Evanthe Δημοσιεύτηκε February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 15, 2007 'Εχει κάποιος από εσάς μηχανή παρασκευής ψωμιού? Θέλω να αγοράσω κάποια, αλλά στα μαγαζιά υπάρχουν λίγα μοντέλα και οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν γνωρίζουν τη χρήση τους. Στο διαδίκτυο, από την άλλη, υπάρχουν πάρα πολλές και μπερδεύτηκα :O Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria344 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Καλύτερη είναι η Kenwood. Εγώ έχω ARIETE. Είναι καλή αλλά η Kenwood είναι καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Δεν ανοίγετε τότε μια επιχείρηση ψωμιού οι 2 σας? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Εμεις εχουμε αλλα δεν θυμαμαι τι μαρκα. Παντως κανει εξαιρετικο ψωμι, αφρατο κι υγιεινο.;) Μολις μπορεσω θα ποσταρω και την μαρκα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 Και η Bifinett που φέρνει κατα καιρούς το Lidl δεν είναι κακή. Τουλάχιστον το πρώτο μοντέλο που είχαν φέρει και καλό ψωμί μπορούσε να κάνει και αντέχει στην πολύ χρήση. http://i2.photobucket.com/albums/y36/Bordera/LidlBM.jpg Το θέμα είναι πως εξ όσων γνωρίζω: α) πρέπει να πειραματιστείς αρκετά μέχρι να φτιάξεις ψωμί που να τρώγεται και β) αν περιμένεις να φας ψωμί πολύ αφράτο και με τραγανή κόρα (π.χ. παρόμοιο με το κλασσικό χωριάτικο) ίσως πρέπει να το ξεχάσεις... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Ψάχνω για έναν παρασκευαστή, που να έχεις τις εξής επιλογές: - ψωμί με φρούτα και ξηρούς καρπούς, - επιλογή κόρας - επιλογή βάρους (1/5, 1 και 1 1/5 κ.) - ζύμωμα - παρασκευή μαρμελάδας, ζυμαρικών, βουτύρου :) Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Ψάχνω για έναν παρασκευαστή, που να έχεις τις εξής επιλογές: - ψωμί με φρούτα και ξηρούς καρπούς, - επιλογή κόρας - επιλογή βάρους (1/5, 1 και 1 1/5 κ.) - ζύμωμα - παρασκευή μαρμελάδας, ζυμαρικών, βουτύρου :) την ξερω την μαρκα που ψαχνεις...λεγεται γιαγια Συρμουλα 2007 και κανει τα παντα...:lol: :lol: :lol: μεταξυ μας βρε κουκλα δοκιμασες με τα χερακια σου?:blink: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 την ξερω την μαρκα που ψαχνεις...λεγεται γιαγια Συρμουλα 2007 και κανει τα παντα...:lol: :lol: :lol: μεταξυ μας βρε κουκλα δοκιμασες με τα χερακια σου?:blink: :worry: :lol: Περίμενα μια τέτοια απάντηση από εσένα ;) Ναι και αυτό προσπαθώ να αποφύγω. :( Δεν έχω το χρόνο ούτε τη διάθεση να φτιάχνω ψωμί συνέχεια, οπότε ένα τέτοιο μηχάνημα θα βοηθούσε. Ιδιαίτερα αν κάνει κι άλλα πράγματα, όπως ζύμη για κέικ και μαρμελάδες. :rolleyes: Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 :lol: Περίμενα μια τέτοια απάντηση από εσένα ;) Ναι και αυτό προσπαθώ να αποφύγω. :( Δεν έχω το χρόνο ούτε τη διάθεση να φτιάχνω ψωμί συνέχεια, οπότε ένα τέτοιο μηχάνημα θα βοηθούσε. Ιδιαίτερα αν κάνει κι άλλα πράγματα, όπως ζύμη για κέικ και μαρμελάδες. :rolleyes: βρε κουκλι ουτε και εγω εχω χροοοοονο και σιγουρα και πολλοι ακομα αλλα ενα κεικ δεν ειναι δα και τοοσο δυσκολο και χρονοβορο:blink: σορρυ για την απαντηση:worry: πλακιτσα εκανα ετσι?:O κανε μια προσπαθεια...και εγω δεν ειμαι τελεια αλλα γινομαι καλυτερη καθε φορα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Κατάλαβα, άμα τώρα διαφημίζετε και μηχανές για ψωμιά στο myphone πάνε οι φούρνοι...Τους βάλατε λουκέτο.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 βρε κουκλι ουτε και εγω εχω χροοοοονο και σιγουρα και πολλοι ακομα αλλα ενα κεικ δεν ειναι δα και τοοσο δυσκολο και χρονοβορο:blink: σορρυ για την απαντηση:worry: πλακιτσα εκανα ετσι?:O κανε μια προσπαθεια...και εγω δεν ειμαι τελεια αλλα γινομαι καλυτερη καθε φορα;) Μάλλον πρέπει να εξηγήσω την κατάσταση...Ο φίλος μου έχει αλλεργία στη γλουτένη, που σημαίνει πως δεν μπορεί να καταναλώσει προϊόντα που περιέχουν αλεύρι (ψωμί, μπισκότα, κέικ, ζυμαρικά, γλυκά κλπ.). Αυτό σημαίνει πως όταν θελήσει να φάει λίγο ψωμάκι ή ένα μπισκοτάκι, δεν μπορεί να "πεταχτεί" μέχρι τον φούρνο της γειτονιάς να πάρει κάτι. :( Οπότε, ο κλήρος πέφτει στο γενναίο και πρέπει πάντα να υπάρχει στο σπίτι κάτι που να μπορεί να φάει όταν θελήσει (ψωμί, μπισκότα, κέικ). :rolleyes: Συνήθως, επιστρέφω σπίτι 9-10 μ.μ. και δεν είναι πάντα εύκολο να ασχοληθώ με ζυμώματα και ψησίματα. Η ιδέα είναι πως αν πάρουμε κάποιο μηχάνημα, θα έχει και περισσότερη αφθονία, αλλά θα μπορεί να το χειρίζεται και ο ίδιος χωρίς να πρέπει να εξαρτάται από εμένα. Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miranta Δημ. February 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 Μάλλον πρέπει να εξηγήσω την κατάσταση...Ο φίλος μου έχει αλλεργία στη γλουτένη, που σημαίνει πως δεν μπορεί να καταναλώσει προϊόντα που περιέχουν αλεύρι (ψωμί, μπισκότα, κέικ, ζυμαρικά, γλυκά κλπ.). Αυτό σημαίνει πως όταν θελήσει να φάει λίγο ψωμάκι ή ένα μπισκοτάκι, δεν μπορεί να "πεταχτεί" μέχρι τον φούρνο της γειτονίας να πάρει κάτι. :( Οπότε, ο κλήρος πέφτει στο γενναίο και πρέπει πάντα να υπάρχει στο σπίτι κάτι που να μπορεί να φάει όταν θελήσει (ψωμί, μπισκότα, κέικ). :rolleyes: Συνήθως, επιστρέφω σπίτι 9-10 μ.μ. και δεν είναι πάντα εύκολο να ασχοληθώ με ζυμώματα και ψησίματα. Η ιδέα είναι πως αν πάρουμε κάποιο μηχάνημα, θα έχει και περισσότερη αφθονία, αλλά θα μπορεί να το χειρίζεται και ο ίδιος χωρίς να πρέπει να εξαρτάται από εμένα. ε.τοτε να ψαξουμε να βρουμε το καλυτερο!!ευγε κουκλα και για το οτι τον υπολογιζεις τοοσο!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evanthe Δημ. February 16, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2007 ε.τοτε να ψαξουμε να βρουμε το καλυτερο!!ευγε κουκλα και για το οτι τον υπολογιζεις τοοσο!:worry: :lol: Σ'ευχαριστώ. Αν δεν τον υπολόγιζα, δεν θα ήμουνα μαζί του ;) Παράθεση I didn't know I was looking for love, until I found it Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts