Jump to content

SOS χαλασε το pc...

Athanasios
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκει που δουλευε κανονικα δεν ανοιγει...

ομως οταν το βαζω στην πριζα τρεμοπεζει το πρασινο λαμπακι..και μετα απο ωρα σβηνει και δεν αναβει... σε αυτη την περιπτωδη τι ειναι αυτο που φταιει?

δεν μου φενεται να εχαι καει κατι απο μεσα.. και το τροφοδοτικο δεινει ρευμα για να ειναι το πρασινο λαμπακι ανοιχτο....

ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

εκει που δουλευε κανονικα δεν ανοιγει...

ομως οταν το βαζω στην πριζα τρεμοπεζει το πρασινο λαμπακι..και μετα απο ωρα σβηνει και δεν αναβει... σε αυτη την περιπτωδη τι ειναι αυτο που φταιει?

δεν μου φενεται να εχαι καει κατι απο μεσα.. και το τροφοδοτικο δεινει ρευμα για να ειναι το πρασινο λαμπακι ανοιχτο....

Τελικά το πράσινο λαμπάκι, τρεμοπαίζει ή είναι σταθερό;

Εγώ νομίζω ότι το τροφοδοτικό :vava:

Το ανεμιστηράκι της κάρτας γραφικών δουλεύει;

Αν δεν δουλεύει τότε σου μάλλον σου υπερθερμαίνεται η κάρτα γραφικών και γι' αυτό σου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα.

μαλλον ειναι το τροφοδοτικο.. δοκιμασα ενα αλλο πιο μικρο απο το δικο μου και ανοιγε το pc αλλα δεν δουλευαν τα ανεμηστηρακια.... μονο το τρφοδοτικο δουλευε..να σας πω οτι το τροφοδοτικο μου (αυτο που μαλλον χαλασε εχε

δυο εξοδουσ μια κανονικη και μια 12 βολτ.. οι οποιεσ και οι δυο κουμπονουν στην μητρικη αυτο το τροφοδοτικο που δοκιμασα ηταν με μονο μια εξοδο αυτη την μεγαλη ...οποτε μαλλον δεν δουλευψς σωστα λογο του οτι δεν ειχα και την 12βολτη..

ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ...

Αυτο επειδη μου εχει ξανατυχει θελουν αλλαγη μητρικη + τροφοδοτικο..Και ευχησου να μην εχει καει τιποτα αλλο (μνημες)
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλύτερα άλλαξε πρώτα το τροφοδοτικό και μετά αλλάζεις με τη σειρά μητρική!Έχουν καεί προφανώς!

μαλλον ειναι το τροφοδοτικο.. δοκιμασα ενα αλλο πιο μικρο απο το δικο μου και ανοιγε το pc αλλα δεν δουλευαν τα ανεμηστηρακια.... μονο το τρφοδοτικο δουλευε..να σας πω οτι το τροφοδοτικο μου (αυτο που μαλλον χαλασε εχε

δυο εξοδουσ μια κανονικη και μια 12 βολτ.. οι οποιεσ και οι δυο κουμπονουν στην μητρικη αυτο το τροφοδοτικο που δοκιμασα ηταν με μονο μια εξοδο αυτη την μεγαλη ...οποτε μαλλον δεν δουλευψς σωστα λογο του οτι δεν ειχα και την 12βολτη..

Ποιά ανεμιστήρια δεν δουλεύουν? Το pc ανοίγει?

Αυτό το μικρό καλώδιο που λες (κίτρινο-μάυρο-κίτρινο-μάυρο) είναι το ρεύμα του επεξεργαστή.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

καλύτερα άλλαξε πρώτα το τροφοδοτικό και μετά αλλάζεις με τη σειρά μητρική!Έχουν καεί προφανώς!

Και εμένα μου μυρίζει κάψιμο του τροφοδοτικού.