miltosval Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά έχω το Redmi note 2 με όλους τους χάρτες του κόσμου και δεν έχω κάποιο πρόγαμα να τους τρέξω και διάβασα ότι το IGO είναι το καλύτερο, θα ήθελα αν γίνετε κάποιος να μου το στείλει αν το έχει στην ανάλυση μου που είναι το 1080p Ευχαριστώ πολύ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergatis Δημ. May 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2016 Καλησπερα σε ολους τους φιλους μια βοιθια αν καπιος γνοριζη το προβλημα εχω τον igo 9.6.29.483387 και δουλευει μια χαρα το μονο προβλημα ειναι οτι το αυτοκινιτακι και τα pois τρεμοπεζουνε στην οθονη δηλαδη δεν σταθεροπιουνται υπαρχη καπια λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gergatis Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Καλησπερα μιπος ξερει καπιος πως μπορη να μου εμφανιζη τα πρατηρια με ψιλες πινακιδες ? το εχω κανη σε androit αλαζοντας το branding αλα σε wince δεν ξερω πως γηνετε μιπος καπιος μπορει να βοιθιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Δεν τα γράφεις σε Greeklish καλύτερα. Φιλικά πάντα If You Want It Come And Get It Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ποιος ειναι ο τελευταίος χάρτης ΕΛΛΑΔΑΣ ??? :this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Από here maps 2016.q4 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Από here maps 2016.q4 Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ ...... πάω να ψωνίσω...!;) Είδα HERE 2017.Q1 !!! πρέπει να ειναι τελευταία...! που μπαίνει το κάθε αρχείο....?? http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/924/C9PQst.png[/img] Edited May 14, 2017 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Α οκ.παω και εγώ για ψώνια.όλα τα αρχεία που δείχνεις πάνε στο φάκελο map και το αρχείο .poi στο φάκελο poi Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2017 Α οκ.παω και εγώ για ψώνια.όλα τα αρχεία που δείχνεις πάνε στο φάκελο map και το αρχείο .poi στο φάκελο poi Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ ετσι τα έχω, αλλά είπα μήπως μου διαφεύγει κάτι.......!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2017 Ο τελευταίος χάρτης Europe HERE_2017.Q1 έχει σχεδόν όλοι την Ιωνία Οδό (οτι έχει παραδοθεί) και δεν έχει καθόλου απο Κορίνθου Πατρών...! :wacko: image hosting 30 mb image free hosting Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Δεν τα γράφεις σε Greeklish καλύτερα. Φιλικά πάντα If You Want It Come And Get It δεν γινεσαι λιγο ευγενικότερος αντε κανε μας την χαρη φιλικα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 δεν γινεσαι λιγο ευγενικότερος αντε κανε μας την χαρη φιλικα παντα Σε προτιμώ με Ελληνικά, και ας έχεις λάθει...! Τα Greeklish....... δεν ειναι γλώσσα...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Χμμ θέλω να δοκιμάσω το iGO να θυμηθώ τα παλιά :) Αυτή την έκδοση θέλω για Android, σωστά; Edited May 27, 2017 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragon11 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 Σε προτιμώ με Ελληνικά, και ας έχεις λάθει...! Τα Greeklish....... δεν ειναι γλώσσα...!!! O LiquidSnake δεν προσβαλε εμενα συμφωνω μαζι σου Ελληνικα και ας είναι με λαθη παρα greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ποιος από τους δυο ειναι καλύτερος ??? :secret: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2017 (edited) Ο φάκελος IGo διαγράφεται μόνος από το κινητό μου. Μάλιστα έχει γίνει δυο φορές αυτό. Την πρώτη φορά το θεώρησα τυχαίο, αλλά σίγουρα κάτι φταίει. Μετά ξανά έβαλα το φάκελο στην εσωτερική μνήμη και μου βγάζει το μήνυμα global cfg not found. Ξέρετε τι φταίει; Sent from my HTC 10 using Tapatalk Edited December 31, 2017 by mafiagalou Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_hawk Δημ. February 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2018 Maps & files igo8.3 europe HERE ---> http://deepnet.com.ua/downloads/PDA/igo8.3_maps_n_files_europe_HERE/ Maps & files igo8.3 europe TomTom ---> http://deepnet.com.ua/downloads/PDA/igo8.3_maps_n_files_europe_TomTom/ :):) Παράθεση Soyons réalistes, nous demandons l'impossible!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a8eofovos Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 καλημερα στην παρεα...θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να βαλω το igo σε ενα mls destinator 4800 ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 Ναι γίνεται να μπει. Ξεκλειδώνεις πρώτα την συσκευή και μετά βαζεις την έκδοση για wince Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts