Athanasios Δημοσιεύτηκε February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 25, 2007 εκει που δουλευε κανονικα δεν ανοιγει... ομως οταν το βαζω στην πριζα τρεμοπεζει το πρασινο λαμπακι..και μετα απο ωρα σβηνει και δεν αναβει... σε αυτη την περιπτωδη τι ειναι αυτο που φταιει? δεν μου φενεται να εχαι καει κατι απο μεσα.. και το τροφοδοτικο δεινει ρευμα για να ειναι το πρασινο λαμπακι ανοιχτο.... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 εκει που δουλευε κανονικα δεν ανοιγει... ομως οταν το βαζω στην πριζα τρεμοπεζει το πρασινο λαμπακι..και μετα απο ωρα σβηνει και δεν αναβει... σε αυτη την περιπτωδη τι ειναι αυτο που φταιει? δεν μου φενεται να εχαι καει κατι απο μεσα.. και το τροφοδοτικο δεινει ρευμα για να ειναι το πρασινο λαμπακι ανοιχτο.... Τελικά το πράσινο λαμπάκι, τρεμοπαίζει ή είναι σταθερό; Εγώ νομίζω ότι το τροφοδοτικό :vava: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. February 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 tremopezei kai meta apo kana 3lepta sbhnei kai den anabei ka8olou... Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών δουλεύει; Αν δεν δουλεύει τότε σου μάλλον σου υπερθερμαίνεται η κάρτα γραφικών και γι' αυτό σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. February 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 μαλλον ειναι το τροφοδοτικο.. δοκιμασα ενα αλλο πιο μικρο απο το δικο μου και ανοιγε το pc αλλα δεν δουλευαν τα ανεμηστηρακια.... μονο το τρφοδοτικο δουλευε..να σας πω οτι το τροφοδοτικο μου (αυτο που μαλλον χαλασε εχε δυο εξοδουσ μια κανονικη και μια 12 βολτ.. οι οποιεσ και οι δυο κουμπονουν στην μητρικη αυτο το τροφοδοτικο που δοκιμασα ηταν με μονο μια εξοδο αυτη την μεγαλη ...οποτε μαλλον δεν δουλευψς σωστα λογο του οτι δεν ειχα και την 12βολτη.. Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Και εγώ είμαι σχεδόν σίγουρος ότι έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και μάλλον θέλει άλλαγμα.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Αυτο επειδη μου εχει ξανατυχει θελουν αλλαγη μητρικη + τροφοδοτικο..Και ευχησου να μην εχει καει τιποτα αλλο (μνημες) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 καλύτερα άλλαξε πρώτα το τροφοδοτικό και μετά αλλάζεις με τη σειρά μητρική!Έχουν καεί προφανώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 μαλλον ειναι το τροφοδοτικο.. δοκιμασα ενα αλλο πιο μικρο απο το δικο μου και ανοιγε το pc αλλα δεν δουλευαν τα ανεμηστηρακια.... μονο το τρφοδοτικο δουλευε..να σας πω οτι το τροφοδοτικο μου (αυτο που μαλλον χαλασε εχε δυο εξοδουσ μια κανονικη και μια 12 βολτ.. οι οποιεσ και οι δυο κουμπονουν στην μητρικη αυτο το τροφοδοτικο που δοκιμασα ηταν με μονο μια εξοδο αυτη την μεγαλη ...οποτε μαλλον δεν δουλευψς σωστα λογο του οτι δεν ειχα και την 12βολτη.. Ποιά ανεμιστήρια δεν δουλεύουν? Το pc ανοίγει? Αυτό το μικρό καλώδιο που λες (κίτρινο-μάυρο-κίτρινο-μάυρο) είναι το ρεύμα του επεξεργαστή. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 καλύτερα άλλαξε πρώτα το τροφοδοτικό και μετά αλλάζεις με τη σειρά μητρική!Έχουν καεί προφανώς! Και εμένα μου μυρίζει κάψιμο του τροφοδοτικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athanasios Δημ. February 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ναι ναι ηταν καψιμο του τροφοδοτικου!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!!!!!!!!!!! Παράθεση ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 ναι ναι ηταν καψιμο του τροφοδοτικου!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους!!!!!!!!!!! Τίποτα.Να σε καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts