bamias Δημοσιεύτηκε February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2007 Έχω ένα HP iPaq rx5710 με ενσωματωμένη μνήμη 1 GB. Εφαρμογές που είναι σε μορφή *.cab διαπίστωσα ότι πρέπει να τις γράψω στο ppc και κατόπιν να τις εγκαταστήσω. Οι εφαμρογές αυτές (πρόσφατο παράδειγμα το Spybot) εγκαθίστανται πάντα στη μνήμη του ppc από μόνες τους και όχι στη store card με αποτέλεσμα η μνήμη να έχει γεμίσει. Πώς μπορώ αυτές τις εφαρμογές να τις οδηγήσω έτσι ώστε να εγκατασταθούν στη store card; Με όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστώ μέσω του PC μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip_1 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Έχω ένα HP iPaq rx5710 με ενσωματωμένη μνήμη 1 GB. Εφαρμογές που είναι σε μορφή *.cab διαπίστωσα ότι πρέπει να τις γράψω στο ppc και κατόπιν να τις εγκαταστήσω. Οι εφαμρογές αυτές (πρόσφατο παράδειγμα το Spybot) εγκαθίστανται πάντα στη μνήμη του ppc από μόνες τους και όχι στη store card με αποτέλεσμα η μνήμη να έχει γεμίσει. Πώς μπορώ αυτές τις εφαρμογές να τις οδηγήσω έτσι ώστε να εγκατασταθούν στη store card; Με όλες τις εφαρμογές που εγκαθιστώ μέσω του PC μου δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απο οτι ξερω ορισμενες απο μονες τους πηγαινουν στην μνημη της συσκευης,αλλα οι περισσοτερες σε ρωταν που θες και επιλεγεις! Αντεγραψε ενα αρχειο στην καρτα και τρεξτω λογικα θα σε ρωτησει!:worry: Παράθεση A good wife always forgives her husband when she's wrong. Φιλιππος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bamias Δημ. March 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2007 Τελικά έλυσα το πρόβλημα με την εφαρμογή cab installer. Κάθε φορά που θέλω να εγκαταστήσω ένα αρχείο cab το κάνω όχι κάνοντας κλικ στο αρχείο, αλλά με την εφαρμογή αυτή, στην οποία καθορίζω το φάκελο εγκτάστασης. http://cab-installer.softonic.de/ie/46547 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantreliaris Δημ. June 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2010 sta htc,otan theleis na kaneis install ena .cab,se rwtaei pou theleis na to egkatastiseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts