kosmas85 Δημοσιεύτηκε March 1, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 1, 2007 παιδια συγνωμη αν εχει γινει αναφορα ξανα σε αυτο το θεμα αλλα δε βρισκω ακρη με τιποτα..Με τους χαρτες τησ NGI που εβαλα δε μπορω να κανω αναζητηση διευθυνσης γιατι δε μου αναγνωριζει περα απο το πολυ ενα γραμμα κατα την εισοδο μιας λεξης.Αγνοει τα υπολοιπα και λεέι : η πολη δε βρεθηκε.. Αν μπορει καποιος να με βοηθησει παρακαλω γιατι ειμαι ασχετος.??? προσπαθησα να ανοιξω και το windows/fonts αλλα δεν ειναι εμφανες απο desktop.. ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 1ον υπάρχει ειδικός χώρος για Destinator 6 & 2ον έχεις κατεβάσει την έκδοση 6 από το site της NGi κι έχεις τέτοια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
root2 Δημ. March 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2007 Το 6 εχω και εγω χωρις κανενα απολυτο προβλημα αν εχεις το γνησιο μπορεις να παρεις τηλ στην MLS και θα σε βοηθεισουν το support που εχουν ειναι φοβερο και οπως καταλαβα εχουν πληρη γνωση του προγραματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_mio Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 exo kai ego to idio provlima kai xrisimopio tin english version tou xarti....:) vasika me volevi kai kalytera :) ekei ola einai ok me tin anazitisi an kapios kserei parakalo as se voithisi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts