sofikat Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 Πρώην γνωστό ως Middle Earth Online, νυν μετανομασμένο σε Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar το νέο "παιδί" της Turbine Entertainment (δημιουργοί του Asheron's Call) αναμένεται να ταράξει τα νερά στο MMORPG genre... Ύστερα από αρκετές αναβολές στην ημερομηνία κυκλοφορίας του το παιχνίδι έχει μπεί πλέον στην τελική φάση της δημιουργίας του. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά Ας δούμε ένα-ένα τα σημαντικότερα features του. Έχει εξασφαλιστεί η επίσημη άδεια για την χρησιμοποίηση αυθεντικών περιβαλλόντων, τοπονυμίων, τεράτων και χαρακτήρων της μυθολογίας του Tolkien. Η εικονική Μέση-Γη θα περιλαμβάνει όλες σχεδόν τις περιοχές από τη «Συντροφιά του Δαχτυλιδιού» (Σάιρ, Μπρί, Σκιστό Λαγκάδι αλλά και την Aνγκμαρ απ' την οποία προέρχεται ο βασιλιάς των Ναζγκούλ και δεν γίνεται εκτενής αναφορά στο βιβλίο). Συνολικά πάνω από 65 αυθεντικά τέρατα θα υπάρχουν στο παιχνίδι (ορκς, γιγαντιαίες αράχνες, ουρουκ-χάι κ.α.). Οι φυλές Ο παίκτης μπορεί να διαλέξει από 4 διαφορετικά races: ανθρώπους, ξωτικά, νάνους και χόμπιτ. Είναι σίγουρο ότι δεν θα έχετε τη δυνατότητα να ενταχθείτε στις δυνάμεις του Σόρον, παρόλαυτά υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα δείτε στην ανάπτυξη των χαρακτήρων ώστε να μην γίνεται το game βαρετό, λένε οι developers. πχ. εκτός απ' την ικανότητα να διαλέξετε οποιαδήποτε απ' τις κλάσσεις εμφανίζεται στα βιβλία (warrior που ήταν ο Γκίμλι, ranger που ήταν ο Aragorn κλπ.) θα μπορείτε να διαλέγετε και την καταγωγή σας (lineage) προκειμένου να αποκτήσετε bonuses στο χαρακτήρα σας ή να ξεκλειδώσετε επιπλέον skills στην πορεία. Κάτι που ίσως απαγοητεύει είναι η (αναμενόμενη) απουσία PvP, τουλάχιστον με την ευρεία έννοια. Οι παραγωγοί υπόσχονται πάντως το συναγωνισμό μεταξύ ομάδων (ή fellowships όπως τις λένε) σε ειδικές περιοχές του παιχνιδιού). Skills Η μάχη βασίζεται σε skills όπως στα πιο πολλά MMORPGs. Βάζεις τα skills σε συγκεκριμένα κουμπιά και πατώντας τα εκτελείς τις κινήσεις της μάχης. Απλοϊκό, ε; Όμως δεν τελειώνει εδώ. Το κάτι καινούριο που φέρνει το LOTRO στο genre είναι τα conjuctions. Τα οποία σε απλά ελληνικά είναι group combos. Όταν κάποιος παίκτης εκτελεί μια κίνηση που μπορεί να ανοίξει ένα conjuction στις οθόνες των συμπαικτών του εμφανίζονται κουμπάκια. Πατώντας τα, εκτελείτε τη δική σας κίνηση αποτελειώνοντας τον αντίπαλο. Τα conjuctions μπορούν να τα εκτελούν παίκτες που ανήκουν στο ίδιο group (fellowship, όπως αναφέραμε παραπάνω) το οποίο θα πρέπει να έχει -μάλλον- maximum 6 με 9 παίκτες. Το παιχνίδι σίγουρα φαίνεται ενδιαφέρον ενώ όσον αφορά τα γραφικά δεν υστερεί και μάλλον παίρνει τα καλά των υπαρχόντων MMORPG, προσθέτοντας νέα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Περισσότερα μετά την κυκλοφορία του... 24/4/07:) copy/paste apo do http://www.gamesradio.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=109 photos http://www.imageshack.gr/images/nu23nutimj5zylwydldw.jpg http://www.imageshack.gr/images/jikgmfjumzdkzzidzogn.jpg http://www.imageshack.gr/images/thjjtznancn2bfhmd2oz.jpg de diabasa kai poli kales kritikes... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 mporite na katebasete tin beta ekdosi apo edo http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=158270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makosss Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 fenete poli kalo! ante na to doume k auto mpas k 3ekolisoume ligaki apo to wow :p Παράθεση http://www.mototriti.gr/jpg/mtr/100/NEWS/Akrapovic_logo.jpg Ban Me I'm Famous Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. February 24, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 ta grafika ine APISTEFTA makran ta kalitera pou exoume dei se MMORPG game!!!! kante click sti foto! http://www.imageshack.gr/thumbs/umtuzy0mmynhwqtdj2ry.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. March 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Ζήστε την απόλυτη εμπειρία φανταστικής περιπέτειας όλων των εποχών με χιλιάδες θαυμαστές σε όλον τον κόσμο, στα περιβάλλοντα της Μέσης Γης, σε μια μάχη ενάντια στης δυνάμεις του Witch-king της Angmar. Το Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar επιτρέπει στους παίκτες να "σφυρηλατήσουν" ηρωϊκές κληρονομιές στον πόλεμο της Μέσης Γης. Θα ζήσουν μια εμπειρία στο φανταστικό κόσμο του Tolkien όπου θα εδραιώσουν τη φήμη τους, θα ανακαλύψουν και θα χρησιμοποιήσουν θρυλικά όπλα σε στρατηγικές μάχες, πολεμώντας μόνοι τους ή με την Συντροφιά... Tο παιχνίδι συνδέει το θρυλικό Eriador, συμπεριλαμβανομένου του ποιμενικού Shire, το Elven τμήμα του Rivendell, το αγροτικό Bree κ.α. Καθώς τα εδάφη της Μέσης Γης είναι στο έλεος μιας αυξανόμενης απειλής από το σκοτεινό βασίλειο του Angmar, μόνο όσοι έχουν γενναία καρδιά μπορούν να σταματήσουν την άνοδο του Sauron! Επίσημη ημ/νία κυκλοφορίας: 24 Απριλίου μπορειτε να το προπαραγγείλετέ από το Πλαίσιο! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=69975765&product=947741 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=69975765&product=947768 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Τελικά το τσίμπησα και εγώ το παιχνίδι, και αυτή τη στιγμή που μιλάμε κατεβάζω τα updates (έλεος, 850ΜΒ στο πρώτο upadte!!). Οι κριτικές μιλάνε πάντως για εξιλέωση της Turbine, μετά το επιεικώς απαράδεκτο Dungeons & Dragons Online... Θα δούμε... :happy: Πάω να χαθώ στην Middle-Earth :happy: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Καλά...κατάλαβα.Εγώ θα το παίξω μετά το καλοκαίρι που θα μου κάνουν την γραμμή 10MBit γιατί τώρα που έχω 2 δεν παίζει τίποτα ( Ελλάδα.... ) Περιμένω πάντως να δω εντυπώσεις από εσάς που το έχετε εδωπέρα... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. April 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 το πηρα:D :D καλο ειναι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Totos said: Καλά...κατάλαβα.Εγώ θα το παίξω μετά το καλοκαίρι που θα μου κάνουν την γραμμή 10MBit γιατί τώρα που έχω 2 δεν παίζει τίποτα ( Ελλάδα.... ) Περιμένω πάντως να δω εντυπώσεις από εσάς που το έχετε εδωπέρα... Γιατί να περιμένεις για τα 10Mbit? Μια χαρά τέλεια τρέχει και στη δικιά μου 2048... Alex, τι είσαι; Εγώ 8άρης Guardian Elf... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 Στην δικιά μου ούτε cs δεν κατάφερα να παίξω.Μα έτσι κι αλλιώς θα περίμενα μετά το καλοκαιρί καθώς αυτό το 3μηνο θα λείπω και δεν θα έχω καμία πρόσβαση στο ίντερνετ ( ίσως με το κόλπο της ΤΙΜ αλλά "μάλλον" δεν είναι αρκετο για online! ) Από Σεπτέ(μ)βρη πάντως να αρχίσετε να φοβάστε!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofikat Δημ. April 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2007 ειμαι champion elf:D level 3:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. March 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2009 Ξεθάβω αυτό το thread, γιατί αναρωτιέμαι αν ασχολείται και κανείς αλλος με το LotrO εκτός από μένα. Έχω φάει τρελό κόλλημα αυτή την περίοδο :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Ίδιο ακριβώς post με από πάνω, προς αναζήτηση fellowship !!!!... Παίζει κανένας άλλος ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Εγώ για να σου πω την αλήθεια το παράτησα όταν ανακοίνωσαν ότι το κάνουν F2P. Κάποια στιγμή αργότερα μπήκα και είδα λίγο τους όρους (δεν κατάλαβα απόλυτα τι παίζει), αλλά επιμένω ότι προσωπικά για εμένα τα F2P είναι ο θάνατος των MMORPG. Καλό το τσάμπα, αλλά όταν για το παραμικρό πρέπει να πάρεις το X Pack, δεν είναι και τόσο τσάμπα... Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Αυτό περίμενες για να το παρατήσεις ??? Για μένα είναι πολύ σωστό και πολύ έξυπνο !!!! Μπορείς να το παίξεις μέχρι το lvl 65 χωρίς να βάλεις φράγκο, αλλά επειδή δεν είναι και ζώα αυτοί που τα σκάσανε και αγοράσανε Turbine Points, θα πρέπει στην κυριολεξία να ξεκωτέτοιο για να βγάλεις τα deeds έτσι ώστε να βραυέυεσαι με τα απαιτούμενα Turbine Points και να αγοράζεις με αυτά τα Quest Packs ... Για το Expansion πρέπει φυσικά να βάλεις φράγκα αλλιώς δεν κάνεις τίποτα .. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. August 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2011 Ε ας πούμε απλά ότι προτιμώ να πληρώνω ένα μηνιαίο αντίτιμο παρά να ξέρω ότι κάποιοι άλλοι παίκτες είναι πιο "ευνοούμενοι" επειδή θα τα σκάσουνε χοντρά για να αποκτήσουν πράγματα που εγώ θα πρέπει να πληρώσω για να αποκτήσω. Για τα expansions δε διαφωνώ. Οφείλεις να πληρώσεις τη δουλειά των δημιουργών. Γι'αυτό και άλλωστε προτιμώ να πληρώνω ένα Χ ποσό το μήνα και να υπάρχει μια ομάδα που να ασχολείται με την υποστήριξη και όλα όσα αφορούν το παιχνίδι. Turbine Points, Quest Packs, VIP/Premium/Free κτλ... Διαφωνώ με όλα αυτά. Αν και αν ποτέ επέστρεφα στο παιχνίδι φαντάζομαι θα επέστρεφα ως VIP. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts