Aeikinitos Δημοσιεύτηκε February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2007 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το i-call απ'την Altec Telecoms γιατί είναι σχετικά απλό και με βολεύει. Ούτε πιστωτικές κάρτες χρειάζεται να έχεις ούτε χρονικό περιορισμό χρήσης λογαριασμού όπως π.χ. στο skype. Επιπλέον είναι καλύτερο να στηρίζω μία ελληνική εταιρεία VoIP από μία διεθνή... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Γιατι μόνο μία επιλογή? Εγώ χρησιμοποιώ EVOICE I-call Voipbuster και Skype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 i-call. Έχω και νουμεράκι 2612 :) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 17, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Κι εγώ έχω, 211...! Το θέμα είναι ότι θέλω να αποκτήσω ένα από Λάρισα 241 αλλά μου λένε πώς επειδή μένω Αθήνα μπορώ να πάρω μόνο νούμερα 211... Προσωπικά το θεωρώ λίγο γελοίο. Πάντως σε γενικές γραμμές το θεωρώ αξιόπιστο και σχετικά φτηνό. Μόνο η χρέωση προς κινητά να ήταν κάπως φθηνότερη... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HercLine Δημ. February 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2007 Και εγώ ψηφίζω και χρησιμοποιώ το i-call.Είναι αξιόπιστο,εύχρηστο και κυρίως προσιτό,αφού μπορείς να βρεις παντού κάρτες "Talk-Talk" της ALTEC,και να ανανεώσεις τον λογαριασμό σου χωρίς την υποχρεωτική χρήση πιστωτικής κάρτας.Και όπως πολύ σωστά είπε ο Aeikinitos είναι καλύτερα να στηρίζουμε μία Ελληνική επένδυση στο VOIP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Πάντως σε γενικές γραμμές το θεωρώ αξιόπιστο και σχετικά φτηνό. Μόνο η χρέωση προς κινητά να ήταν κάπως φθηνότερη... το φτηνο που το ειδες οταν σε χρεωνει με 0,017 αστικο η υπεραστικο.:worry: οταν οι αλλοι στην ευρωπη εχουν Greece 0.010 ειτε ειναι αστικο ειτε υπεραστικο.και με 10 € μπορεις για 4-5 μηνες να μιλας ελλαδα οπουδηποτε free. Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. February 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2007 το φτηνο που το ειδες οταν σε χρεωνει με 0,017 αστικο η υπεραστικο.:worry: οταν οι αλλοι στην ευρωπη εχουν Greece 0.010 ειτε ειναι αστικο ειτε υπεραστικο.και με 10 € μπορεις για 4-5 μηνες να μιλας ελλαδα οπουδηποτε free. Εγώ το προτιμώ για την καλή ποιότητα και γιατι στον καλούμενο θα εμφανιστεί το νουμεράκι μου και οχι απόκρυψη! Επίσης εχει το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών που μπορεί να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς. Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 το φτηνο που το ειδες οταν σε χρεωνει με 0,017 αστικο η υπεραστικο.:worry: οταν οι αλλοι στην ευρωπη εχουν Greece 0.010 ειτε ειναι αστικο ειτε υπεραστικο.και με 10 € μπορεις για 4-5 μηνες να μιλας ελλαδα οπουδηποτε free. To i-call είναι όμως ελληνική προσπάθεια στο voip και αυτό λέει πολλά... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 Εγώ χρησιμοποιώ την εταιρεία VoIPBuster και είμαι πολύ ευχαριστημένος.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 voipdiscount απο εμενα:D Παράθεση http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petemil Δημ. February 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2007 I-call . Καλή ποιότητα και κυρίως i-call unlimited Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts