Jump to content

Ποια VoIP εταιρεία χρησιμοποιείτε;

Κοινοποίηση

Τι επιλέγετε;  

41 members have voted

1. 1. Τι επιλέγετε;

• i-call
      11
    • VoIPBuster
      9
    • Άλλη
      11
    • Καμία. Δεν χρησιμοποιώ VoIP.
      6

Recommended Posts

Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το i-call απ'την Altec Telecoms γιατί είναι σχετικά απλό και με βολεύει. Ούτε πιστωτικές κάρτες χρειάζεται να έχεις ούτε χρονικό περιορισμό χρήσης λογαριασμού όπως π.χ. στο skype. Επιπλέον είναι καλύτερο να στηρίζω μία ελληνική εταιρεία VoIP από μία διεθνή...

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Γιατι μόνο μία επιλογή?

Εγώ χρησιμοποιώ EVOICE I-call Voipbuster και Skype.

Κι εγώ έχω, 211...! Το θέμα είναι ότι θέλω να αποκτήσω ένα από Λάρισα 241 αλλά μου λένε πώς επειδή μένω Αθήνα μπορώ να πάρω μόνο νούμερα 211... Προσωπικά το θεωρώ λίγο γελοίο. Πάντως σε γενικές γραμμές το θεωρώ αξιόπιστο και σχετικά φτηνό. Μόνο η χρέωση προς κινητά να ήταν κάπως φθηνότερη...

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Και εγώ ψηφίζω και χρησιμοποιώ το i-call.Είναι αξιόπιστο,εύχρηστο και κυρίως προσιτό,αφού μπορείς να βρεις παντού κάρτες "Talk-Talk" της ALTEC,και να ανανεώσεις τον λογαριασμό σου χωρίς την υποχρεωτική χρήση πιστωτικής κάρτας.Και όπως πολύ σωστά είπε ο Aeikinitos είναι καλύτερα να στηρίζουμε μία Ελληνική επένδυση στο VOIP.

Πάντως σε γενικές γραμμές το θεωρώ αξιόπιστο και σχετικά φτηνό. Μόνο η χρέωση προς κινητά να ήταν κάπως φθηνότερη...

το φτηνο που το ειδες οταν σε χρεωνει με 0,017 αστικο η υπεραστικο.:worry: οταν οι αλλοι στην ευρωπη εχουν Greece 0.010 ειτε ειναι αστικο ειτε υπεραστικο.και με 10 € μπορεις για 4-5 μηνες να μιλας ελλαδα οπουδηποτε free.

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

το φτηνο που το ειδες οταν σε χρεωνει με 0,017 αστικο η υπεραστικο.:worry: οταν οι αλλοι στην ευρωπη εχουν Greece 0.010 ειτε ειναι αστικο ειτε υπεραστικο.και με 10 € μπορεις για 4-5 μηνες να μιλας ελλαδα οπουδηποτε free.

Εγώ το προτιμώ για την καλή ποιότητα και γιατι στον καλούμενο θα εμφανιστεί το νουμεράκι μου και οχι απόκρυψη!

Επίσης εχει το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών που μπορεί να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

To i-call είναι όμως ελληνική προσπάθεια στο voip και αυτό λέει πολλά...

Can't get enough

Can't give it up

Champagne