johnywh Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jim87 (12 Αύγ. 2004 , 03:40) Ξανά-φτιαξα τον πίνακα που είχε ο Σπύρος με τους αγώνες και τα παιδιά που συμμετέχουν σήμερα... Εμένα δε με βάλατε, δεν ήμουνα και σίγουρος, δεν πειράζει μπορώ να παίξω match με τον νικητή του τουρνουά :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Oraia!Kai pote tha arxisoun ta paixnidia re paidia?kalo tha einai na enimeronoume me pm aftous pou tha paiksoun,giati ego merikes fores,ksexnao na blepo to topic :P Kai kati akoma:giati de paizoume me to Swiss System(Sinithes sistima twn agwnwn)?Tha teleiosoume kai poio grigora...exo kai to programma opoios endiaferetai... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Καλύτερα να φτιάχνω εγώ τον πίνακα για να μην μπερδευτούμε αν δεν έχετε πρόβλημα. :) Δεν θα χρειαστούν pm και τέτοια νομίζω. ΄Θα ετοιμάσω τον πίνακα και λογικά αύριο θα τον ανεβάσω κι εγώ. Μόλις τελειώσει ο πρώτος γύρος, θα πάμε και στον δεύτερο μετά. Κανονικά αν θυμάμαι καλά έτσι όπως τον είχα φτιάξει έπαιζαν όλοι και στον πρώτο και στον δεύτερο. Δεν νομίζω να είχα κάνει λάθος. Αυτό όμως που βλέπω πάλι είναι ότι τον πίνακα που ανανέωση ποιο πίσω ο jim.. κάπως τον έχουν κατεβάσει 5 άτομα. Συμμετοχή έχουν δηλώσει 12. Ελπίζω να μην ψαχνόμαστε πάλι και το ακυρώσουμε. :worry: Τέλος θα παρακαλέσω να μην υπάρξουν τσατσιές με ηλεκτρονικές σκακιέρες και τέτοια. Άλλωστε επειδή φοβάμαι ότι μπορεί να παίξει και κάτι τέτοιο δεν θα φανεί απόλυτα ο καλύτερος. Ενώ ένα chess meeting... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johnywh (12 Αύγ. 2004 , 13:57) Εμένα δε με βάλατε, δεν ήμουνα και σίγουρος, δεν πειράζει μπορώ να παίξω match με τον νικητή του τουρνουά :cool: Να σε προσθέσω τελικά? ΑΝ σε περίπτωση κάποιο μέλος αποφασίσει ότι δεν θέλει να συνεχίσει απλά ο επόμενος αντίπαλός του θα παίρνει βαθμό νίκης και ο ίδιος 0. Συμφωνείτε? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Sigoura etsi prepei na ginei...se periptosi apoxorisis,theoreitai itta...Kai pote tha arxisoume telika re paidia?proetoimasia blepo...enarksi de blepo! Y.G. pantws epimeno sto souidiko... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Νομίζω πως πλέων όσοι ενδιαφέρθηκαν για συμμετοχή το δήλωσαν. Επομένως έφτιαξα το ταμπλό (που ελπίζω να είναι και το τελικό :p ). Όσον αφορά τους κανόνες νομίζω πως όλοι συμφωνούμε σε αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί. Παρακαλώ να κατεβάσετε το ταμπλό όλοι ώστε να ξέρεται πως διαμορφώνεται η βαθμολογία. Πιθανών για να μην γεμίσουμε το thread με αρχεία excel που θα είναι άχρηστα κάθε φορά που θα διεξάγονται μερικές παρτίδες, να τα ανεβάζω στην page μου και να δίνω link. Ας αρχίσουμε λοιπόν να λέμε όσοι ήμαστε έτοιμοι για να καθορίσουμε και τις ημερομηνίες. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος izual (13 Αύγ. 2004 , 23:21) μεσω google οι αγωνες? γινεται και μεσω msn messanger, που εμενα με βολευει περισσοτερο. Εγώ προσωπικά μόνο μέσω yahoo έχω παίξει. Αλλά το που θα διεξαχθεί η παρτίδα μπορεί να καθορίζεται κάθε φορά από τους εκάστοτε παίκτες. Δεν νομίζω να υπάρχει λόγος για περιορισμό στο που θα γίνεται κάθε παρτίδα. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος izual (14 Αύγ. 2004 , 01:21) μεσω google οι αγωνες? γινεται και μεσω msn messanger, που εμενα με βολευει περισσοτερο. Για δώσε more infos. Πως γίνεται μέσω msn messenger? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Καλή φάση! Thanx :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Και εγώ είμαι έτοιμος. Πολύ καλό izual. Thanks! Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Freddie Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Και εγω ετοιμος ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 kai ego...ante re paidia pote tha paiksoume!!arxizei kai i eksetastiki se ligo!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. August 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2004 Ρε παιδιά, μιας και το thread είναι για σκάκι να ρωτήσω κάτι; Εγώ άρχισα να ασχολούμαι πρίν από 1 μήνα περίπου. Μέχρι τότε ήξερα μόνο τις κινήσεις. Σύμφωνα με τη δική σας εμπειρία, σε πόσο καιρό θα γίνω αρκετά καλή; Sorry για το off-topic! Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georget Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Έτοιμος είμαι :) Παράθεση Ubuntu Linux Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Michelle (21 Αύγ. 2004 , 23:30) Ρε παιδιά, μιας και το thread είναι για σκάκι να ρωτήσω κάτι; Εγώ άρχισα να ασχολούμαι πρίν από 1 μήνα περίπου. Μέχρι τότε ήξερα μόνο τις κινήσεις. Σύμφωνα με τη δική σας εμπειρία, σε πόσο καιρό θα γίνω αρκετά καλή; Sorry για το off-topic! Είναι πολύ νωρίς να μιλάς για καλή. ;) Και να ξέρεις ότι στο σκάκι υπάρχουν άλλη που παίζουν χρόνια, επομένως... είναι σχετικό το καλή. ;) Θα σου πρότεινα αν θες να γίνεις πολύ καλή να παίζεις συνέχεια. Και πάντα μα πάντα όσο παίζεις τόσο βελτιώνεσαι. Και άμα δεις ότι χάνεις στην αρχή μην το βάλεις κάτω. Και αργότερα πάρε και κανένα βιβλίο. Εγώ αν και μου αρέσει πολύ, κατά περιόδους έπαιζα αρκετά. Και πιστεύω ότι έχω φτάσει σε ένα μέτριο παιχνίδι. Ακόμα και τώρα όμως, μία κίνηση λόγο απροσεξίας... μου έχει στοιχίσει παρτίδα. :o Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Ως τώρα ήμαστε έτοιμοι οι εξής: Spyros86 Jim87 Freddie madmax Michelle georget Προτίνω εμείς οι 6 που ήμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε ως εξής. Spyros86-Jim87 Freddie-madmax Michelle-georget Το ποιος θα φτιάξει την παρτίδα και θα ξεκινήσει πρώτος θα το δείτε στο ταμπλό που έχω κάνει attach ποιο πίσω. Πρώτος παίζει αυτός που είναι στην κάθετη στήλη. Θα παρακαλέσω να τηρηθεί το ποιος παίζει πρώτος για να αποφύγουμε τυχών τσατσιές. :) Συμφωνείτε? Για την ακριβή ώρα και ημερομηνία να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στα δύο εκάστοτε μέλη ώστε να βολεύει και τους δύο. Jim87 αν ναι τι θα έλεγες για μεθαύριο κατά τις 11 το βράδυ? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 για δείτε το σκάκι του pathfinder: http://games.pathfinder.gr Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 22, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Dr_Michael (22 Αύγ. 2004 , 23:03) για δείτε το σκάκι του pathfinder: http://games.pathfinder.gr Τελικά όντως είναι πολύ καλό. Μόλις μπήκα και το βλέπω πολύ καλό σχεδιασμένο. Από δυνατότητες πως πάει? Για να πάρεις πίσω κίνηση και τέτοια φαντάζομαι ότι θα έχει έτσι? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (23 Αύγ. 2004 , 01:10) Τελικά όντως είναι πολύ καλό. Μόλις μπήκα και το βλέπω πολύ καλό σχεδιασμένο. Από δυνατότητες πως πάει? Για να πάρεις πίσω κίνηση και τέτοια φαντάζομαι ότι θα έχει έτσι? Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά εμπιστεύομαι πολύ το pathfinder. Μόλις εντόπισα τη νέα αυτή δυνατότητα. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (23 Αύγ. 2004 , 00:47) Για την ακριβή ώρα και ημερομηνία να υπάρξει συνεννόηση ανάμεσα στα δύο εκάστοτε μέλη ώστε να βολεύει και τους δύο. Jim87 αν ναι τι θα έλεγες για μεθαύριο κατά τις 11 το βράδυ? Λογικά θα είμαι μέσα. Εκτός και αν τύχη κάτι απρόοπτο. Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnywh Δημ. August 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Για το βράδυ της 25 ή 26 μπορώ κι εγώ. Υπάρχει κάποιος ελεύθερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. August 23, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος johnywh (23 Αύγ. 2004 , 08:49) Για το βράδυ της 25 ή 26 μπορώ κι εγώ. Υπάρχει κάποιος ελεύθερος? Εγώ λογικά θα είμαι μέσα γύρω στις 11. Επομένως μπορούμε να παίξουμε. Μόλις μπω θα σου στείλω και pm ώστε μόλις μπεις να καταλάβεις ότι είμαι μέσα. Αν δεις και δεν έχω στείλει στείλε εσύ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipoliani Δημ. August 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2004 KALIMERA... APO NAPLES ITALY ... POU KAI POTE ? MPOROUME NA PAIKSOUME STO YAHOO/GAMES THANKS IN ANTICIPATION TIPOLIANI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. August 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spyros86 (30 Ιούλ. 2004 , 01:59) Το πρώτο όπως καταλαβαίνεται δεν έγινε. Είχα κάτσει και είχα φτιάξει και πίνακα και... και... και... και τελικά τίποτα. Όποιος δηλώσει και τελικά μας γράψει θα φάει αρνητικό κάρμα :p :lol: :p Eγώ τώρα να σου ρίξω αρνητικό κάρμα που δεν ήρθες? :p :p Άντε επειδή είμαι καλός και σύμφωνα με τους κανόνες Σπύρος-Δημήτρης 0-1 ;) :whistle: :happy: Ο επόμενος αγώνας Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts