Jump to content

trial version problems

tiraklakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!Πριν 1 μηνα και κάτι έκανα εγκατάσταση το pinnacle studio 10.5 από ένα cd περιοδικού.Η έκδοση ήταν trial για 30 μέρες.Δεν είχα σκοπό να το χρησιμοποήσω μόνιμα γιαυτό και δεν το κατεβασα μετο γνωστό τρόπο ολόκληρο.Δε πρόλαβα όμως να τελειώσω το project που έκανα και πέρασαν οι μέρες οπότε δε μπορώ να χρησιμοποιήσω το πρόγραμμα..Έκανα uninstall με το προγραμμα Your uninstaller (που το θεωρώ καλύτερο από την προσθαφαίρεση των windows),ξανά εγκατάσταση αλλά το ίδιο πρόβλημα παρέμεινε.Ξέρει κανείς που βρίσκεται αυτό το αρχείο που με αποτρέπει να ξαναχρησιμοποιήσω το πρόγραμμα;Αν το σβήσω λογικά θα μπορώ να το ξαναχρησιμοποιήσω.Σωστα;

Προσπαθησε να καθαρισεις την registry με καποιο προγραμμα, αν και λιγο δυσκολο να δουλεψει.

πολλη δυσκολα βρισκεις που βρισκετε το αρχειο και υπαρχει ο κινδυνος να σβησεις κατι που χριαζονται τα windows!

Αν καθαρίσω τη registry θα υπάρξει κανένα άλλο πρόβλημα;Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει παρόμοιο πρόγραμμα..Μου προτείνεις καποιο;

Οχι δεν θα εχεις προβλημα. Εγω χρησιμοποιω το registry mechanic δεν ειναι ομως δωρεαν αλλα σου ξαναλεω ειναι λιγο δυσκολο να ξαναδουλεψει!

Καλησπέρα....

Αν πάντως θες πρόγραμμα για καθαρισμό της registry μπορείς να χρησιμοποιήσεις το CCleaner που είναι freeware :rolleyes:

Για τυχόν αποφυγή προβλήματος αν σε "φοβίζει" έχει τη δυνατότητα να κρατήσεις και backup τον καθαρισμό...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...