Jump to content

dvd-rw-σοβαρό πρόβλημα με pc

arisdim
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χρειαζομαι λίγη βοήθεια. Έβαλα ένα dvd-rw σε έναν φίλο μου και μόλις άνοιξα τον υπολογιστή, ενώ δουλευαν οι ανεμιστήρες δεν εδειχνε τίποτα στην οθόνη ούτε έκανε θόρυβο. Τι μπορεί να συμβαινει;

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Χρειαζομαι λίγη βοήθεια. Έβαλα ένα dvd-rw σε έναν φίλο μου και μόλις άνοιξα τον υπολογιστή, ενώ δουλευαν οι ανεμιστήρες δεν εδειχνε τίποτα στην οθόνη ούτε έκανε θόρυβο. Τι μπορεί να συμβαινει;

Ευχαριστώ εκ των προταίρων

Μήπως δεν το "σηκώνει" το τροφοδοτικό;

Μήπως δεν το "σηκώνει" το τροφοδοτικό;

Το πιο πιθανό αυτό είναι, αλλά κοίτα μήπως δουλεύει με άλλη σύνδεση καλωδίου και πες μας αποτελέσματα και πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.:D

Για το υπολογιστή δεν ξέρω (δεν είναι δηκός μου, είναι παλιός). Έβγαλα όμως το dvd-rw όμως και πάλι τα ίδια έκανε, οπώτε μάλλον δεν είναι ότι δεν το "σηκώνει" το τροφοδοτικό

padia exo ena dvd rw !to eixa kanei eksoteriko me kapoia kalodia pou eixa parei logo kapoiou problhmatos me thn mhtrikh!tora omos den anoigei katholou to dvd rw!mhpos kahke?an kserei kapoios as bohthisei!thanks!

Ίσως να βγήκε κάποιο καλώδιο τροφοδοσίας της συσκευής.Κάνε ένα έλεγχο και πες μας αποτελέσματα.:)

Για το υπολογιστή δεν ξέρω (δεν είναι δηκός μου, είναι παλιός). Έβγαλα όμως το dvd-rw όμως και πάλι τα ίδια έκανε, οπώτε μάλλον δεν είναι ότι δεν το "σηκώνει" το τροφοδοτικό

Μήπως πείραξες ή έβγαλες κάποιο καλώδιο σύνδεσης με τον σκληρού δίσκου;Μου έχει τύχει και εμένα κάτι αντίστοιχο με παλιό ηλεκτρονικό υπολογιστή.:rolleyes:

οταν δεν ανοιγει η οθονη σημαινει οτι ειναι προβλημα τροφοδοτικου...δεν εχει κατι σοβαρο απλα αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να βγαλεις παλι ολα τα καλωδια κ να τα ξαναβαλεις...επισης θα πρεπει να προσεξεις καθως βαζεις το καλωδιο του τροφοδοτικου να βαλεις το αυτι σου κοντα στο τροφοδοτικο κ να ακουσεις εναν ηχο παραξενο ;)

αυτες ειναι εμπειρικες μεθοδοι αλλα αποδεδειγμενα πιανουν ;)

μην περιμενεις οτι θα πιασει με τη πρωτη(αν κ συνηθως πιανει)...βγαλε κ βαλε το καλωδιο της τροφοδοσιας 2-3 φορες μεχρι να ακουσεις το θορυβο του τροφοδοτικου σου...

αν κ παλι εχεις προβλημα τοτε στειλε μου ενα πμ να σου δωσω πιο εξειδικευμενες πληροφοριες....

ΑΑΑ επισης μη ξεχασεις να βαλεις κ το dvd-rw....μην αφησεις παραπονεμενο το φιλο σου :)

αυτα....

καλη τυχη...

TWMN---THESSALONIKI's WIRELESS METROPOLITAN NETWORK---

Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της!

http://thesschester.myminicity.com/

και

http://thesschester.myminicity.com/ind

Ευχαριστώ