Jump to content

Destinator 6 σε Qtek 8310

dpanop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και από εμένα. Μόλις Τα κατάφερα να εγκαταστήσω το Destinator 6.1.1.40 και στο SmartPhone μου (i-mate sp5m). Ηταν λίγο περίεργο γιατί έβαλα με copy paste την original εγκατάσταση από το PPC (με registration key από NGI) και μετά χρειάστηκε να "πειράξω" το DestKG ωστε να πάρει το δικό μου κλειδί και το device ID του i-mate και να μου βγάλει νέο activation key το οποίο δουλευει κανονικά. Οποιος ενδιαφέρεται PM. (Μόνον όσοι έχουν ήδη Registration key)

μάστορα με μπέρδεψες λίγο. Τι σχέση έχει το i-mate sp5m με device-id;

μόνο τα pda/ppc δεν έχουν device-id ή κάνω λάθος;

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

• Απαντήσεις 242
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μάστορα με μπέρδεψες λίγο. Τι σχέση έχει το i-mate sp5m με device-id;

μόνο τα pda/ppc δεν έχουν device-id ή κάνω λάθος;

"Μαστορα" οχι .. όλα τα WM5 έχουν deviceid

έτσι ε;

αν έχουν όλα όπως τα λες τότε ίσως καταφέρω να εγκαταστήσω το Destinator 6.1...

που το βλέπουμε λοιπόν το DeviceId στo 8310;

Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

έτσι ε;

αν έχουν όλα όπως τα λες τότε ίσως καταφέρω να εγκαταστήσω το Destinator 6.1...

που το βλέπουμε λοιπόν το DeviceId στo 8310;

Sorry για την καθυστερημένη απάντηση Σ/Κ γαρ ... λοιπόν για το Device ID ...

Οταν θα εγκαταστήσεις το Dest και θα βάλεις τους ελληνικούς χαρτες (χωρίς c**ck) θα σου ζητήσει ενεργοποίηση του χάρτη... Στην πρώτη οθόνη σου ζητάει το Reg key και στην δεύτερη αν θυμάμαι καλά σου δείχνει το device ID της συσκευής σου ...

και καλά εγώ πως θα φτιάξω serial (με το key*gen) για να το γράψω και να προχωρίσω στην επόμενη οθόνη χωρίς να ξέρω το Device ID Της συσκευής μου;

και καλά εγώ πως θα φτιάξω serial (με το key*gen) για να το γράψω και να προχωρίσω στην επόμενη οθόνη χωρίς να ξέρω το Device ID Της συσκευής μου;

Μάλλον εγώ τα μπέρδεψα .. στην πρώτη οθόνη σου ζητάει το License Νο για τον χάρτη ... μετά σου δείχνει το device id και περιμένει το Registration No

nope, δεν έχεις άδικο σε αυτό.

ΔΕΝ δείχνει device id και ζητάει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ serial

nope, δεν έχεις άδικο σε αυτό.

ΔΕΝ δείχνει device id και ζητάει ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ serial

Θα τα βρούμε τελικά είμαι σιγουρος...

Λοιπόν έχουμε ....

Bήμα 1ο Εισαγωγή κωδικού

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9697&stc=1&d=1174393772

sshot001.jpg

Βήμα 2ο Εμφάνιση κωδικού και εμφάνιση device Id

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=9698&stc=1&d=1174393864

sshot002.jpg

Στο τρίτο βήμα ζητάει serial

οκ σωστά τα λες

εγώ μάλον αναφερόμουνα σε serial χάρτη μιας και τις εικόνες που δείχνεις δεν τις έχω δει ποτέ.

παρόλα αυτά εξακολουθώ να αναρωτιέμαι: smartphones σν το 8310 έχουν Device Id; Εσύ edpcal σε ποιό κινητό το είδες;

οκ σωστά τα λες

εγώ μάλον αναφερόμουνα σε serial χάρτη μιας και τις εικόνες που δείχνεις δεν τις έχω δει ποτέ.

παρόλα αυτά εξακολουθώ να αναρωτιέμαι: smartphones σν το 8310 έχουν Device Id; Εσύ edpcal σε ποιό κινητό το είδες;

Το i-mate sp5m είναι το αντίστοιχο του Qtek 8100 Music (αλλά με windows mobile 5 και QVGA) Εϊναι σχεδόν ίδιο σε προδιαγραφές με το 8310.

Για αυτό έγραψα από την αρχή ότι δουλευει μόνον αν έχεις αγορασμένο το πρόγραμμα και έχεις το serial του χάρτη από NGI. Δεν ξέρω αν θα δουλέψει με cr*** destcore.dll. Μπορώ να το δοκιμάσω αν σε ενδιαφέρει.

Παιδιά με έχετε μπερδέψει. Έχω την επίσιμη έκδοση Destinator για smartphone wm5 (συσκευές χώρις οθόνη touch screen - συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει σε ένα samnsung και σε ένα htc). Το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγεις το χάρτη δε σου βγάζει menu για registration. Με χάρτη Ευρώπης δουλεύει κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται να το ανεβάσω κάπου για beta test.

Παιδιά με έχετε μπερδέψει. Έχω την επίσιμη έκδοση Destinator για smartphone wm5 (συσκευές χώρις οθόνη touch screen - συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει σε ένα samnsung και σε ένα htc). Το πρόβλημα είναι ότι όταν επιλέγεις το χάρτη δε σου βγάζει menu για registration. Με χάρτη Ευρώπης δουλεύει κανονικά. Όποιος ενδιαφέρεται να το ανεβάσω κάπου για beta test.

Φιλε Zeppelin πολύ θα ήθελα να την τεστάρω ... Ανέβασε την αν θέλεις κάπου (RapidShare?) και στείλε PM.

ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον φίλε zepelin

μπορείς να μας πεις σε παρακαλώ τι γίνεται με αυτή την έκδοση? εμφανίζεται μόνο στο αμερικάνικο site του destinator, και προσψπικά δεν την βλέπω να πωλείται κάπου. η ngi προγραμματίζει κάτι για αυτό. τώρα με τα καινούρια smartphones Με τις 2.4'' οθόνες δεν θα είναι καθόλου κακή περίπτωση.

αν δeν ζητάω πολλά στείλε το και σε μένα να το δω, thanks!!!

ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον φίλε zepelin

μπορείς να μας πεις σε παρακαλώ τι γίνεται με αυτή την έκδοση? εμφανίζεται μόνο στο αμερικάνικο site του destinator, και προσψπικά δεν την βλέπω να πωλείται κάπου. η ngi προγραμματίζει κάτι για αυτό. τώρα με τα καινούρια smartphones Με τις 2.4'' οθόνες δεν θα είναι καθόλου κακή περίπτωση.

αν δeν ζητάω πολλά στείλε το και σε μένα να το δω, thanks!!!

Έχει πολύ καλό interface, στο στέλνω και περιμένω νέα

Λοιπόν φίλε zepelin την έκανα τη βόλτα μου με το καινούριο μου destinator. δε σου κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έχω στα χέρια μου πρόγραμμα που ούτε καν screenshots δεν είχα καταφέρει να δω.

μετά την εγκατάσταση με ζόρισε λίγο όταν μπήκα στο πρόγραμμα γιατί δεν μπορούσα να επιλέξω τα check boxes για να προσχρήσω. στο xbar (task manager) είδα οτι μου έβγαζε 4 εικονίδια του dest. όταν κατάφερα να μπω είδα οτι κάθε πάτημα του joystick γινόταν διπλό. τελικά ήταν πρόβλημα του xbar, το απενεργοποίησα και δούλεψε σωστά.

Το δίχρωμο μπλε ασπρο μενού με παραξένεψε λίγο στην αρχή, αλλά δεν είναι και άσχημο. φυσικά κινείται στα πλαίσια του του destinator για ppc με τις απαραίτητες αλλαγές φυσικά για την υποστήριξη των softkeys. πάντως δεν δυσκολέυτηκα να βρω αυτά που ήθελα.

εντύπωση επίσης μου έκανε το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε καμία ρύθμιση για να βρει το gps. έβαλα τις ελληνικες φωνές, τα αγαπημένα μου από το ppc και το χαρτη της navteq και ξεκίνησα. επειδή δεν είμαι στην Αθήνα καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα. κινήθηκα σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας και η απεικόνηση μου στον χάρτη ήταν μια χαρά. οι ήχοι ακούγονταν δυνατά, οι επανυπολογισμοί διαδρομής γρήγοροι και γενικότερα όλα πήγαν ομαλά. βέβαια μπορώ να πω ότι μένει πολύ λίγος χώρος για το χάρτη με τις δύο μπάρες πάνω-κάτω στην οθόνη. επίσης δεν βρήκα πως αλλάζουν οι πληροφορίες της κάτω μπάρας.

αυτά τα λίγα για αρχή, αν ανακαλύψω κάτι άλλο θα το αναφέρω. σίγουρα με κανονικούς χάρτες θα του έδινα περισσότερες ευκαιρίες.

ps. έχω κάποια screen shots αλλά μόνο μετά από δική σου έγκριση θα τα ανεβάσω...

πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά... άντε επιτέλους να δούμε ένα Destinator πλήρως συμβατό με το κινητό μας γιατί το κακόμοιρο το Joystick δεν θέλει και πολλά για να τα παίξει με την συνεχή χρήση του fake cursor.

zepelin έγραψες...

πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά... άντε επιτέλους να δούμε ένα Destinator πλήρως συμβατό με το κινητό μας γιατί το κακόμοιρο το Joystick δεν θέλει και πολλά για να τα παίξει με την συνεχή χρήση του fake cursor.

zepelin έγραψες...

αυτή η version έχει ενσωματωμένη λειτουργία show/hide cursor, μόνο που δεν είδα να μπορείς να κάνεις κάτι με το σημείο που δείχνει ο cursor, ίσως επειδή είναι beta να έχει απενεργοποιηθεί κάποια λειτουργία!!

αυτή η version έχει ενσωματωμένη λειτουργία show/hide cursor, μόνο που δεν είδα να μπορείς να κάνεις κάτι με το σημείο που δείχνει ο cursor, ίσως επειδή είναι beta να έχει απενεργοποιηθεί κάποια λειτουργία!!

Πολύ γρήγορες παρατηρήσεις...

Συμφωνώ με τον psybill το interface είναι λίγο περίεργο αλλά συνηθίζεται ...

Δυστυχώς φίλε Innersense οι περισσότερες λειτουργιες και εδώ γίνονται με το joystick....

Μια πρώτη προσπάθεια να περάσω τους χάρτες της NGi απέτυχε οικτρά ...

Δυστυχώς η destcore.dll δεν έχει το interface για registration μάλλον γίνεται από το console (και με διαφορετικό μηχανισμό από την PPC έκδοση)

Θα κάνω μια προσπάθεια το Σ/Κ με το console του SP 3 να δω μήπως καταφέρω κάτι ...

Για Cr**** μάλλον δεν συζητιέται γιατί αυτή η dll είναι πολύ περίεργη ... (ούτε για το SP 3 το κατάφερε κανείς) ....

Αλλοιώς θα περιμένουμε την εκδοση της NGi με κανονικό registration.... (Θα κάνω και εκεί μια ερώτηση να δω τι γίνεται...)

Υπομονή ....

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εγώ έχω πάθει την πλάκα μου...

το interface είναι πανέμορφο και όλα το shortcut keyboards δουλευουν άψογα!

αναζήτηση οδού με πληκτρολόγιση σαν να στέλνεις SMS; τι να λέμε τώρα έτη φωτός μπροστά! εκτός απο αυτό με την εμφάνηση του cursor που είπε ο psybill πρόσεξα επίσης ότι στην αναζήτηση αν και τα γράμματα δουλεύουν μια χαρά δεν δουλεύει το πάτημα των αριθμών (αν κρατήσεις για 2sec το πλήκτρο δεν σου βγαίνει κατευθείαν το νούμερο αντί για γράμμα).

γενικά έχω πάθει την πλάκα μου!

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NGI Τ Ω Ρ Α ! ! !

Λοιπόν φίλε zepelin την έκανα τη βόλτα μου με το καινούριο μου destinator. δε σου κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που έχω στα χέρια μου πρόγραμμα που ούτε καν screenshots δεν είχα καταφέρει να δω.

μετά την εγκατάσταση με ζόρισε λίγο όταν μπήκα στο πρόγραμμα γιατί δεν μπορούσα να επιλέξω τα check boxes για να προσχρήσω. στο xbar (task manager) είδα οτι μου έβγαζε 4 εικονίδια του dest. όταν κατάφερα να μπω είδα οτι κάθε πάτημα του joystick γινόταν διπλό. τελικά ήταν πρόβλημα του xbar, το απενεργοποίησα και δούλεψε σωστά.

Το δίχρωμο μπλε ασπρο μενού με παραξένεψε λίγο στην αρχή, αλλά δεν είναι και άσχημο. φυσικά κινείται στα πλαίσια του του destinator για ppc με τις απαραίτητες αλλαγές φυσικά για την υποστήριξη των softkeys. πάντως δεν δυσκολέυτηκα να βρω αυτά που ήθελα.

εντύπωση επίσης μου έκανε το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε καμία ρύθμιση για να βρει το gps. έβαλα τις ελληνικες φωνές, τα αγαπημένα μου από το ppc και το χαρτη της navteq και ξεκίνησα. επειδή δεν είμαι στην Αθήνα καταλαβαίνεις ότι τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα. κινήθηκα σε κεντρικούς δρόμους της Λάρισας και η απεικόνηση μου στον χάρτη ήταν μια χαρά. οι ήχοι ακούγονταν δυνατά, οι επανυπολογισμοί διαδρομής γρήγοροι και γενικότερα όλα πήγαν ομαλά. βέβαια μπορώ να πω ότι μένει πολύ λίγος χώρος για το χάρτη με τις δύο μπάρες πάνω-κάτω στην οθόνη. επίσης δεν βρήκα πως αλλάζουν οι πληροφορίες της κάτω μπάρας.

αυτά τα λίγα για αρχή, αν ανακαλύψω κάτι άλλο θα το αναφέρω. σίγουρα με κανονικούς χάρτες θα του έδινα περισσότερες ευκαιρίες.

ps. έχω κάποια screen shots αλλά μόνο μετά από δική σου έγκριση θα τα ανεβάσω...

Εννοείται ότι μπορείς να ανεβάσεις screenshots. Βρήκες τρόπο για activation του χάρτη της NGi?

zepelin μιας και εισαι online να σου πω κάτι:

Χ Ι Λ Ι Α Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω ! ! !

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε εγώ έχω πάθει την πλάκα μου...

το interface είναι πανέμορφο και όλα το shortcut keyboards δουλευουν άψογα!

αναζήτηση οδού με πληκτρολόγιση σαν να στέλνεις SMS; τι να λέμε τώρα έτη φωτός μπροστά! εκτός απο αυτό με την εμφάνηση του cursor που είπε ο psybill πρόσεξα επίσης ότι στην αναζήτηση αν και τα γράμματα δουλεύουν μια χαρά δεν δουλεύει το πάτημα των αριθμών (αν κρατήσεις για 2sec το πλήκτρο δεν σου βγαίνει κατευθείαν το νούμερο αντί για γράμμα).

γενικά έχω πάθει την πλάκα μου!

ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ NGI Τ Ω Ρ Α ! ! !

Κι εμένα μου άρεσε πολύ το interface. Είναι θέμα χρόνου για το registration των χαρτών της NGi.

Εννοείται ότι μπορείς να ανεβάσεις screenshots. Βρήκες τρόπο για activation του χάρτη της NGi?

με δουλεύεις προφανώς:lol:

θες να πεις οτι ούτε εσύ δεν το έχεις δοκιμάσει με δικό σας χάρτη? δεν έχετε κα μία ξεκλεδωτη version για δική σας χρήση?

την έκδοση την προσέξατε; Destinator V6.1.2.9