Jump to content

Remote Desktop Connection

DimitrisAndNiki
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αγωνίζομαι να μπώ απο το PC της δουλειάς στο home PC χρησιμοποιώντας το RDC.

Και τα 2 PC έχουν winXPpro.

Στο σπίτι έχω το router US Robotics 9106.

Έχω ανοίξει την πόρτα 3389 (αν δεν απατώμαι είναι η default του RDC)

Έχω απενεργοποιήσει το Kerio...

Ενώ στο εσωτερικό δίκτυο (τοπικά) δουλεύει μια χαρά, απο την δουλειά δεν με αφήνει με τίποτα...

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Τσέκαρε το firewall του pc και του router και από τις 2 μεριές, σπίτι -δουλειά. Άνοιξε τις πόρτες και άσε τον καθένα να μπαίνει στο pc σου :lol:. Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το UltraVNC, είναι εξαιρετικό. Default port 5900 και βάλε ένα καλό password.
http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αγωνίζομαι να μπώ απο το PC της δουλειάς στο home PC χρησιμοποιώντας το RDC.

Και τα 2 PC έχουν winXPpro.

Στο σπίτι έχω το router US Robotics 9106.

Έχω ανοίξει την πόρτα 3389 (αν δεν απατώμαι είναι η default του RDC)

Έχω απενεργοποιήσει το Kerio...

Ενώ στο εσωτερικό δίκτυο (τοπικά) δουλεύει μια χαρά, απο την δουλειά δεν με αφήνει με τίποτα...

Μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του;

Καλημέρα...

Επειδή το ίδιο θα ήθελα και εγώ να κάνω :rolleyes: δυστυχώς το firewall που έχουμε στην δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να "μπώ" στο δικό μου στο σπίτι...:rolleyes: :(

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλημέρα...

Επειδή το ίδιο θα ήθελα και εγώ να κάνω :rolleyes: δυστυχώς το firewall που έχουμε στην δουλειά μου δεν μου επιτρέπει να "μπώ" στο δικό μου στο σπίτι...:rolleyes: :(

Μπορείς να δοκιμάσεις tunneling μέσω κάποιων προγραμμάτων που το κάνουν αλλά ίσως έχεις πρόβλημα με τη δουλειά σου αν το πάρουν χαμπάρι. Το καλύτερο είναι να πιάσεις τον admin (αν υπάρχει) και να σου ανοίξει πόρτα. Είναι ευαισθητοι οι admins σε αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνουν την αγωνία σου να ελέγχεις τα pcάκια σου :p

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.

Τσέκαρε το firewall του pc και του router και από τις 2 μεριές, σπίτι -δουλειά. Άνοιξε τις πόρτες και άσε τον καθένα να μπαίνει στο pc σου :lol:. Σου προτείνω να χρησιμοποιήσεις το UltraVNC, είναι εξαιρετικό. Default port 5900 και βάλε ένα καλό password.

Το φαντάστηκα ότι ίσως ήθελε να κλείσω το hardware firewall στο σπίτι...

Άλλα... μπάτε σκύλοι θα το κάνουμε;

To ultravnc είναι πιο secure?

Απο ταχύτητα πως πάει;

Το φαντάστηκα ότι ίσως ήθελε να κλείσω το hardware firewall στο σπίτι...

Άλλα... μπάτε σκύλοι θα το κάνουμε;

To ultravnc είναι πιο secure?

Απο ταχύτητα πως πάει;

To UltraVNC einai safws to kalytero apo pleyras freeware(tzampe).Apo thn allh gia na ekmetaleyteis to 100% ths syndeshs sou fronthse na prosdioriseis sygkekrimena ports sto router pou exeis prosbash(tou spitiou).

Mia matia sto forum to UltraVNC tha soy lysei oles tis apories kai tous problhmatismous! :)

http://forum.ultravnc.info/

From the child and from the fool, one learns the truth. :lol:

Μπορείς να δοκιμάσεις tunneling μέσω κάποιων προγραμμάτων που το κάνουν αλλά ίσως έχεις πρόβλημα με τη δουλειά σου αν το πάρουν χαμπάρι. Το καλύτερο είναι να πιάσεις τον admin (αν υπάρχει) και να σου ανοίξει πόρτα. Είναι ευαισθητοι οι admins σε αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνουν την αγωνία σου να ελέγχεις τα pcάκια σου :p

Επειδή είναι μεγάλη εταιρία κα ιαυτόν τον ξέρω πολύ καλά που διαχειρίζετε το δίκτυο της εταιρίας του το είχα αναφέρει και ευγενικά μου απάντησε πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο γιατί κινδυνέυει η θέση του μετά και το σεβάστηκα οπότε δεν υπάρχει ελπίδα και έτσι το ξέχασα....:ninja:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Άμα ανοίξεις δεν είσαι ασφαλής. Εδώ, και με κλειστές μπαίνουν! Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να μπορεί να κάνει remote connections.

Ναι το ultravnc είναι πιο secure, αλλά σου είπα και πριν βάλε ένα πολύ καλό password και χρήστη με περιορισμένες δυνατότητες και δεν θα έχεις πρόβλημα.

@kormos: τότε μόνο tunneling μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τυχόν proxy και firewall άλλα ότι και να τύχει στα pc της εταιρείας (χαλάσει το mouse) εσένα θα κατηγορήσουν. Η καλύτερη λύση είναι το Go to my PC. Έλεγχος του (ων) pc σου μέσω browser...

καλοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;; :rolleyes:

Ναι το ultravnc είναι πιο secure, αλλά σου είπα και πριν βάλε ένα πολύ καλό password και χρήστη με περιορισμένες δυνατότητες και δεν θα έχεις πρόβλημα.

Οκ, ένα καλό password και ένα νέο χρήστη μέσα στο group Guests?

...Βασικά δεν θέλω να κάνω online support στον εαυτό μου, να του φορτώνω το rapidshare και το uTorrent θέλω! :lol:

Οκ, ένα καλό password και ένα νέο χρήστη μέσα στο group Guests?

...Βασικά δεν θέλω να κάνω online support στον εαυτό μου, να του φορτώνω το rapidshare και το uTorrent θέλω! :lol:

Με το Go to mypc κάνεις τα παραπάνω πολύ πιο εύκολα

Με το Go to mypc κάνεις τα παραπάνω πολύ πιο εύκολα

Μαζί σου, άλλα θέλει $$$ :(

Άμα ανοίξεις δεν είσαι ασφαλής. Εδώ, και με κλειστές μπαίνουν! Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει κάποιος για να μπορεί να κάνει remote connections.

@kormos: τότε μόνο tunneling μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις τυχόν proxy και firewall άλλα ότι και να τύχει στα pc της εταιρείας (χαλάσει το mouse) εσένα θα κατηγορήσουν. Η καλύτερη λύση είναι το Go to my PC. Έλεγχος του (ων) pc σου μέσω browser...

καλοοοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;; :rolleyes:

Θα το δοκιμάσω...

Ευχαριστώ πολύ :)

Αυτό το ξέχασα, είναι δωρεάν

Έχουμε και λέμε...

1. Στήνουμε το UltraVNC

2. ανοίγουμε την πορτούλα (5900 - ΤCP+UDP) στον router

3. Για καλό και για κακό κλείνουμε το Kerio

- Σε 2 PCια στην δουλειά μου (σύνδεση τοπική άλλα και μέσω internet) έπαιξε μια χαρά (με Fritzbox router και στατική IP)...

- Στο σπίτι ενώ παίζει στο τοπικό δίκτυο, όταν προσπαθείς να συνδεθείς με τον client μέσω internet (ip:port) βγάζει "server not found"...

...Το ίδιο συνέβαινε και με το remote desktop connection....

Κάπου το μπλοκάρει το us robotics...

Βοηθήστε παληκάρια πρίν το πετάξω απο το μπαλκόνι... :worry:

Στο σπίτι έχεις static ip? Αν όχι πρέπει να χρησιμοποιήσεις κάποιο service στυλ dyndns για να βρίσκεις τον υπολογιστή σου στο σπίτι όταν αλλάζει ip.

Έχουμε και λέμε...

1. Στήνουμε το UltraVNC

2. ανοίγουμε την πορτούλα (5900 - ΤCP+UDP) στον router

3. Για καλό και για κακό κλείνουμε το Kerio

- Σε 2 PCια στην δουλειά μου (σύνδεση τοπική άλλα και μέσω internet) έπαιξε μια χαρά (με Fritzbox router και στατική IP)...

- Στο σπίτι ενώ παίζει στο τοπικό δίκτυο, όταν προσπαθείς να συνδεθείς με τον client μέσω internet (ip:port) βγάζει "server not found"...

...Το ίδιο συνέβαινε και με το remote desktop connection....

Κάπου το μπλοκάρει το us robotics...

Βοηθήστε παληκάρια πρίν το πετάξω απο το μπαλκόνι... :worry:

Αν κατάλαβα καλά, προσπαθείς να το τεστάρεις μέσω internet από PC που είναι εντός LAN, πράγμα που συνήθως δε δουλεύει. Δοκίμασε από άλλο PC που δεν ανήκει στο ίδιο τοπικό δίκτυο με το USR.

Έχω dyndns (το υποστηρίζει ο router μου)...

Τελικα σήμερα απο το γραφείο πήγα να τρέξω το LogMeIn...

Μπήκα κανονικά.... και λέω, δεν φορτώνω τον server του ultravnc να το τσεκάρω και αυτό;

Φορτώνω το UVNC... πήγα να μπώ... ζήτησε πάσγουορντ... και κάπου οι 2 εφαρμογές μάλλον τσακώθηκαν....

Κόλλησε το σύμπαν στο γραφείο, και απο εκείνη την στιγμή το PC του σπιτιού μου την έκανε απο το MSN...

Δεν ξέρω τι θα αντικρύσω το απόγευμα... μπλέ οθόνη ή τιποτα χειρότερο... :wacko: :cry:

Αν κατάλαβα καλά, προσπαθείς να το τεστάρεις μέσω internet από PC που είναι εντός LAN, πράγμα που συνήθως δε δουλεύει. Δοκίμασε από άλλο PC που δεν ανήκει στο ίδιο τοπικό δίκτυο με το USR.

Έχεις δίκιο gkr41... Αύριο θα του δώσω μια τελευταία ευκαιρία, και αν αποτύχει θα φάνε uninstall.... βαρέθηκα :)

Ή το ένα θα δουλεύεις ή το άλλο. Με το logmein δεν θα έχεις πρόβλημα. Όλοι στη δουλειά μου με αυτό βλέπουμε τι κατεβάζουμε σπίτι. Το VNC το χρησιμοποιώ σε PC με στατικές IP, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί βαριέμαι τα workarounds!

Έχω dyndns (το υποστηρίζει ο router μου)...

Τελικα σήμερα απο το γραφείο πήγα να τρέξω το LogMeIn...

Μπήκα κανονικά.... και λέω, δεν φορτώνω τον server του ultravnc να το τσεκάρω και αυτό;

Φορτώνω το UVNC... πήγα να μπώ... ζήτησε πάσγουορντ... και κάπου οι 2 εφαρμογές μάλλον τσακώθηκαν....

Κόλλησε το σύμπαν στο γραφείο, και απο εκείνη την στιγμή το PC του σπιτιού μου την έκανε απο το MSN...

Δεν ξέρω τι θα αντικρύσω το απόγευμα... μπλέ οθόνη ή τιποτα χειρότερο... :wacko: :cry:

Τελικά το PC είχε resetάρει μόνο του :rolleyes:

Οκ, το επανέφερε η καλή μου όταν γύρισε απο την δουλειά και μπόρεσα πριν σχολάσω να τεστάρω το ultavnc... Έπαιξε μια χαρά! :happy:

Περιττό να σας πω ότι όλοι στην δουλειά μου έχουν πάθει πλάκα με το LogMeIn :lol:

Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας παίδες! :up:

• 17 years later...

https://f97.dos.gr ← Η εξαιρετική Open Source λύση απομακρυσμένης βοήθειας, με δωρεάν doServer..🖥
(θα σας απαλλάξει μια για πάντα από AnyDesk +TeamViewer)

spacer.png

spacer.png

• 4 weeks later...
On 24/6/2024 at 1:28 ΜΜ, elenifafea said:

https://f97.dos.gr ← Η εξαιρετική Open Source λύση απομακρυσμένης βοήθειας, με δωρεάν doServer..🖥
(θα σας απαλλάξει μια για πάντα από AnyDesk +TeamViewer)

spacer.png

spacer.png

Το χρησιμοποιώ κυρίως για το mac γιατί το AnyDesk σέρνεται …πολύ καλό Προγραμμα… δεν έχω δοκιμάσει τον αναμεταδότη για να δω πως πάει 

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2