astrolabos Δημοσιεύτηκε December 19, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 19, 2003 Βασικά μου πέρασε μια σκέψη απο το μυαλό μου καθώς χάζευα τα θέματα του myphone. Παρατηρώ πάρα πολύ μικρές ηλικίες στα μέλη του πολυπλυθέστατου forum μας. Απο τη μία άποψη είναι καλό μιας και φαίνεται η διεισδυση της τεχνολογίας και στις νεαρές ηλικίες. Όμως όπως όλα τα πράγματα έχουν και την αρνητική τους πλευρά, μιας και ο κόσμος μας δεν είναι αγγελικά πλασμένος. Δεν ξέρω αν έχει κάνει κάτι ο MsK γι'αυτό το θέμα αλλα δεν θα έπρεπε κατα κάποιο τρόπο να ζητάγαμε τη γονική συναίνεση για την συμμετοχή του εκάστοτε παιδιού (γιατι οι ηλικίες αυτών που έχω δει και αναφέρομαι είναι όντως παιδικές) στις δημόσιες συζητήσεις στο myphone; Είμαστε νομικά καλυμμένοι αν γίνει οτιδήποτε με πρωταγωνιστες αυτά τα παιδιά; Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Και πως μπορεί κανείς να ξέρει εάν ο Χ χρήστης είναι όντως όσων ετών λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 τα παιδια σημερα ειναι αρκετα ενημερωμενα νομιζω... και τελικα ποιος θα δωσει τη γονικη συναινεση; ο αδαης γονιος που δεν εχει ιδεα απο net? Σιγουρα δεν μπορει ενας πιτσιρικας να βγει και να ανταλλαξει το κινητο του μεσα απο το φορουμ (μαλλον μπορει αλλα εκει ειναι το θεμα αν εχει την αισθηση ευθυνης κι αν ο γονιος παρακολουθει το παιδι του γενικα). Δυστυχως ειμαστε πολυ πισω σα γονεις για να δωσουμε "γονικη συναινεση" κι ισως γιαυτο δε μας ρωταει και κανεις! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. December 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Όντως μπορεί να ισχύει αυτο που λές, αλλά νομικά να το δείς, είμαστε τελείως ακάλυπτοι. Αν γίνει ο,τιδήποτε, το site μένει στον αέρα. Εξάλλου πολλά site στο εξωτερικό το έχουν εφαρμόσει ήδη αυτο (neowin.net). Έτσι έχουν μια νομική κάλυψη σε ο,τιδήποτε που έιναι πιθανό να συμβεί. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 υπαρχει νομοθεσια στην ελλαδα που να ελεγχει το site αν ο ανηλικος πεσει θυμα απατης; υπαρχει τετοια προβλεψη; η απλα θα γινει θεμα στη Λαμπιρη και τελειωσε; Νομιζω δεν υπαρχει νομικο πλαισιο οσον αφορα το net για την Ελλαδα! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. December 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Η απάτη καθώς και ό,τι άλλο έχει σχέση με την εκμετάλλευση του νεαρού της ηλικίας, δεν νομίζω οτι εμπίπτει μόνο στο ηλεκτρονικό δίκαιο Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 συμφωνοι, αλλα εδω μιλαμε αν θα ζητηθουν ευθυνες απο το site... υπαρχει νομικο πλαισιο που να καθιστα υπευθυνο το site για τις ενεργειες των χρηστων; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Κατ' αρχήν το site δεν είναι... ακατάλληλο δι ανηλίκους. Κάθε άλλο. Εφόσον δεν υπάρχει περιεχόμενο στη θεματολογία του site που να κρίνεται ακατάλληλο... τι ακριβώς προστασία να υπάρχει; Μην ξεχνάμε φυσικά ότι γι αυτόν το λόγο προσπαθούμε να αφαιρέσουμε κάθε τι ύποπτο, παράνομο ή κατάλληλο πέσει στην υπόληψή μας ή φυσικά είναι αντίθετο από την ελληνική νομοθεσία. Σύμφωνα με τους Ο.Π.Χ.: Επισκέπτες/χρήστες του myPhone.gr που είναι ανήλικοι δεν επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του myPhone.gr που μπορεί να θεωρούνται ακατάλληλες για ανηλίκους και οι οποίες δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν από το myPhone.gr. Σε κάθε ενότητα ή υπηρεσία που μπορεί να περιέχει υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο υπάρχει προειδοποίηση προς τους επισκέπτες/χρήστες. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες αυτοβούλως επισκεφτούν σελίδες με υλικό ακατάλληλο/προσβλητικό/ανήθικο και το οποίο δεν είναι δυνατό να ελέγχεται συνεχώς, το myPhone.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Τώρα, στην Αμερική ισχύει ένας συγκεκριμένος νόμος. Αναφέρομαι στον COPPA: Children's Online Privacy Act. Φυσικά, κάτι ανάλογο δεν έχει πέσει στην υπόληψή μου στην ελληνική νομοθεσία και δεν έχω δει κάποιο από τα μεγάλα sites στην Ελλάδα να εφαρμόζει κάτι ανάλογο. Δεν υπάρχει ; Όχι δεν είμαι δικηγόρος. Και το site δεν είναι υπεύθυνο για τις ενέργεις των χρηστών, ωστόσο αν προκύψει ότι κάποιο μέλος προβεί σε παράνομη δραστηριότητα μέσα από το forum, το site είναι υποχρεωμένο να παραδώσει στις αρμόδιες αρχές ότι στοιχεία έχει συγκεντρώσει (IP και e-mail δλδ.) Αυτά ισχύουν παντού. Σχετικά με το COPPA, που ισχύει στην Αμερική - και φυσικά στο neowin.net μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.cdt.org/legislation/105th/privacy/coppa.html . Το site "επισήμως" έχει καταταχθεί στην κατηγορία information technology. Επίσης καλό θα ήταν οι γονείς να "κόβουν" την πρόσβαση από sites που δεν επιθυμούν να βλέπουν τα παιδιά τους με κάποια από τα προγράμματα που διατίθενται δωρεάν γι αυτό τον σκοπό από το Internet: http://www.icra.org/_en/icraplus/ Το "ICRA" κατά κάποιον τρόπο είναι ενσωματωμένο στον Internet Explorer. Internet Options > Content > Ratings. Περισσότερες πληροφορίες στο: http://www.microsoft.com/windows/ie/ratings.asp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Εγώ είμαι 14 χρονών,μπορεί να μην τπ ήξερες,αλλά έχω βάλει 91,δηλαδή τόσο είμαι?Οι γονείς μου είναι πλήρως ενημερωμένοι για το myphone,και ξέρουν τι κάνω,και όλα καλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuRfeRCy Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 σωστη η παρατηρηση σου astrolavo....και πιστευω πως κατι πρεπει να γινει με αυτο...αλλα οταν θελει καποιος να μπει σε οποιοδηποτε site (και στο myphone) δεν μπορει ανν τον εμποδισει κανεις...ιδιαιτερα οι νεοι σημερα που μπορουν να μπουν στο net με πολλους και διαφορους τροπους...κανεις γονιος και κανενας νομος δεν θα μπορεσει να τους εμποδισει...αυτο ειναι το προβλημα Παράθεση http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif SuRf to the EdGe!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Σίγουρα όποιοs θέλει μπαίνει όπου θέλει. Απλά, όταν θέλει η διεύθυνση του κάθε σάιτ να ειναι καλυμένη, πρέπει να γράφει για την απαγόρευση κάτω των 18, ωστε να είναι νομικά καλυμένη ρίχνωνταs το μπαλάκι στον χρήστη(εάν συμβεί κάτι). Ομωs απ'ότι έγραψε και ο κ.Κωνσταντινιάδηs, αυτό δεν υσχίει για το myphone, αφού το περιεχώμενο δεν ειναι για άνω των 18 μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. December 20, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε είμαι αντίθετος στην ύπαρξη μελών στο myphone.gr μικρής ηλικίας, απεναντίας το επικροτώ, μιας και αυτό είναι ορόσημο για την διάδοση της πληροφορικής στην Ελλάδα. Παίζω το συνήγορο του διαβόλου ρωτόντας αν θα ήταν φρόνιμο να ζητάγαμε τη γονική συναίνεση για την είσοδο ενός παιδιού στο forum συζητήσεων που έχουμε. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ, σας λέω το εξής παράδειγμα. Πιτσιρικάς πάει και αγοράζει κρυφά απο τους γονείς του με τα λεφτα που μαζεύει απο κάλαντα, θείους, θείες, κλπ ένα κινητό που είδε στο myphone και είχε ζαλίσει τους γονείς του γι'αυτο(το έιδα εκεί, μου αρέσει, πάρτο μου κλπ). Δεν θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε υπευθυνοί για την διαμόρφωση της γνώμης ενός ανηλίκου και ηθικοί αυτουργοί στην πράξη του να πάει να πάρει το εν λόγω κινητό χωρίς τη συγκαταθεσή τους; Τα λέω αυτά, γιατί καλώς ή κακώς η διαλεκτική συζήτηση που γίνεται μέσα στο forum σαν αποτέλεσμα έχει τις περισσότερες φορές την διαμόρφωση της γνώμης ενος ατόμου για κάποιο θέμα και αναρρωτιώμουν κατα πόσο νομιμοποιούμαστε να διαμορφώνουμε τη γνώμη ενός ανήλικου χωρίς την (τύποις έστω) συγκατάθεση του κηδεμόνα του. Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos (20 Δεκ. 2003 , 09:49) Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε είμαι αντίθετος στην ύπαρξη μελών στο myphone.gr μικρής ηλικίας, απεναντίας το επικροτώ, μιας και αυτό είναι ορόσημο για την διάδοση της πληροφορικής στην Ελλάδα. Παίζω το συνήγορο του διαβόλου ρωτόντας αν θα ήταν φρόνιμο να ζητάγαμε τη γονική συναίνεση για την είσοδο ενός παιδιού στο forum συζητήσεων που έχουμε. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ, σας λέω το εξής παράδειγμα. Πιτσιρικάς πάει και αγοράζει κρυφά απο τους γονείς του με τα λεφτα που μαζεύει απο κάλαντα, θείους, θείες, κλπ ένα κινητό που είδε στο myphone και είχε ζαλίσει τους γονείς του γι'αυτο(το έιδα εκεί, μου αρέσει, πάρτο μου κλπ). Δεν θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε υπευθυνοί για την διαμόρφωση της γνώμης ενός ανηλίκου και ηθικοί αυτουργοί στην πράξη του να πάει να πάρει το εν λόγω κινητό χωρίς τη συγκαταθεσή τους; Τα λέω αυτά, γιατί καλώς ή κακώς η διαλεκτική συζήτηση που γίνεται μέσα στο forum σαν αποτέλεσμα έχει τις περισσότερες φορές την διαμόρφωση της γνώμης ενος ατόμου για κάποιο θέμα και αναρρωτιώμουν κατα πόσο νομιμοποιούμαστε να διαμορφώνουμε τη γνώμη ενός ανήλικου χωρίς την (τύποις έστω) συγκατάθεση του κηδεμόνα του. Πολύ καλό παράδειγμα,αλλά εντάξει,και εγώ έτσι έκανα,αλλά με κάποιες συμφωνίες,π.χ καλούς βαθμούς στο σχολείο,στα Αγγλικά πτυχίο,στα Γερμανικά επίσης,δλδ άμα το απιδί το αξίζει και δεν γίνεται κουραστικό με το να το ζητάει συνέχεια,και έχει ένα παλιό κινητό,τότε του αξίζει ένα καινούργιο,εφόσον οι γονείς του έχουν την οικονομική ευχέρεια.τότε όλα καλά,προσωπικά σε μένα συνέβη ακριβώς αυτό.αλλά επίσης έχω βοηθηθεί πολύ στο γρήγορο γράψιμο,άρα η σωστή χρήση είναι πολύ καλό παράδειγμα,παρεπιμτόντως υπάρχει θρεντ στο chat and fun με τίτλο οι πιο όμορφες διάσημες και μη γυναίκες :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (20 Δεκ. 2003 , 10:00) παρεπιμτόντως υπάρχει θρεντ στο chat and fun με τίτλο οι πιο όμορφες διάσημες και μη γυναίκες :whistle: Καλά ρε τζογκ, μόνος σου πας να βγάλεις τα ματάκια σου και συ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos (20 Δεκ. 2003 , 09:49) Δεν κατηγορώ κανέναν, ούτε είμαι αντίθετος στην ύπαρξη μελών στο myphone.gr μικρής ηλικίας, απεναντίας το επικροτώ, μιας και αυτό είναι ορόσημο για την διάδοση της πληροφορικής στην Ελλάδα. Παίζω το συνήγορο του διαβόλου ρωτόντας αν θα ήταν φρόνιμο να ζητάγαμε τη γονική συναίνεση για την είσοδο ενός παιδιού στο forum συζητήσεων που έχουμε. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ, σας λέω το εξής παράδειγμα. Πιτσιρικάς πάει και αγοράζει κρυφά απο τους γονείς του με τα λεφτα που μαζεύει απο κάλαντα, θείους, θείες, κλπ ένα κινητό που είδε στο myphone και είχε ζαλίσει τους γονείς του γι'αυτο(το έιδα εκεί, μου αρέσει, πάρτο μου κλπ). Δεν θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε υπευθυνοί για την διαμόρφωση της γνώμης ενός ανηλίκου και ηθικοί αυτουργοί στην πράξη του να πάει να πάρει το εν λόγω κινητό χωρίς τη συγκαταθεσή τους; Τα λέω αυτά, γιατί καλώς ή κακώς η διαλεκτική συζήτηση που γίνεται μέσα στο forum σαν αποτέλεσμα έχει τις περισσότερες φορές την διαμόρφωση της γνώμης ενος ατόμου για κάποιο θέμα και αναρρωτιώμουν κατα πόσο νομιμοποιούμαστε να διαμορφώνουμε τη γνώμη ενός ανήλικου χωρίς την (τύποις έστω) συγκατάθεση του κηδεμόνα του. Με την λογική αυτή, και οι διαφημίσεις στην TV, τα διαφημιστικά έντυπα κτλ κτλ, μπορεί να θεωρηθούν και αυτά υπεύθυνα για διαμόρφωση της γνώμης ενός ατόμου. Δεν νομίζω πως στέκει αυτή η λογική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sallax Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TN97 (20 Δεκ. 2003 , 13:19) Με την λογική αυτή, και οι διαφημίσεις στην TV, τα διαφημιστικά έντυπα κτλ κτλ, μπορεί να θεωρηθούν και αυτά υπεύθυνα για διαμόρφωση της γνώμης ενός ατόμου.Αν το άτομο είναι <16-18 τότε εξυπακούεται πως το κάνουν ΤΝ97... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sallax (20 Δεκ. 2003 , 13:23) Αν το άτομο είναι <16-18 τότε εξυπακούεται πως το κάνουν ΤΝ97... :o Μα, αυτό λέω και εγώ, φίλε sallax. Κάθε μέρα, ένα παιδί βομβαρδίζεται κυριολεκτικά από τέτοια μηνύματα, παντού: στους δρόμους, στην TV, στα περιοδικά, οπουδήποτε. Ποια είναι η λύση? Να απαγορεύσουμε στα παιδιά να μην έρχονται σε επαφή με τον έξω κόσμο? Προσωπικά πιστεύω, πως το καλύτερο που έχει να κάνει ένας γονέας είναι να "εκπαιδεύσει" ο ίδιος το παιδί του, ώστε αυτό να μάθει να μην επηρεάζεται τόσο από αυτά, πάντα στο μέτρο του δυνατού φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (20 Δεκ. 2003 , 07:15) Τώρα, στην Αμερική ισχύει ένας συγκεκριμένος νόμος. Αναφέρομαι στον COPPA: Children's Online Privacy Act. Φυσικά, κάτι ανάλογο δεν έχει πέσει στην υπόληψή μου στην ελληνική νομοθεσία και δεν έχω δει κάποιο από τα μεγάλα sites στην Ελλάδα να εφαρμόζει κάτι ανάλογο. Δεν υπάρχει ; Όχι δεν είμαι δικηγόρος. Μάνο, δες ΑΥΤΟ εδώ. ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (20 Δεκ. 2003 , 09:47) Ομωs απ'ότι έγραψε και ο κ.Κωνσταντινίδηs, Ποιος είναι αυτός? Α... ναι ο πρόεδρος της Alpha Copy :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος astrolabos (20 Δεκ. 2003 , 09:49) Παίζω το συνήγορο του διαβόλου ρωτόντας αν θα ήταν φρόνιμο να ζητάγαμε τη γονική συναίνεση για την είσοδο ενός παιδιού στο forum συζητήσεων που έχουμε. Και σου απάντησα φυσικά όσο πιο αναλυτικά γίνεται στο προηγούμενό μου μήνυμα :) Η γονική συναίνεση έχει ληφθεί ως μέτρο με τον COPPA στις Η.Π.Α. εδώ δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο. Για να σας δώσω να καταλάβετε τι εννοώ, σας λέω το εξής παράδειγμα. Πιτσιρικάς πάει και αγοράζει κρυφά απο τους γονείς του με τα λεφτα που μαζεύει απο κάλαντα, θείους, θείες, κλπ ένα κινητό που είδε στο myphone και είχε ζαλίσει τους γονείς του γι'αυτο(το έιδα εκεί, μου αρέσει, πάρτο μου κλπ). Δεν θα μπορούσαμε να θεωρηθούμε υπευθυνοί για την διαμόρφωση της γνώμης ενός ανηλίκου και ηθικοί αυτουργοί στην πράξη του να πάει να πάρει το εν λόγω κινητό χωρίς τη συγκαταθεσή τους; Φυσικά και ναι. Τα λεφτά τα μάζεψε από τα κάλαντα το παιδί και πήγε και πήρε ένα κινητό που διάβασε γι αυτό στο myPhone.gr. Και εγώ όταν ήμουν σε αυτήν την ηλικία, συμβουλευόμουν φίλους, γνωστούς κ.ο.κ. για το τι παιχνίδι θα πάρω τα Χριστούγεννα. Δεν νομίζω όμως ότι ποτέ οι γονείς μου είπαν "χαλάς τα λεφτά σου και γι αυτό φταίει ο φίλος σου ο Τάκης που σου βάζει ιδέες να πας να πάρεις το Κάστρα και Πολιορκητές #2". Επίσης δεν νομίζω ότι κανένα κατάστημα θα αρνηθεί να δόσει σε κάποιον ανήλικο κινητό τηλέφωνο με κάρτα (γιατί το συμβόλαιο το ξεχνάμε...). Ηθικοί αυτουργοί για την πράξη της νόμιμης αγοράς ενός κινητού (!) μπορεί να θεωρηθεί και ο φίλος του παιδιού, ένα περιοδικό, μια εφημερίδα, το ίδιο το κατάστημα, ο πωλητής του καταστήματος, το ενημερωτικό φυλάδιο που διατίθεται δωρεάν στα καταστήματα και γενικότερα οτιδήποτε. Έτσι όπως το θέτεις το θέμα, πριν πατήσει κάποιος στην ενότητα devices για να διαβάσει τα reviews/blueprints μας θα πρέπει να κάνει και κλικ στο "είμαι άνω των 18 ετών" :) Παρεπιμπτόντως είμαι χρήστης του Διαδικτύου από τα 17 μου (είμαι 26) και χρήστης modem από τα 15 μου. Δεν νομίζω ότι εκείνες τις εποχές που ξημεροβραδιαζόμουν σε BBS να με είχε κατηγορήσει κανείς. Κάθε άλλο. Το ότι υπάρχουν αρκετοί μικροί φίλοι ανάμεσά μας θα πρέπει να μας δώσει το έναυσμα για να προσέχουμε πάρα πολύ πως εκφραζόμαστε και εμείς να διασφαλίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο είναι εφικτό ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν απρεπείς εκφράσεις στις συζητήσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. December 20, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (20 Δεκ. 2003 , 14:44) Ποιος είναι αυτός? Α... ναι ο πρόεδρος της Alpha Copy :) Εντάξει, το διόρθωσα. ;) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts