mirrorofsorrow Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2221270#post2221270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Χτες πηγα να κανω εναν συγχρονισμο επαφων με το Outlook για πρωτη φορα.Ο συγχρονισμος εγινε μια χαρα αλλα οταν παω να δω τις επαφες μου ειχα επεξεργαστει στο outlook φαινονταν Κινεζικα.ξερει κανενας τι φταιει?thanks Κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Παιδιά, πιο είναι καλύτερο το E51 ή το E65? Το θέλω όσο το δυνατόν μικρότερο και γρήγορο και θέλω να χρησιμοποιώ και το wifi του... Γενικά ποιο είναι καλήτερο ξέρει κανείς??? Ευχαριστώ... Tα καλά που έχει το Ε65 είναι: Δεν έχει τόσο μεγάλο SAR. Tο ηχείο του που είναι στα πλάγια. Και είναι συμβατό με τα ενσύρματα handsfree με οθόνη HS-69. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kary Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 ποια micro SD στα 2 gb θα μου προτεινατε??ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 ποια micro SD στα 2 gb θα μου προτεινατε??ευχαριστω Για δες αυτή ή και αυτή.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalakisx Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 ποια micro SD στα 2 gb θα μου προτεινατε??ευχαριστω Εγώ έχω μία της Sandisk με 2 αντάπτορες SD και μικροSD πακέτο από δικτυακό κατάστημα με πολύ μεγάλο όνομα (δεν κάνουμε κ δαφήμιση) και είναι σφαίρα! Παράθεση Αν ποτέ γράψω greeklish θα ειναι το τελευταιο οχυρο πριν το καψιμο της συσκευης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 To κινητό υποστηρίζει microSD HC Card (Class 4); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 To κινητό υποστηρίζει microSD HC Card (Class 4); Όχι! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatan Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 ναι αλλα καλο θα ηταν να το δοκιμασει καποιος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 5, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 ναι αλλα καλο θα ηταν να το δοκιμασει καποιος.... Εχω δοκιμασει στο Ε65 μου και 4αρα & 6αρα αλλα δεν ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Καλημέρα σας Απο εχθές έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Ε65. Είχα την φαεινή ιδέα να κάνω update το firmware. Βάζω τον updater ,διαβάζει το κινητό μου λέει πως υπάρχει νέα έκδοση και προχωρά κανονικά ολοκληρώνοντας την διαδικασία. Αποσυνδέω το κινητό απο την USB και το ανοίγω..........έλα όμως που δεν ανοίγει με τίποτα μα με τίποτα. Λευκή οθόνη με το NOKIA και τέλος ......(άρα ανοίγει αλλά το boot κολλάει σωστότερα).......το πολύ πολύ αν το αφήσω αρκετή ώρα να σβήσει το NOKIA και να βγάλει το screen saver απο μέσα όμως λευκή οθόνη ούτε Menu ούτε τίποτα άλλο....... Καμιά ιδέα παίδες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...... υ.γ. κλέινει μόνο αν βγάλω την μπαταρία.!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Καλημέρα σας Απο εχθές έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Ε65. Είχα την φαεινή ιδέα να κάνω update το firmware. Βάζω τον updater ,διαβάζει το κινητό μου λέει πως υπάρχει νέα έκδοση και προχωρά κανονικά ολοκληρώνοντας την διαδικασία. Αποσυνδέω το κινητό απο την USB και το ανοίγω..........έλα όμως που δεν ανοίγει με τίποτα μα με τίποτα. Λευκή οθόνη με το NOKIA και τέλος ......(άρα ανοίγει αλλά το boot κολλάει σωστότερα).......το πολύ πολύ αν το αφήσω αρκετή ώρα να σβήσει το NOKIA και να βγάλει το screen saver απο μέσα όμως λευκή οθόνη ούτε Menu ούτε τίποτα άλλο....... Καμιά ιδέα παίδες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...... υ.γ. κλέινει μόνο αν βγάλω την μπαταρία.!!! Δοκίμασε να κάνεις format. Με κλειστό το κινητό, πάτα «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klog_1 Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το είχα διαβάσει και στο site της NOKIA αλλά όσο και αν το προσπαθώ απο εχθές δεν το καταφέρνω. Το απόγευμα θα πάω σε μια NOKIA να δω τι θα μου πούν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. February 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2008 Εμφανίζεται σε κανέναν το bug όπου δεν μπορείς να κάνεις κλήση κανένα τηλέφωνο που επιλέγεισ από τον κατάλογο ή το αρχείο κλήσεων, παρά μόνο εάν εισάγεις manually το νούμερο? Πόσο σπαστικό είναι...!!!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dromeas Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Ευχαριστώ για την βοήθεια. Το είχα διαβάσει και στο site της NOKIA αλλά όσο και αν το προσπαθώ απο εχθές δεν το καταφέρνω. Το απόγευμα θα πάω σε μια NOKIA να δω τι θα μου πούν.... Βγάλε την Micro SD και ξανά δοκίμασε να το ανάψεις... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Καλημέρα σας Απο εχθές έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το Ε65. Είχα την φαεινή ιδέα να κάνω update το firmware. Βάζω τον updater ,διαβάζει το κινητό μου λέει πως υπάρχει νέα έκδοση και προχωρά κανονικά ολοκληρώνοντας την διαδικασία. Αποσυνδέω το κινητό απο την USB και το ανοίγω..........έλα όμως που δεν ανοίγει με τίποτα μα με τίποτα. Λευκή οθόνη με το NOKIA και τέλος ......(άρα ανοίγει αλλά το boot κολλάει σωστότερα).......το πολύ πολύ αν το αφήσω αρκετή ώρα να σβήσει το NOKIA και να βγάλει το screen saver απο μέσα όμως λευκή οθόνη ούτε Menu ούτε τίποτα άλλο....... Καμιά ιδέα παίδες? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...... υ.γ. κλέινει μόνο αν βγάλω την μπαταρία.!!! Πιστεύω ότι αν το ανοίξεις και κάνεις format με τα πλήκτρα πράσινο,* και 3 θα ανοίξει κανονικά... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Δοκίμασε να κάνεις format. Με κλειστό το κινητό, πάτα «3», «*», «πράσινο πλήκτρο κλήσης» και ταυτόχρονα άνοιξε το κινητό χωρίς να αφήσεις τα πλήκτρα. Δύσκολα πιάνει με την πρώτη, οπότε θέλει υπομονή. Πιστεύω ότι αν το ανοίξεις και κάνεις format με τα πλήκτρα πράσινο,* και 3 θα ανοίξει κανονικά... Και γιατι να μη κανει format γραφοντας *#7370# σε αναμονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Και γιατι να μη κανει format γραφοντας *#7370# σε αναμονη? Εφόσον δεν ανοίγει η συσκευή, πως θα τον γράψει το κωδικό;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 Εφόσον δεν ανοίγει η συσκευή, πως θα τον γράψει το κωδικό;:confused: Κανει boot και μετα κολλαει. Ισως εκει να μπορει να γραψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyroboliko Δημ. February 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2008 to menou einai poly argo.mipos ftaiei i karta mnimis? eidika otan thelw na mpw stin ektesi h sta ergalia anabw tsigaro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andr3as Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Κανει boot και μετα κολλαει. Ισως εκει να μπορει να γραψει. Ο φίλος είπε ότι κολλάει στο ΝΟΚΙΑ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει τέτοιες εντολές.... ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=2659&dateline=1197043663 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 to menou einai poly argo.mipos ftaiei i karta mnimis? eidika otan thelw na mpw stin ektesi h sta ergalia anabw tsigaro Καλά στην έκθεση, λογικό ακούγεται, αλλά στις Ρυθμίσεις... Δοκίμασε χωρίς τη κάρτα μνήμης να δεις πως συμπεριφέρεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BackDoo Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 δεν μπορω να συνδεθω σε δικτυα που ειναι κλειδωμενα ειτε ειναι με wap η wpa . το δοκιμαζα με το δικο μου ρουτερ (philips) κ καταφερνω να συνδεθω μονο οταν το wifi ειναι χωρις ασφαλεια . οταν το δικτυο εχει wεp/wpa oταν του παταω να συνδεθει γραφει γινετε συνδεση μεσω "****ταδε " κ amesws meta βγαζει ανυπαρκτο wlan . ti μπορει να φταιει ? Παράθεση BackDoo oGioRGos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 εγω εχω μια transcend 80x αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο αργη τι ταχυτητα εχουν οι δικες σας ? Παράθεση www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 Να ξερεις πως η ταχυτητα της καρτας δεν επηρεαζει σε καμια περιπτωση την ταχυτητα του κινητου μπορει να το επηρεαζει μονο στην επανεκινηση στο χρονο που θα κανει να φορτωσει τα δεδομενα. Οσο ποιο γρηγορη ειναι μια καρτα τοσο ποιο γρηγορα μπορουμε να μεταφερουμε μεγαλα αρχεια σε αυτη. Για της καρτες υπαρχει αναλογο θεμα :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87159 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts