enick Δημοσιεύτηκε February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 21, 2007 Πέδες έχω ένα πρόβλημα με τον internet explorer αλλά και με άλλους explorer . Ενώ παλεώτερα όταν έμπαινα σε κάποιο site που είχε κάποια μουσικά κομμάτια μπορούσα να τα ακούσω με τον windows media player που είχε στο site τώρα σε όποια ιστοσελίδα και αν μπω από αυτές που έμπαινα δεν μου εμφανίζει των media player ώστε να μπορέσω να το ακούσω το κομμάτι και με το firefox που δοκίμασα μου έγραψε [can not create directshow player]. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Αρχικά δοκίμασε να ξακανάνεις install τον media player Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Αρχικά δοκίμασε να ξακανάνεις install τον media player Αν και πιστεύω κατά 99% ότι θα λυθεί με τον τρόπο που σου λέει ο gkr41... Αλλά αν ΟΧΙ , τότε δοκίμασε να βάλεις το DirectShow Decoder Filter (MpegDecoder012.msi)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enick Δημ. February 21, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Μπραβω gkr41 ευχαριστο το προβλημα μου εγεινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts