Jump to content

[Off-topic] Μικρά & χρήσιμα freeware προγραμματάκια

kormos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλημέρα!!Θέλω να μετατρέψω κάποια αρχεια .wmv που έχω στο σκληρό σε mp4 ή 3gp για να μπορέσω να ταπεράσω στο κινητό.Υπάρχει κάποιο free προγραμματάκι;Έχω βρει αυτό το σάιτ http://www.aoamedia.com/Convert_WMV_to_AVI.htm

αλλά δεν είναι τελείως free.Έχετε κάτι άλλο υπόψιν σας;

Καλησπέρα...

Ψάξε για το PlatoVideo to PSP converter :rolleyes:

*ή κατέβασε το απο εδώ αν δεν το εντοπίσεις λόγο περίεργης περιγραφής :O

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά δυστυχώς δεν έχω ακόμη adsl (ακόμη περιμένω) και από rapidshare το βλέπω χλωμό...Υπάρχει μήπως κανένα άλλο site που να έχεις υπόψιν σου;

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά δυστυχώς δεν έχω ακόμη adsl (ακόμη περιμένω) και από rapidshare το βλέπω χλωμό...Υπάρχει μήπως κανένα άλλο site που να έχεις υπόψιν σου;

Μα δεν χρειάζεται να έχεις ADSL για να κατεβάσεις απο Rapidshare :O :rolleyes: :confused:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Μα δεν χρειάζεται να έχεις ADSL για να κατεβάσεις απο Rapidshare :O :rolleyes: :confused:

Θα το λεει ισως επειδη ειναι μεγαλο αρχειο (8mb).για dial-up συνδεση θελεις 1 ωρα να το κανεις download!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα το λεει ισως επειδη ειναι μεγαλο αρχειο (8mb).για dial-up συνδεση θελεις 1 ωρα να το κανεις download!

:offtopic: αυτό που θα πω αλλά το .rar αρχείο που δίνω το πρόγραμμα μόνο έχει :confused:

:offtopic: αυτό που θα πω αλλά το .rar αρχείο που δίνω το πρόγραμμα μόνο έχει :confused:

Το τσεκαρα το αρχειο και :blink: οτι ειναι 8mb.οπως και να'χει με pstn γραμμη ειναι "πακετο" να κατεβασεις ενα τετοιο αρχειο.οπως και να'χει ο φιλος πηρε την αποφαση να το κατεβασει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...