελος αλλα τωρα που δεν ειναι pc?

αποσο ξερω ο αποκοδικοποιητης βγαζει εισοδο για καλωδιο δικτυου ωστε να παρω ιντερνετ.

καμμια λυση?

χιλια ευχαριστω

+bobb -=azor=-

Καλησπερα παιδια...

εχω στο δωματιο μου μια γραμμη 2 ΜΒΙΤ με wifi router/modem και στο σαλονι εναν αποκωδικοποιητη δορυφορικων καναλιων που πρεπει να συνδεθει στο Ιντερνετ για να περνει καποιεσ πληροφοριες.

Θελω να εχει αυτος ο αποκωδικοποιητης Ιντερνετ χωρις να τραβηξω καλωδια γιατι θα περνανε μεσα απο το σπιτι και δεν υπαρχει λυση.

τι μπορω να κανω? αν ηταν λαπτοπ θα εβαζα μια wifi καρτα και τελος αλλα τωρα που δεν ειναι pc?

αποσο ξερω ο αποκοδικοποιητης βγαζει εισοδο για καλωδιο δικτυου ωστε να παρω ιντερνετ.

καμμια λυση?

χιλια ευχαριστω

Ο αποκωδικοποιητής σου αρκεί να συνδεθεί στο Internet και παίρνει μόνος του ότι πληροφορία χρειάζεται ή έχει κάποιο web interface (όπως οι router) και πρέπει έτσι και αλλιώς να τον συνδέσεις πάνω στον router και με το pc να μπεις μέσα στο περιβαλλον του?

loipon file moy akoy ti mporeis na kaneis. agorazeis to kiss 1504 (http://www.kiss-technology.com/?p=dp150408&v=users ) poy tha exei asyrmati epafi me to router soy kai meta apo to kiss ston apokodikopoiiti soy fantazome tha einai eykolo .

Den xero mia idea soy dino ,sigoyra poliexodi alla an petixei

glitoneis ta kalodia.

Pantos an idi exeis brei lisi perimenoyme na mas tin peis giati tha endiaferei polloys fantazome...