alfa 156 Δημοσιεύτηκε February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2007 Ψάχνω κάτι πολύ ελαφρύ. Με ενδιαφέρουν λειτουργίες όπως markup (highlighting) , pdf securing, page editing (crop, rotate etc). Yπάρχει σε freeware/opensource για win? Προσοχή δεν μιλάω για Acrobat reader, αλλά για το full Adobe Acrobat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Υπάρχει ο τρομερός Foxit Editor, αλλά δυστυχώς δεν είναι freeware. Από κάτι λίγο που έχω ψάξει, νομίζω πως δε θα βρεις κάτι free... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_rodos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Τα εχω βρει Free... Μπες εδω: Moderation mode URL removed Το πολυ πολυ, κανε register στο forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Τα εχω βρει Free... Μπες εδω: Moderation mode URL removed Το πολυ πολυ, κανε register στο forum... Καλημέρα... Το παρακάτω forum που δίνεις στο register βγάζει το εξής μήνυμα "The RDX Forums ERROR ! NO PROXY NIGGA ! " Αν είσαι εγεγγραμένο μέλος και μπορείς δώσε σε κάποιο λινκ το πρόγραμμα...:O Ευχαριστώ:rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Έχουμε πει πολλές φορές ότι απαγορεύονται τέτοια links. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Έχουμε πει πολλές φορές ότι απαγορεύονται τέτοια links. :oops: sorry απο εμένα για την ερώτηση μου ξεχάστηκα ότι απαγορέυονται απαντήσεις σε προώθωση άλλων forums Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Dokimase to Foxit Reader.Arketa elafrh, ligotero apo 2MB. h**p://www.foxitsoftware.com/pdf/reader_2/down_reader.htm Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts