thePRODIGY Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Δεν ξερω αν ανεφερθηκε αλλα το πλεον αποτυχημενο sequel ειναι το American Psycho 2 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Δεν ξερω αν ανεφερθηκε αλλα το πλεον αποτυχημενο sequel ειναι το American Psycho 2 Όχι, όχι...δε νομίζω πως μπορεί κανένα sequel να θεωρηθεί πιο αποτυχημένο από το Basic Instinct 2. Ήταν σε παραγωγή για 13 ολόκληρα χρόνια, κόστισε σχεδόν τα διπλά από το πρώτο της σειράς (48εκ δολ το πρώτο, 70 το δεύτερο) έφερε απίστευτα απογοητευτικά αποτελέσματα στο box office (το πρώτο γύρω στα 300+ εκατ. το δεύτερο γύρω στα 30+) και ενώ το πρώτο θεωρείται κλασικό και δημιούργησε τρελά αντίγραφα, το δεύτερο το μόνο που δημιούργησε ήταν καλές παρωδίες (με κορυφαία εκείνη του Family Guy όπoy η Stone πάει να ανοίξει τα πόδια της και αρχίζουν να τρίζουν χαχαχαχαχαχα). Ακόμα και από καλλιτεχνικής απόψεως, το δεύτερο έχει μέσο όρο στο Rotten Tomatoes...7% ενώ το πρώτο, ακόμα και αν δεν ήταν η αγαπημένη ταινία των κριτικών, είχε πάρει κάποιες καλές κριτικές και είχε και υποψηφιότητες για oscar και golden globes. Νομίζω πως είναι το ΠΛΕΟΝ αποτυχημένο sequel όλων των εποχών χωρίς αντίπαλο. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 butterfly effect 2, basic instict 2 Tιιι???υπάρχει butterfly effect 2??? seriously??:shock: (εχω δει το πρωτο 2-3 φορές γιατι έχω κόλλημα με τη συγκεκριμένη θεματολογία, όχι γιατι τη θεωρώ καλή ταινία) Όσο για τα sequel, γενικά ισχύει η ατάκα (που δε θυμάμαι απο που ειναι κιολας :help: ) "ειναι κατά κανόνα αποτυχημένα, όλα, εκτός από 3: το νονο, το toy story 2 και...την καινή διαθήκη" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2010 Tιιι???υπάρχει butterfly effect 2??? seriously??:shock: (εχω δει το πρωτο 2-3 φορές γιατι έχω κόλλημα με τη συγκεκριμένη θεματολογία, όχι γιατι τη θεωρώ καλή ταινία) Όσο για τα sequel, γενικά ισχύει η ατάκα (που δε θυμάμαι απο που ειναι κιολας :help: ) "ειναι κατά κανόνα αποτυχημένα, όλα, εκτός από 3: το νονο, το toy story 2 και...την καινή διαθήκη" :p Ταινία με τον Kutcher = πεταμένα λεφτά για παραγωγή = πεταμένα λεφτά για τον θεατή. Άλλος ένας χρυσός κανόνας :p Όσο για την ατάκα...συμφωνώ, αλλά αν σκεφτείς πως οι Εβραίοι δε δέχονται την Καινή Διαθήκη...και πάλι το "δεύτερο" δεν είχε την αποδοχή κοινού και κριτικών, όσο το πρώτο. Βασικός λόγος αποτυχίας: απέτυχε να ικανοποιήσει τους fans του πρώτου :ρ Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. September 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2010 Ταινίες σαν το Butterfly Effect 2 με άλλους ηθοποιούς και συντελεστές γενικότερα, που συνήθως μάλιστα βγαίνουν direct-to-video ξεχειλώνουν κάπως την έννοια του sequel. Κανείς δεν τα περιμένει, ελάχιστοι τα βλέπουν οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να τα συζητάμε. Το Basic Instinct 2 αντιθέτως είναι καλή περίπτωση γιατί αν και λείπουν οι Verhoeven και Douglas παίζει η ίδια η Sharon Stone που ήταν η βασική ατραξιόν της πρώτης ταινίας. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts