druides Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2007 http://img256.imageshack.us/img256/2724/wtfnk0.jpg gia deite auto... pws egine auth h #%@$^? anoi3a shmer to prwi to laptop, kai to exei auto.. gia ka8e para8yro fainontai dyo parallhlograma sthn taskbar.. any idea? (trexei wind0w$ xp tablet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. August 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2008 Αν υπάρχει άλλο thread περισσότερο σχετικό ας με συγχωρήσουν οι moderators. Λοιπόν η taskbar στον υπολογιστή μου έχει γίνει μια πολύ λεπτή γραμμή πάνω από το start και δεν κουνιέται με τίποτα, δεν φάινεται κανένα από τα προγράμματα που τρέχω κάθε φορά παρά μόνοη συμπιεσμένη taskbar. Έχω προσπαθήσει τα πάντα, έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω, γιατί δουλεύω με το taskmanager και είναι ενοχλητικό όσο να' ναι!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Δεξί κλικ εκεί που βλέπεις τη γραμμή της taskbar, αποεπιλέγεις το «Lock Taskbar», τραβάς την taskbar στο σημείο που θέλεις με αριστερό κλικ και προαιρετικά την ξανακλειδώνεις. :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Μα δεν είναι επιλεγμένο το lock taskbar.;) Ευχαριστώ πάντως.:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Λοιπόν, έκανα ένα λάθος. Αυτή η λεπτή γραμμή που υπήρχε πάνω από το start υπάρχει σε όλα τα windows, και δεν είναι η taskbar όπως νόμιζα. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι δεν μου εμφανίζει τα παραθυράκια όταν τα κάνω minimize. Γιατί? Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι γίνεται έτσι όπως τα περιγράφεις. Φέρε ένα screenshot καλύτερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πατάω alt και print scrn, αλλά δεν μου εμφανίζει και την taskbar. Θα ξαναπροσπαθήσω..., αλλά δεν το βλέπω. Τέσπα. Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει είναι ότι όλα είναι φυσιολογικά, απλά δεν μου εμφανίζει το εκάστοτε προγραμμα που χρησιμοποιώ πάνω της. Δηλαδή ας πούμε ανοίγω το word, δεν έπρεπε να μου ανοίγει και από κάτω ένα παραθυράκι? Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2008 Για τρέξε αυτό: http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramanujan Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Με έσωσες!:respect::respect::thanks::thanks::) Δεν μπορείς να φανταστείς σε πόσους που ασχολούνται με τα copmuters το είχα πει! Και όλοι πέρα από το lock και unlock taskbar δεν ήξεραν τίποτα! Και πάλι ευχαριστώ!:) Παράθεση House: "Well, here's the flaw in your argument: if I enjoy hating life, I don't hate life, I enjoy it.":up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts