soublaki-3 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Δλδ εγώ που δεν την φίλησα είμαι μ@λ@κας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Δλδ εγώ που δεν την φίλησα είμαι μ@λ@κας; Χμου χμου.:p Μπιλακο ακριβως ετσι ειναι. Ποτε δεν καταλαβα την εκφραση "μου κατσε", "του κατσε" κ.τ.λ. Κανενας δεν "καθεται" με το ζορι να κανει κατι που δεν το θελει. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Χμου χμου.:p Ε;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2007 Χμου χμου.:p Μπιλακο ακριβως ετσι ειναι. Ποτε δεν καταλαβα την εκφραση "μου κατσε", "του κατσε" κ.τ.λ. Κανενας δεν "καθεται" με το ζορι να κανει κατι που δεν το θελει. ;) ε ναι! ή μου κατσε που λες, τι ειναι τζοκερ?? κι αν σου κατσει σου αλλαζει την ζωη? :p προβληματιστικα αρκετα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Δλδ εγώ που δεν την φίλησα είμαι μ@λ@κας; Θα επρεπε να το κανεις ;) :) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. May 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2007 Άμα την φιλούσες τότε θα ήσουν ένας βιαστικός κάφρος. Τώρα που δεν την φίλησες είσαι απλά ένας ανασφαλής φλώρος. Γυναίκες... είναι αναγκαίο κακό. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ferryman Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 Άμα την φιλούσες τότε θα ήσουν ένας βιαστικός κάφρος. Τώρα που δεν την φίλησες είσαι απλά ένας ανασφαλής φλώρος. Γυναίκες... είναι αναγκαίο κακό. :p Σωστο και αυτο, δεν ξερεις πως το σκεφτεται η καθε μια και γιατι μπορει να σου παιζει παιχνιδια. Δηλαδη μπορει να στο παιζει δυσκολη και να σκεφτεται 1) αν μου ορμησει ειναι λιγουρης, 2) αν κρατηθει με αγαπει για το μυαλο μου :blink: ή να στο παιξει ευκολη οποτε 1) αν μου ορμησει ειναι δυναμικος, αυτο που θελει το παιρνει κτλ 2) δεν ειναι συγκρατημενος κθολου και το μονο που θελει ειναι το κρεβατι. Εγω παντως θα ηθελα μια διευκρινηση σχετικα με το πρωτο ραντεβου. Δηλαδη τι εννουμε ακριβως. Μπορει δυο ανθρωποι να γνωριζονται για μηνες, να εχουν μιλησει σε φιλικο επιπεδο, να ξερει ο ενας τον αλλον ειτε γιατι ανοικουν στην ιδια παρεα ή στον χωρο εργασιας, να θελει ο ενας τον αλλον και να βγουν ενα ραντεβου ετσι για το "επισημο". Μπορει να γνωριζονται για πρωτη φορα σ ενα μπαρ και βουρ δωστου γιατι μεθυσαν η γιατι ετσι γουσταρουν. Δηαδη πρωτο ραντεβου τι εννουμε, πρωτη γνωριμια ή απλα πρωτη φορα εξοδος τα δυο μας; Παράθεση http://i77.photobucket.com/albums/j72/Ferryman_rx7/PB3.jpg Έχω να φάω κουραμάνα ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 εγω θεωρω πρωτο ραντεβου οτι τον ξερεις τον αλλον εχετε βγει με παρεα κ τωρα βγαινετε τα δυο σας . οποτε, θελεις να κανεις την καλυτερη εντυπωση κ δεν ορμας. (εκτος αν θελει αυτη:D ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_London Δημ. May 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2007 H Ellinida kai na thelei, den tha to pei. Auto den einai aparaitita kalo vevaia. Oi Agglides einai alli kasta apo tin alli. Ormane autes. Den fantazeste ti einai.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts