Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αναβαθμησεις εχουν βγει για το 65αρι?

Η τελευταία είναι η 2.0633.65.01

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει περιπτωση να αλλαχθουν τα πλαστικα του τηλεφωνου? Ξερει κανεις κατι? Εχει ξεφλουδιστει σχεδον τελειως !!!:mad:

Όπως έχω ξαναναφέρει ΝΑΙ γίνεται και είναι εντός εγγύησης...:)

"In the morning u know u won't remember a thing.."

paidia sos exw to e65 kai thelw ena programma gia ixografisi synomilias exete na moy proteinetai kati????

Ultimate Voice Recorder 3.01.

http://rapidshare.com/files/57996543/Ultimate.Voice.Recorder.v3.01.rar.html

Σημείωση: Για να ισχύει το πιστοποιητικό του κρακ η ημερομηνία πρέπει να είναι 26/9/07.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1860630#post1860630

Oxι με fileman αλλα με card reader :)

Eυχαριστώ Γιάννη. Χρειάζεται οπωσδήποτε card reader? Nα αγοράσω έναν;

Όπως έχω ξαναναφέρει ΝΑΙ γίνεται και είναι εντός εγγύησης...:)
Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη;

Δες και αυτό το τρόπο φιλε μου:

Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»;

Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων.

Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\

Ευχαριστώ πολύ, αλλά του φακέλους αυτούς δεν μου τους εμφανίζει ούτε κι ως κρυφούς όταν συνδέω το τηλέφωνο με USB. Moυ τους εμφανίζει η εφαρμογή "Χ-plore" αλλά δεν μπορώ να τους ανοίξω.

Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη;

Ευχαριστώ πολύ, αλλά του φακέλους αυτούς δεν μου τους εμφανίχει ούτε κι ως κρυφούς όταν συνδέω το τηλέφωνο με USB. Moυ τους εμφανίζει η εφαρμογή "Χ-plore" αλλά δεν μπορώ να τους ανοίξω.

Συγνώμη διπλό μήνυμα! Μπερδεύτηκα!

Το σύνδεσες σε κατάσταση "Μεταφοράς δεδομένων" και όχι "PC Suite";

Αν ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου εμφάνιζε τους κρυφούς φακέλους εφόσον βέβαια έχεις κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση.

Το σύνδεσες σε κατάσταση "Μεταφοράς δεδομένων" και όχι "PC Suite";

Αν ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου εμφάνιζε τους κρυφούς φακέλους εφόσον βέβαια έχεις κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση.

Α! Σε κατάσταση "Μεταφοράς δεδομένων"; Δεν το ήξερα! Τώρα μου τον εμφάνισε το φάκελο.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δοκιμασε κανεις το νεο firmware να μας πει εντυπωσεις?

Εγώ το πέρασα σήμερα το απόγευμα αλλά κόντεψα να πάθω καρδιά:D

ειχε κολλησει καπου στο 50% για κανα 20λεπτο κ τρομαξα!!αλλα μετα τελειωσε σχεδον αμεσως!!έχω την εντύπωση οτι το μενου του εχει γινει ακομα πιο γρηγορο κ στο φακελο εργαλεια(δεν ειμαι σιγουρος)προστεθηκε ενα ακομα στοιχειο που λεγεται κλειδ.ενεργ.!!νομιζω πως δεν υπηρχε πριν αλλα δεν εχω ιδεα κ τι κανει:D

καλημερα επειδη ψηνωμαι να το παρω θελω να μου πειτε τα προβληματα που εχει βγαλει απο οτι διαβασα μεχρι στιγμης εχει προβλημα στο ξεφλουδισμα,κανει επανακεινησεις πατιουνται μονα τους τα κουμπια ανοιγει απο δεξια το slide και κατι τετοια αυτα ισχυουν ακομα η εχουν διορθωθη στα τελαιθτεα μοντελα γενικα κανενα αλλο προβλημα εχετε εντωπισει? κανενα λινκ με καμια θηκη υπαρχει? βασικα εχω ξενερωσει λιγο που δεν εχει ραδιο και δεν παιζει και παιχνιδια αλλα εχει το πολλυ μεγαλο πλεονεκτημα που εχει wi-fi αλλο κινητο με wi-fi να πρωτεινεται ?βασικα ειμαι αναμεσα στο ε65 και στο sonyericson w910 που ομως δεν εχει wi-fi :O

Παίδες μια ερώτηση έχω και εγώ σχετικά με το ξεφλούδισμα

Να πάω στα MediaMarkt που το αγόρασα

ή σε Nokia club? Σε ποια από τα δύο θα έχω

άμεση και ουσιαστική λύση στο πρόβλημά μου?

Α ρε Ε65 όσο με πληγώνεις(ξεφλουδίζεις) τόσο με πωρώνεις

Πολύ καλύτερα αυτά τα χρώματα, το ροζάκι ειδικά τέλειο, αλλά μάλλον χλωμό να τα φέρουν εδώ.

Σχετικά με την αναπαραγωγή mp3 τι παίζει; Είναι ποιοτικός ο ήχος από τα ακουστικά;

Πολύ καλύτερα αυτά τα χρώματα, το ροζάκι ειδικά τέλειο, αλλά μάλλον χλωμό να τα φέρουν εδώ.

Σχετικά με την αναπαραγωγή mp3 τι παίζει; Είναι ποιοτικός ο ήχος από τα ακουστικά;

Το europe site της νοκια ,τα εχει παντως ...:ninja:

Λογικα θα ερθουν και εδω :)

http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_119638

http://img91.imageshack.us/img91/3599/36982911hq1.th.jpg http://img137.imageshack.us/img137/120/26364256jg4.th.jpg

Ο ηχος καλος ειναι αλλα μην περιμενεις κατι το τρομερο ..

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ο ηχος καλος ειναι αλλα μην περιμενεις κατι το τρομερο ..

Σίγουρα δεν περιμένω πολλά, ετσι και αλλιώς διαφημίζεται σαν business phone και όχι σαν music phone, απλά ήθελα μια σύγκριση και με άλλα Nokia για να δω σε τι επίπεδα παίζει. Ειδικά σε σχέση με το 3250 το οποίο θέλω να αντικαταστήσω με το Ε65.

Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη που σε κάποια σημεία έχει ξεφλουδίσει;

Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη που σε κάποια σημεία έχει ξεφλουδίσει;

Παντως οποιος το παει για αντικατασταση πλαστικων ας ενημερωσει και εμας να ξερουμε ;)

exw to E65 kai meta apo mia anabathmish tou logismikou diagraftike i elliniki glwsa.Egw ti prepei na kanw s' ayth tin periptwsi???

Κανεις οτι λεει εδω και το ελληνικο product code που πρεπει να βαλεις στο κινητο σου το βρεισκεις στο 1 post του παροντος :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

καλησπερα παιδια μολις το πηρα και εγω με πρωτη ματια φενεται καλο

μπορει καποιος να μου πει που θα βρουμε θεματα κανα προγραμματακι και γενικα διαφορα καλουδια ειναι η πρωτη φορα που περνω νοκια και δεν ξερω τιποτα ευχαρηστω :)

Προγράμματα βρίσκεις εδώ:

xxxxxxxxxxxxx

Θέματα εδώ:

www22.ownskin.com
www.mobile-reviews.de
www.mobile9.com
www.zedge.net

Προγράμματα βρίσκεις εδώ:
xxxxxxxxxxxx

Θέματα εδώ:

www22.ownskin.com
www.mobile-reviews.de
www.mobile9.com
www.zedge.net

ευχαρηστω επειδη το φορτιζω ακομα:confused: και δεν το εχω ανοιξει ακομα παιχνιαδια παιζει?αν ναι που θα βρουμε κανενα καλο

ευχαρηστω:)

ευχαρηστω επειδη το φορτιζω ακομα:confused: και δεν το εχω ανοιξει ακομα παιχνιαδια παιζει?αν ναι που θα βρουμε κανενα καλο

ευχαρηστω:)

Και παιχνίδια παίζει.

Υπάρχουν σε μορφή Java (jar), αλλά και Symbian (sis, sisx).

Μπορείς να βρεις εκεί που σου είπα ότι υπάρχουν εφαρμογές εφαρμογές.