hasiotis_john Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Μια μικρή εξήγηση προς billakosss και FREAK_OF_NATURE ... είναι φανερό ότι αυτό που είπα είναι καθαρά με χιούμορ αλλά και με μερικές (πολλές..:shifty: ) πιτσιλιές αλήθειας - φυσικά και υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις κεράσματος , όπως και αυτές που περιγράψατε οι 2 σας :happy: αλλά έχω την αίσθηση ότι κατά κύριο λόγο το κέρασμα κρύβει πονηρούς σκοπούς http://forum.softpedia.com/style_emoticons/default/naughty.gif Και να προσθέσω , στην κατηγορία του κεράσματος και αυτούς που έχουν http://img134.imageshack.us/img134/8933/crabzw4.jpg στην τσέπη τους ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 δεν νομιζω κατα κυριο λογο να ειναι αυτο...αν οποια κερνουσε ο καθενας μας για να ............... το εχουμε χαμενο απο χερι! τουλαχιστον δεν ισχυει σε μενα! δεν θελω να ειμαι σ'αυτη την κατηγορια! ακους?? δεν θελω! δεν θελω :p :p :ρ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εγώ πιστεύω οτι πρέπει να κερνά και η γυναίκα εδω κάτι αγράμματες γίνονται μοντέλα και βγάζουν τα κέρατα τους, δεν εκτιμάνε οι γυναίκες την κούραση περνά ο κόσμος για να βγάλει το ευρώ, και μετά λέμε για τσιγκουνιές οκ. Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Δεν ειναι κακο να κερνας τους φιλους σου οι κοπελες που βγαινεις μαζι, εμενα μου φαινετε περιεργο οταν βγαινω με μια κοπελα ειδικα για πρωτη φορα επειδη μου αρεσει και εγω της ζητησα να μη την κερασω.Οταν βγαινω με την κοπελα μου πληρωνω σχεδον παντα εγω αυτο δεν παει να πει οτι θελω να την ριξω στο κρεβατι αφου ηδη εχουμε σχεση, η καποιες φορες θα κερασω οταν βγαινω με πολυ φιλους μου και το ιδιο κανουν και αυτοι. Αν ειχα καποιο οικονομικο προβλημα θα ειμουν λιγο μαλ...ας αν το εκανα αυτο αλλα εφοσον δεν εχω γιατι να μη το κανω?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Εμένα μου αρέσει να πληρώνω για την κοπέλα που συνοδεύω, έτσι έμαθα και δύσκολα θα το αλλάξω γιατί στην αντίθετη περίπτωση νοιώθω άσχημα. Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2007 Αν ειχα καποιο οικονομικο προβλημα θα ειμουν λιγο μαλ...ας αν το εκανα αυτο αλλα εφοσον δεν εχω γιατι να μη το κανω?:pΓιατι θα αποκτήσεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts