Jump to content

Destinator 6 σε Qtek 8310

dpanop
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους.

κατ αρχην σε περιπτωση που δεν εχει ειπωθει, καταφεραμε να βαλουμε το destinator 6 στο 8310 μας και δουλευει σχεδον μια χαρα (το mouse ειναι το μονο προβλημα αλλα με το sphelper παλευεται!). Οποιος ενδιαφερεται ας σφυριξει σχετικα.

Δυο ερωτησουλες τωρα:

1.Μηπως τελικα εχει βρεθει κανενα προγραμμα που να δουλευει ως network browser (μεσω του wifi???). Ψαχνω, ψαχνω και δε βρισκω!!!

2.Το nine way keypad το χει κανεις; μπορει να το στειλει με ενα PM.... not trial version pls ;-)

Χαιρετε παιδες ολοι!

Δημητρης

• Απαντήσεις 242
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για ολους οσους με ρωτησατε με pm περι destinator κι εστειλα λινκ, να πω οτι αν σας βγαλει μηνυμα οτι λοιπουν τα tahoma fonts, μπορειτε κανονικοτατα να τα αντιγραψετε απο τον αντιστοιχο φακελο των windows του υπολογιστη σας, ειναι τα ιδια!. Επισης για τη χρηση κερσορα επιμενω οτι πιο εργονομικο και απο το sphelper ειναι μια μονταρισμενη εκδοση (kai freeware!) του fakecursor που βρισκει κανεις ευκολα στο αντιστοιχο forum tou modaco.com. Δε θυμαμαι link αλλα δεν ειναι δυσκολο με μια αναζητηση.

Να στε καλα ολοι για τα καλα σας λογια..

Επισης ρωτω και παλι: ενα προγραμματακι "nine way keypad" μηπως το εχει κανεις δει ή χρησιμοποιησει;

Καλο βραδυ (η καλημερα αναλογα ποτε το διαβαζετε...),

Δημητρης

Καταρχην παρατηρω οτι εχει μεγαλη ζητηση το destinator ε; απειρα PMs!!!! Θα βγαλω βιβλιο σε λιγο!

Λοιπον επειδη ολοι μπλεκεστε με το fakecursor, ανεβασα τη μονη εκδοση που δουλευει με διορθωμενες επισης απο μενα οδηγιες εδω:

http://rapidshare.com/files/18064042/FakeCursorSP5_ok_spidius_edit.rar

Ειναι freeware το προγραμμα, μην σβησετε το link!

τι να λέμε τώρα ρε παιδιά, οι χάρτες της ngi ως γνωστόν δεν συγκρίνονται με τίποτα...

είναι ΤΡΑΓΙΚΟ να μην έχει κυκλοφορίσει κανονική έκδοση του Destinator για smartphones σαν το 8310 τόσο καιρό...

Current: Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B/DS The rest is history:
Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

πραγματικα.... πολυ σπαστικο.... ολο στο φτυσιμο μας εχουν...

πχ ψαχνω ενα SIP (voip) client που να δουλευει στο κινητο μας... τζιφος.... ολο για ppc βρισκω που δεν δουλευει σε μας... Εχει κανεις τιποτα σχετικο;;;;

λοιπόν τα γράφω εδώ γιατί ίσως να εχουν το πρόβληματάκι και άλλοι

καταρχήν dpanop είχες απόλυτο δίκιο. δεν είχα διαβάσει προσεκτικά για το setup του fakecursor στο Modaco και τώρα το έβαλα σωστά. Όντως είναι πιο βολικό απο το sphelper (ασε που το nine way keypad απλά δεν κατάλαβα ποτέ πως δουλεύει :) )

μου έχει παρουσιαστεί όμως ένα προβληματάκι.

για την εγκατάσταση μέσα στο txt λέει να ψάξουμε να βρούμε το κλειδί

HKLM\Software\Microsoft\Shell\Rai\:MSNOTES

έψαξα λοιπόν στο HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Shell\Rai\ με ένα Registry Editor και δεν βρήκα :MSNOTES αλλά :MSΤNOTES.

Έκανα rename την υπάρχουσα 1 και έφτιαξα μια καινούργια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω σε πιο πεδίο βάζω το CommManager.exe!

Αποτέλεσμα είναι ότι κρατώντας το κουμπάκι του CommManager πατημένο δεν μου βγαίνει ο CommManager όπως θα έπρεπε μετά το fix αλλά μου βγάζει error. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; Πως ακριβώς φτιάχουμε το string;

Γενικά θα έλεγα ότι (το fakecursor) είναι αρκετά εύχριστο (παρόλα αυτά το interface του destinator δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα) αν και έχω την εντύπωση ότι καταλαμβάνει χώρο μόνημα στην μνήμη του κινητού (γκρρρρ...)

Τεσπα, δεν γίνεται να τα έχουμε και όλα δικά μας...

Samsung Galaxy S9+ G965F/DS | Samsung Galaxy Note 3 N9005 | Samsung Galaxy S I9000 | HTC P3650 Touch Cruise | HTC V1240 [Qtek 8310]

ε χμμμ.. έχω και ένα άλλο πολύ μικρό προβληματάκι

το Destinator δεν βρήσκει το Fortuna Slim! Θα τρελαθώ! Το κινητό το βλέπει κατευθαίαν, το Tom Tom το βρήσκει και δουλεύει άψογα, το Destinator αρνείται!!!!!!!

άκυρο, ήθελε serial port assign στην συσκευή και όλα πήγαν οκ

κάτι ακόμα για το Destinator. Ελληνικό πληκτρολόγιο πως αποκτάει το πρόγραμμα ώστε να κάνουμε τις αναζητήσεις στα ελληνικά ονόματα των δρόμων;

Αντιμετωπίζω ένα παράξενο πρόβλημα απο χθές.

Είχα το κινητό συνδεδεμένο με τ'ακουστικά. Μιλούσα κανονικά.

Κάποια στιγμή ξαναχτυπά το τηλέφωνο αποσυνδέω τ'ακουστικά και πάω να μιλήσω κανονικά.

Δεν άκουγα, ούτε ακουγόμουν. Ξανασυνδέω τ'ακουστικά και απο εκείνη την στιγμή όποιο προφίλ και να επιλέξω, ακούγομαι και ακούω μόνο με το hands free. Έχω κάνει άπειρα soft reset, τίποτα...

Mπορεί να είναι 'χαζή' η λύση αν και έχω σπαζοκεφαλιάσει αλλά κάτι μου λέει οτι χρειάζομαι hard reset.

δεν είναι πρόβλημα software αλλά hardware. είναι το γνωστό πρόβλημα που κάτι κολλάει στην υποδοχή των ακουστικών και το thl "νομίζει" ότι είναι συνδεμένα τα ακουστικά. δοκίμασε με λίγο περισσότερη δύναμη να βαλεις-βγάλεις τα ακουστικά μήπως ξεκολήσει.

κάτι ακόμα για το Destinator. Ελληνικό πληκτρολόγιο πως αποκτάει το πρόγραμμα ώστε να κάνουμε τις αναζητήσεις στα ελληνικά ονόματα των δρόμων;

κατέβασε το αρχείο που παραθέτω κάνε rename σε keyboard.ini και αντικατέστησε το με το υπάρχον στο φάκελο του προγράμματος...

δεν το έχω δοκιμάσει στο 8310 ακόμα, αλλά δε βρίσκω λόγο να μην παίξει. στο 9100 μου δουλεύει κανονικά

άκυρο και αυτό ο dpanop είχε μια χαρά cab μέσα στο pack του Destinator εγώ δεν το πρόσεξα απλά γιατι είμαι βιαστηκός. (ζητώ σηγνώμη γι αυτό ο ενθουσιασμός φταίει! σε ευχαριστώ πολύ πάντως)

μήπως ξέρεις τι είναι και το tmc.cab; (κάποια σχέση με POI Alerts έχει; )

μιας και χρησιμοποιείς Destinator μήπως ξέρεις αν και πως γίνεται να κάνω import favorites (πχ απο Google ή Tom Tom) και πως γίνεται να σώσω Favorites του Destinator; Μετατροπές απο format σε format ξέρω να κάνω το θέμα είναι τι υποστηρίζει το Destinator...

άκυρο και αυτό ο dpanop είχε μια χαρά cab μέσα στο pack του Destinator εγώ δεν το πρόσεξα απλά γιατι είμαι βιαστηκός. (ζητώ σηγνώμη γι αυτό ο ενθουσιασμός φταίει! σε ευχαριστώ πολύ πάντως)

μιας και χρησιμοποιείς Destinator μήπως ξέρεις αν και πως γίνεται να κάνω import favorites (πχ απο Google ή Tom Tom) και πως γίνεται να σώσω Favorites του Destinator; Μετατροπές απο format σε format ξέρω να κάνω το θέμα είναι τι υποστηρίζει το Destinator...

με το dest ασχολούμαι με τα βασικά. τα περισσότερα τα παίρνω έτοιμα,(poi's, speed cameras, dangerous points) από τα παιδιά που κάνουν πολύ καλή δουλειά. τέτοια θέματα σχετικά με αυτά που ρωτάς υπάρχουν πολλά στο forum της ngi

Χαιρομαι που δουλεψε!

Επειδη κι εγω εχω την ιδια απορια και θελω να κανω import απο google και tomtom, αν βρεις λυση ριξε ενα μηνυμα κι απο δω! Γενικα υπαρχει ενα folder favorites μεσα στο installation folder tou destinator αλλα πως βαζουμε-βγαζουμε δε ξερω κι εγω... Κανας πιο εμπειρος στο θεμα;

Φιλαράκι έχω αρχίσει και τα βρίσκω... είμαι ακόμα στα βασικά όμως (χρησιμοποιώ το POIEdit και τα περνάω ένα ένα στα Favorites απο το Google Earth)

Στο forum της ngi όμως ένα παλικάρι έχει φτιάξει freeware εφαρμογή για να κάνει Edit στα POI από CSV χρησιμοποιώντας πλήρως τις δυνατότητες του Destinator. Εγώ όμως μέσα στην storage card δεν βρίσκω πουθενά csv και δεν ξέρω πως στο καλό γίνεται αυτό.

Χτες που το πείρα επίσης για την πρώτη βόλτα παρατήρησα το εξής: Η εφαρμογή γίνεται minimize μόνη της μετά από κάποια ώρα. Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε η βάση που το έχω, μήπως και πατιόταν κατά λάθος το κουμπί του CommManager (εντομεταξύ ακόμα δεν έχω φτιάξει σωστά του κουμπί ώστε όταν το κρατάω πατημένο να βγαίνει ο CommManager) αλλά μπήκα στο forum της NGI και είδα ότι υπάρχει το bug αυτό σε κάποιες συσκευές και δεν έχει λυθεί ούτε στην έκδοση 6.1, είναι απλά πως θα σου κάτσει... Το έχει άλλος κανείς το πρόβλημα;

[Θα ήθελα να παρακαλέσω επίσης τον psybill να μεταφέρει σε ένα καινούργιο Thread με όνομα "Destinator 6 σε QTEK 8310" τα σχετικά post για το Destinator, ξεκινώντας από το post #1560 του dpanop γιατί μάλλον θα έχουμε πολλά να πούμε και θα σας ζαλίσουμε.]

Ευχαριστώ

[Θα ήθελα να παρακαλέσω επίσης τον psybill να μεταφέρει σε ένα καινούργιο Thread με όνομα Destinator για QTEK 8310 τα σχετικά post για το Destinator, ξεκινώντας από το post #1560 του dpanop γιατί μάλλον θα έχουμε πολλά να πούμε και θα σας ζαλίσουμε.

Ευχαριστώ

καλή ιδέα, αλλά εγώ δεν έχω τέτοιες δυνατότητες στο forum. ένα απλό μέλος είμαι:rolleyes:

ελπίζω να το δει κάποιος mod και να το κάνει...

ουπς... κεκτημένη ταχύτητα... τεσπα όποιος mod το δει ας βάλει ένα χεράκι να συγυριστούμε

συνοψίζω μερικά θέματα:

- dpanop για να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα του χρήστη από to forum της NGI (import και export CSV για το Destinator πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο ενδιάμεσο console, ακόμα το ψάχνω. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι μας βοηθάει.

- Υπάρχει τελικά κάποιος που να έχει πρόβλημα να του γίνεται minimize το Destinator κατά την διάρκεια της λειτουργίας του; Αν υπάρχει κάποιος στον οποίο του λειτουργεί άριστα, μπορεί να μου πει πια ROM έχει και που έχει εγκαταστήσει το πρόγραμμα (main memory ή storage card)

- Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με το assign του κρατήματος του πλήκτρου του CommManager στον CommManager; Πως ακριβώς δημιουργούμε το καινούργιο string 1;

Exo kai go to idio problima me to minimize tou destinator..pou telikos katafera kai to doulepsa (ena megalo euxaristo ston dpanop giauto).Ebala kai to fakecursor me basi tis anothen odigies alla ithela na rotiso an ginetai na auxithei i taxutita tou kersora.Ekana oti leei to text kai den exo katholou ruthmiseis sto start menu

Δυσάρεστα νέα.

Πείρα την μεγάλη απόφαση, απεγκατέστησα τα πάντα και τα επανεγκατεστησα προσεκτικά στην βασική μνήμη του τηλεφώνου όπου το Destinator 6 χωράει ίσα ίσα, ενώ ο χάρτης παρέμεινε στην κάρτα.

Δυστυχώς το πρόβλημα με το minimize παραμένει.

Για θεωρητική δρομολόγηση όλα καλά λοιπόν, πρακτικά όμως για navigating την ώρα της οδήγηση είναι αρκετά κουραστικό αφού κάθε λίγα λεπτά (δεν έχω προσέξει ακόμα αν το χρονικό διάστημα είναι σταθερό και συγκεκριμένο) γίνεται minimize.

Λοιπόν το μελέτησα εκτενώς το θέμα

Το Destinator 6 γίνεται minimize 10 λεπτά αφού δεν πατηθεί κανένα πληκτρο (μείνει δηλαδή idle).

Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα κάποιας ρύθμισης του Destinator;

Υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση με το ότι η εφαρμογή είναι κανονικά για PDA;

:hypno: :shock: :wacko: :eek: :whistle:

Δεν το πιστεύω ρε φίλε, έχω κοκκινήσει ολόκληρος!

Είχα ψάξει όλες τα power settings και ούτε που πήγε το ζαλισμένο μυαλό να κοιτάξω τις ρυθμίσεις της Home Screen (ούτε που θυμόμουνα ότι υπάρχει τέτοια ρύθμιση!!! Απορώ βέβαια πως την κάνει Overide το TomTom και δεν κλείνει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)

Χίλια Ευχαριστώ, με έσωσες απο πονοκέφαλο! Μετά φταίω εγώ που σε λέω moderator;

:respect: :yahoo: :respect: :yahoo: :respect:

λοιπόν με πείσατε να ασχοληθώ και γω λίγο, αν και είναι λογικό να μου φαίνονται λίγο περίεργα, αφού μπορώ και τρέχω το dest στο φυσικό του περιβάλλον(ppc).

εννοείται ότι παίζω με fake cursor γιατι με το sphelper δεν γινόταν τίποτα. ίσως να μην έτρεχε καλά επείδη έχω και το xbar. μοναδικό πρόβλημα με το fakecusror είναι ότι όταν θέλω να το απενεργοποιήσω και να χειριστώ την εφαρμογή με το joystick και πληκτρολόγιο μου το κάνει minimize και πρέπει να το επαναφέρω. δεν συμβαίνει το ίδιο αν το fake cursor είναι κλειστό και θέλω να το ενεργοποιήσω. το κάνει και σε σας αυτό?

gps και λοιπές ρυθμίσεις πήγαν καλά και έκανα μια 5λεπτη διαδρομή δουλειά-σπίτι και η θέση μου στο χάρτη ήταν άψογη. οι ήχοι δεν ακούγονταν σχεδόν καθόλου, αλλά τους άλλαξα με "βελτιωμένους" και τώρα μάλλον είναι καλύτερα.

Αν καταφέρουμε να λύσουμε το πρόβλημα της πληκτρολόγησης των πόλεων-οδών το προγράμμα μπορεί να γίνει πλήρως λειτουργικό. τέλειο δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει, αλλά μην ξεχνάμε οτι δεν είναι φτιαγμένο για το κινητό μας. τι εννοώ: παρατήρησα οτι μπορούμε να γράφουμε με το πληκτρολόγιο του κινητού(απενεργοποιημένο το fake cursor) όμως δεν βγάζει αποτέλεσμα λόγω unicode. ίσως κάποια επέμβαση στο keyboard.ini να δώσει λύση, αλλά δυστυχώς οι γνώσεις μου δεν πάνε μέχρι εκεί. βέβαια το backspace δεν λειτουργεί οπότε αν γίνει λάθος στην πληκτρολόγηση δεν μπορεί να σβήσει και πρέπει να επαναφέρουμε το fake cusror ή να πάμε πίσω και πάλι από την αρχή. Θα γνωρίζετε βέβαια ότι ο χάρτης της ngi βγαίνει και στα αγγλικά(GreeceE). με αυτό το χάρτη πληκτρολογώντας τα ονόματα των πόλεων και των οδών έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά είναι σίγουρα πιο γρήγορο από το virtual keyboard+fake cursor.

Αυτές είναι οι πρώτες δικές μου εντυπώσεις, συνεχίζουμε δυνατά!!!:)

@Innersense

Χτες κατάφερα και έτρεξα και το route66 επιτέλους. δεν ξέρω αν φταέι που έβαλα τα αρχεία του στο root της κάρτας ή επειδή πρώτη φορά το δοκίμαζα με gps( ήταν χαλασμένο τόσο καιρό). πέιραξα και λίγο το σχετικό .dat αρχείο στο pc και τέλος. μου είναι τελείως άχρηστο εδώ που είμαι, αλλά ήθελα να το δω και αυτό. σαν παιδική χαρά είναι το μενού του!!! εσύ τι έχεις κάνει με το θέμα??

Καταρχήν με το Route66 Mobile 7 δεν το έψαξα και πολύ γιατί δεν έχω ακούσει και πουθενά να τρελαίνεται κανένας γι αυτό. Αντίθετα γνωρίζοντας ότι το Destinator υπερέχει στον Ελλαδικό χώρο λόγω χαρτών της NGI θέλησα να ασχοληθώ και εντυπωσιάστηκα πολύ όταν τους είδα και άρχισα να ανακαλύπτω σιγά σιγά όλες τις λεπτομέρειες τους και τις δυνατότητες που παρέχονται από τον αμφίδρομο συνδυασμό Destinator - NGI.

Όσον αφορά το κλείσιμο το FakeCursor που οδηγεί στην Homescreen είναι γεγονός για το οποίο προειδοποιούσε ο τύπος που έκανε το mod στο Modaco. Έγραφε μάλιστα πως είναι αρκετά δύσκολο να το φτιάξει.

Όσον αφορά τώρα την αναζήτηση των Ελληνικών ονομάτων: Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω! Πότε δουλεύει το πληκτρολόγιο, πότε δεν δουλεύει. Όντως επίσης αν κλείσεις το FakeCursor και ξανανοίξεις το Destinator το πληκτρολόγιο του κινητού δουλεύει κανονικά σαν να γράφεις SMS και κάνεις την δουλειά σου! Τελείως κουφά πράγματα...

Τι να πω... είναι τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να συνηθίσω και να εξοικειωθώ που έχω ζαλιστεί. Το έχετε καταλάβει όλοι αυτό νομίζω.

Κάτι άλλο ακόμα. Το cab με τα ForLinks της NGI που ήταν μαζί με τον χάρτη 2006.Q3 είναι μόνο για το DestinatorPN; Πήγα να το βάλω και δεν εγκαθίσταται, αντέγραψα χειροκίνητα το Folder και δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει ειδική έκδοση για το Destinator 6;

Και ένα θεϊκό που συνέβη σήμερα: Πήγα να γραφτώ στο ελληνικό site της Qtek βάζοντας το IMEI του κινητού μου [V1240 Vodafone] και... γράφτηκα επιτυχώς! Μπήκα στο forum και το είδα! Μάλιστα μου έστειλαν και confirmation email! Λίγα λεπτά μετά, πήγα να κάνω ξανά login και έβγαζε error! Σαν να ήταν online κάποιος admin και να κατάλαβε ότι έγινε γκάφα... Απίστευτο μου φάνηκε!

Όσον αφορά τώρα την αναζήτηση των Ελληνικών ονομάτων: Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω! Πότε δουλεύει το πληκτρολόγιο, πότε δεν δουλεύει. Όντως επίσης αν κλείσεις το FakeCursor και ξανανοίξεις το Destinator το πληκτρολόγιο του κινητού δουλεύει κανονικά σαν να γράφεις SMS και κάνεις την δουλειά σου! Τελείως κουφά πράγματα...

εσένα δηλαδή η αναζήτηση στον ελληνικό χάρτη γράφωντας με το πληκτρολόγιο του κινητού σου δουλεύει κανονικά? σε μένα βρίσκει το πολύ τα 2-3 πρώτα γράμματα και μετά βγάζει άσχετα. ακόμα όμως δεν μπορώ να βγάλω τελικό συμπέρασμα. τώρα είδα ότι κουνώντας δεξιά-αριστερά το joystick εμφανίζει τα γράμματα οπως και στην αναζήτηση των επαφών. αυτό όμως είναι μόνο για το πρώτο γράμμα, οπότε αν τα αποτελέσματα είναι πολλά δεν βοηθάει και πολύ....

Συνεχιζοντας,

1. Αν το Destinator δεν είναι εγκατεστημένο στον συνήθη φάκελο εγκατάστασης (MyDevice\DestinatorApps) τότε

αντί να εγκαταστήσετε το "ForLinks.CAB" θα πρέπει να αντιγράψετε χειροκίνητα τα αρχεία από τον φάκελο "ForLinks"

στον φάκελο που είναι εγκατεστημένο το Destinator και επισης στα εξης σημεια:

μέσα στην διαδρομή "Destinator\Common\ForLinks" και στον φακελο userdata επισης. Επιπροσθετα και στο \DestinatorApps\Destinator\Userdata παροτι το εχουμε βαλει στην καρτα μνημης! (οτι folder δεν εχεις, φτιαχτο manually!). Πιθανοτατα δε χρειαζεται να το εχεις παντου αλλα εγω το εβαλα σε ολα αυτα που ειπα παραπανω και μετα δουλεψε! Βαριεμαι να σβηνω ενα ενα να δω ποιο ηταν το σωστο ομως. Να σημειωθει το εχω εγκατεστημενο στην καρτα μνημης

2. Ξαναδοκιμασες στο σαιτ της qtek; τελικα σε αφηνει η οχι;

3. (ασχετο) Το κινητο μου δεν παει και πολυ καλα απο memory.. εχει γυρω στα 4mb αδεια και τα εχω παρει γιατι απεγκαθιστω εφαρμογες και δε λεει να αυξηθει ιδιαιτερα... εχετε καμια ιδεα πως να δω το ποσα kb καταλαμβανει καθε πραγμα που ειναι φορτωμενο στη μνημη, να καταλαβω ποιο μου κανει τη ζημια; γιατι τωρα τελευταια αρχισα να χω τοσο λιγο..!

Κάτι άλλο ακόμα. Το cab με τα ForLinks της NGI που ήταν μαζί με τον χάρτη 2006.Q3 είναι μόνο για το DestinatorPN; Πήγα να το βάλω και δεν εγκαθίσταται, αντέγραψα χειροκίνητα το Folder και δεν έγινε τίποτα. Υπάρχει ειδική έκδοση για το Destinator 6;

Και ένα θεϊκό που συνέβη σήμερα: Πήγα να γραφτώ στο ελληνικό site της Qtek βάζοντας το IMEI του κινητού μου [V1240 Vodafone] και... γράφτηκα επιτυχώς! Μπήκα στο forum και το είδα! Μάλιστα μου έστειλαν και confirmation email! Λίγα λεπτά μετά, πήγα να κάνω ξανά login και έβγαζε error! Σαν να ήταν online κάποιος admin και να κατάλαβε ότι έγινε γκάφα... Απίστευτο μου φάνηκε!

Λοιπόν τα γράφω αναλυτικά για να μην υπάρχει παρανόηση:

(Οι περιπτώσεις είναι οι εξής δύο)

- Ενεργοποιημένο FakeCursor και πληκτρολόγηση με τη χρήση αυτού στο Ελληνικό* εικονικό onscreen πληκτρολόγιο του Destinator = η αναζήτηση δεν λειτουργεί.

*να σημειώσω εδώ ότι Ελληνικό εικονικό onscreen πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ αυτό που εγκαθιστάται πακέτο μαζί με το ολοκληρωμένο Ελληνικό Interface του Destinator [Greek.cab 467kb]. Δεν έχω χρησιμοποιήσει δηλαδή το αρχείο keyboard.ini που μου έδωσες. Εσύ αυτό χρησιμοποιείς;

- Απενεργοποίηση του FakeCursor (το Destinator γίνεται minimize και το ξανανοίγουμε) και πληκτρολόγηση με το πληκτρολόγιο του Κινητού (σαν ένα απλό SMS - PDA τρέμετε!) = η αναζήτηση λειτουργεί άριστα!

Δυστυχώς όπως είπες το backspace του πληκτρολογίου του κινητού δεν λειτουργεί, λειτουργεί όμως το enter κάνοντας την ζωή μας λίγο πιο εύκολη.

Μια παρατήρηση επίσης είναι ότι όταν γράφουμε από το Ελληνικό Virtual onscreen πληκτρολόγιο του Destinator οι καταχωρήσεις γίνονται κεφαλαία ενώ όταν γράφουμε από το πληκτρολόγιο του κινητού οι καταχωρίσεις γίνονται με μικρά γράμματα. Άραγε έχει αυτό καμία σχέση;