kinhtomania Δημοσιεύτηκε March 8, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 8, 2007 Καλησπερα παιδια... εχω στο δωματιο μου μια γραμμη 2 ΜΒΙΤ με wifi router/modem και στο σαλονι εναν αποκωδικοποιητη δορυφορικων καναλιων που πρεπει να συνδεθει στο Ιντερνετ για να περνει καποιεσ πληροφοριες. Θελω να εχει αυτος ο αποκωδικοποιητης Ιντερνετ χωρις να τραβηξω καλωδια γιατι θα περνανε μεσα απο το σπιτι και δεν υπαρχει λυση. τι μπορω να κανω? αν ηταν λαπτοπ θα εβαζα μια wifi καρτα και τελος αλλα τωρα που δεν ειναι pc? αποσο ξερω ο αποκοδικοποιητης βγαζει εισοδο για καλωδιο δικτυου ωστε να παρω ιντερνετ. καμμια λυση? χιλια ευχαριστω Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpierettis Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Καλησπερα παιδια... εχω στο δωματιο μου μια γραμμη 2 ΜΒΙΤ με wifi router/modem και στο σαλονι εναν αποκωδικοποιητη δορυφορικων καναλιων που πρεπει να συνδεθει στο Ιντερνετ για να περνει καποιεσ πληροφοριες. Θελω να εχει αυτος ο αποκωδικοποιητης Ιντερνετ χωρις να τραβηξω καλωδια γιατι θα περνανε μεσα απο το σπιτι και δεν υπαρχει λυση. τι μπορω να κανω? αν ηταν λαπτοπ θα εβαζα μια wifi καρτα και τελος αλλα τωρα που δεν ειναι pc? αποσο ξερω ο αποκοδικοποιητης βγαζει εισοδο για καλωδιο δικτυου ωστε να παρω ιντερνετ. καμμια λυση? χιλια ευχαριστω Ο αποκωδικοποιητής σου αρκεί να συνδεθεί στο Internet και παίρνει μόνος του ότι πληροφορία χρειάζεται ή έχει κάποιο web interface (όπως οι router) και πρέπει έτσι και αλλιώς να τον συνδέσεις πάνω στον router και με το pc να μπεις μέσα στο περιβαλλον του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. March 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2007 Τι δέκτη ενοείς? Έχει ethernet ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antio Δημ. March 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2007 loipon file moy akoy ti mporeis na kaneis. agorazeis to kiss 1504 (http://www.kiss-technology.com/?p=dp150408&v=users ) poy tha exei asyrmati epafi me to router soy kai meta apo to kiss ston apokodikopoiiti soy fantazome tha einai eykolo . Den xero mia idea soy dino ,sigoyra poliexodi alla an petixei glitoneis ta kalodia. Pantos an idi exeis brei lisi perimenoyme na mas tin peis giati tha endiaferei polloys fantazome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antio Δημ. March 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2007 apo filo ematha giayto http://www.edimax.com.tw/html/english/products/EW-7209APg.htm ,moy eipe oti doyleyei teleia.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts