Itchrist86 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Αναβαθμησεις εχουν βγει για το 65αρι? Η τελευταία είναι η 2.0633.65.01 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digigram Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 nai me update fen thn kanei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Υπαρχει περιπτωση να αλλαχθουν τα πλαστικα του τηλεφωνου? Ξερει κανεις κατι? Εχει ξεφλουδιστει σχεδον τελειως !!!:mad: Όπως έχω ξαναναφέρει ΝΑΙ γίνεται και είναι εντός εγγύησης...:) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 paidia sos exw to e65 kai thelw ena programma gia ixografisi synomilias exete na moy proteinetai kati???? Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 paidia sos exw to e65 kai thelw ena programma gia ixografisi synomilias exete na moy proteinetai kati???? Ultimate Voice Recorder 3.01. http://rapidshare.com/files/57996543/Ultimate.Voice.Recorder.v3.01.rar.html Σημείωση: Για να ισχύει το πιστοποιητικό του κρακ η ημερομηνία πρέπει να είναι 26/9/07. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iznodur Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Παράθεση ck Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1860630#post1860630 Oxι με fileman αλλα με card reader :)Eυχαριστώ Γιάννη. Χρειάζεται οπωσδήποτε card reader? Nα αγοράσω έναν; Όπως έχω ξαναναφέρει ΝΑΙ γίνεται και είναι εντός εγγύησης...:)Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη; Δες και αυτό το τρόπο φιλε μου: Πως μπορώ να διαγράψω θέματα που έχουν εγκατασταθεί, αλλά δεν εμφανίζονται στη «διαχείριση εφαρμογών»; Απάντηση: Κατευθείαν από την κάρτα μνήμης (μέσω Card Reader ή σύνδεσης USB με Η/Υ για μεταφορά δεδομένων, μεταβαίνετε στο φάκελο private > 10207114 > import. Είναι κρυφός φάκελος, οπότε θα πρέπει να έχετε επιλέξει στα Windows την εμφάνιση των... κρυφών αρχείων. Δεύτερη απάντηση: Κάποιοι αναφέρουν ότι θα πρέπει να επέμβετε και σε ένα ακόμη σημείο. Συγκεκριμένα, να διαγράψετε τα σχετικά αρχεία από το φάκελο sys\install\sisregistry\a0000eb\Ευχαριστώ πολύ, αλλά του φακέλους αυτούς δεν μου τους εμφανίζει ούτε κι ως κρυφούς όταν συνδέω το τηλέφωνο με USB. Moυ τους εμφανίζει η εφαρμογή "Χ-plore" αλλά δεν μπορώ να τους ανοίξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη; Ευχαριστώ πολύ, αλλά του φακέλους αυτούς δεν μου τους εμφανίχει ούτε κι ως κρυφούς όταν συνδέω το τηλέφωνο με USB. Moυ τους εμφανίζει η εφαρμογή "Χ-plore" αλλά δεν μπορώ να τους ανοίξω. Συγνώμη διπλό μήνυμα! Μπερδεύτηκα! Το σύνδεσες σε κατάσταση "Μεταφοράς δεδομένων" και όχι "PC Suite"; Αν ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου εμφάνιζε τους κρυφούς φακέλους εφόσον βέβαια έχεις κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Το σύνδεσες σε κατάσταση "Μεταφοράς δεδομένων" και όχι "PC Suite"; Αν ναι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου εμφάνιζε τους κρυφούς φακέλους εφόσον βέβαια έχεις κάνει την αντίστοιχη ρύθμιση.Α! Σε κατάσταση "Μεταφοράς δεδομένων"; Δεν το ήξερα! Τώρα μου τον εμφάνισε το φάκελο. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δοκιμασε κανεις το νεο firmware να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikroulis86 Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δοκιμασε κανεις το νεο firmware να μας πει εντυπωσεις? Εγώ το πέρασα σήμερα το απόγευμα αλλά κόντεψα να πάθω καρδιά:D ειχε κολλησει καπου στο 50% για κανα 20λεπτο κ τρομαξα!!αλλα μετα τελειωσε σχεδον αμεσως!!έχω την εντύπωση οτι το μενου του εχει γινει ακομα πιο γρηγορο κ στο φακελο εργαλεια(δεν ειμαι σιγουρος)προστεθηκε ενα ακομα στοιχειο που λεγεται κλειδ.ενεργ.!!νομιζω πως δεν υπηρχε πριν αλλα δεν εχω ιδεα κ τι κανει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 καλημερα επειδη ψηνωμαι να το παρω θελω να μου πειτε τα προβληματα που εχει βγαλει απο οτι διαβασα μεχρι στιγμης εχει προβλημα στο ξεφλουδισμα,κανει επανακεινησεις πατιουνται μονα τους τα κουμπια ανοιγει απο δεξια το slide και κατι τετοια αυτα ισχυουν ακομα η εχουν διορθωθη στα τελαιθτεα μοντελα γενικα κανενα αλλο προβλημα εχετε εντωπισει? κανενα λινκ με καμια θηκη υπαρχει? βασικα εχω ξενερωσει λιγο που δεν εχει ραδιο και δεν παιζει και παιχνιδια αλλα εχει το πολλυ μεγαλο πλεονεκτημα που εχει wi-fi αλλο κινητο με wi-fi να πρωτεινεται ?βασικα ειμαι αναμεσα στο ε65 και στο sonyericson w910 που ομως δεν εχει wi-fi :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Παίδες μια ερώτηση έχω και εγώ σχετικά με το ξεφλούδισμα Να πάω στα MediaMarkt που το αγόρασα ή σε Nokia club? Σε ποια από τα δύο θα έχω άμεση και ουσιαστική λύση στο πρόβλημά μου? Α ρε Ε65 όσο με πληγώνεις(ξεφλουδίζεις) τόσο με πωρώνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Pink and purple Nokia E65 Justamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Πολύ καλύτερα αυτά τα χρώματα, το ροζάκι ειδικά τέλειο, αλλά μάλλον χλωμό να τα φέρουν εδώ. Σχετικά με την αναπαραγωγή mp3 τι παίζει; Είναι ποιοτικός ο ήχος από τα ακουστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2007 Πολύ καλύτερα αυτά τα χρώματα, το ροζάκι ειδικά τέλειο, αλλά μάλλον χλωμό να τα φέρουν εδώ. Σχετικά με την αναπαραγωγή mp3 τι παίζει; Είναι ποιοτικός ο ήχος από τα ακουστικά; Το europe site της νοκια ,τα εχει παντως ...:ninja: Λογικα θα ερθουν και εδω :) http://europe.nokia.com/link?cid=PLAIN_TEXT_119638 http://img91.imageshack.us/img91/3599/36982911hq1.th.jpg http://img137.imageshack.us/img137/120/26364256jg4.th.jpg Ο ηχος καλος ειναι αλλα μην περιμενεις κατι το τρομερο .. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Ο ηχος καλος ειναι αλλα μην περιμενεις κατι το τρομερο .. Σίγουρα δεν περιμένω πολλά, ετσι και αλλιώς διαφημίζεται σαν business phone και όχι σαν music phone, απλά ήθελα μια σύγκριση και με άλλα Nokia για να δω σε τι επίπεδα παίζει. Ειδικά σε σχέση με το 3250 το οποίο θέλω να αντικαταστήσω με το Ε65. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη που σε κάποια σημεία έχει ξεφλουδίσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. October 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2007 Δηλαδή αν το πάω στο κατάστημα TIM (τώρα WIND) που το αγόρασα, θα μου αντικαταστήσουν την πρόσοψη που σε κάποια σημεία έχει ξεφλουδίσει; Παντως οποιος το παει για αντικατασταση πλαστικων ας ενημερωσει και εμας να ξερουμε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 exw to E65 kai meta apo mia anabathmish tou logismikou diagraftike i elliniki glwsa.Egw ti prepei na kanw s' ayth tin periptwsi??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 exw to E65 kai meta apo mia anabathmish tou logismikou diagraftike i elliniki glwsa.Egw ti prepei na kanw s' ayth tin periptwsi??? Κανεις οτι λεει εδω και το ελληνικο product code που πρεπει να βαλεις στο κινητο σου το βρεισκεις στο 1 post του παροντος :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 καλησπερα παιδια μολις το πηρα και εγω με πρωτη ματια φενεται καλο μπορει καποιος να μου πει που θα βρουμε θεματα κανα προγραμματακι και γενικα διαφορα καλουδια ειναι η πρωτη φορα που περνω νοκια και δεν ξερω τιποτα ευχαρηστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Προγράμματα βρίσκεις εδώ: xxxxxxxxxxxxx Θέματα εδώ: www22.ownskin.com www.mobile-reviews.de www.mobile9.com www.zedge.net Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jcb Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Προγράμματα βρίσκεις εδώ: xxxxxxxxxxxx Θέματα εδώ: www22.ownskin.com www.mobile-reviews.de www.mobile9.com www.zedge.net ευχαρηστω επειδη το φορτιζω ακομα:confused: και δεν το εχω ανοιξει ακομα παιχνιαδια παιζει?αν ναι που θα βρουμε κανενα καλο ευχαρηστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 ευχαρηστω επειδη το φορτιζω ακομα:confused: και δεν το εχω ανοιξει ακομα παιχνιαδια παιζει?αν ναι που θα βρουμε κανενα καλο ευχαρηστω:) Και παιχνίδια παίζει. Υπάρχουν σε μορφή Java (jar), αλλά και Symbian (sis, sisx). Μπορείς να βρεις εκεί που σου είπα ότι υπάρχουν εφαρμογές εφαρμογές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts