Jump to content

[Επίσημο] Nokia Ε65

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kseroume timoula pou logika tha exei to en logo kinito?pote logika kukloforei?eimaise dilima metaxy aytou k tou 6290.

360 + ΦΠΑ

κυκλοφορια.. αναμενεται... πιθανον μετα το πασχα.

Το κινητο πάντως ειναι φοβερο, πολυ καλο και πιστευω με τα χαρακτηριστικα του, το λεπτο και μικρο μεγεθος και την πολυ ομορφη εμφανιση του καθως και τα ακρως βολικα πληκτρα του, πως δεν απευθηνεται μονο σε Businessmen και θα πουλησει αρκετα.

Διάβασα το review του MsK, και επιβεβαιώνω ότι όντως το κινητό φαίνεται να έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Λέω «φαίνεται» γιατί θεωρώ ότι για να κρίνει κάποιος κάτι τέτοιο, καλό είναι να έχει περάσει μερικούς μήνες «συμβίωσης» με το οποιοδήποτε κινητό.

Ωστόσο, σαν πρώτη ματιά, οφείλω να ομολογήσω ότι εμένα το Ε65 με κέρδισε. Η αίσθηση που δίνει στο χέρι είναι πολύ καλή, και τόσο «ποιοτικό» μηχανισμό slider δεν έχω ξαναδεί από την Nokia.

Μόλις το δείτε σε κάποιο μαγαζί, δοκιμάστε το. ;)

Πρεπει να εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης αν και απουσιαζει το ραδιοφωνο οποτε εχουμε ενα μειονεκτημα. Παντως δεν βλεπω καμια αλαλγη σε οτι αφορα το λειτουργικο που παραμενει το ιδιο με του Ε60 για παραδειγμα...

μεθαυριο πιθανον να το εχω στα χερια μου οποτε θα γραψω κι εγω τις εντυπωσεις μου.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Kαλο χρυσο τελειο αλλα χανει μονο και μονο για το ραδιο.Για εμενα τουλαχιστον.

Μακάρι η έλλειψη του ραδιοφώνου να αποτελούσε το μοναδικό μειονέκτημα της συσκευής.

Διαβάζοντας το review της,αντιλήφθηκα πως δεν πρόκειται να ικανοποιήσει σε καμία περίπτωση τους multimedia χρήστες,παρά μόνο κάποιους μη απαιτητικούς επαγγελματίες.

Στο εξωτερικο το βλεπουμε εδω παντα ολα τελευτεα ερχονται!!!!:mad: :( :mad: ολοι οι αλοι στο εξωτερικο το βλεπουν θα το βαρεθουν και ματα θα ερθει και εδω!!!!!!! αν και τετοιο κινητο που να το βαρεθεις?:) :p :happy:

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!

;)

Μακάρι η έλλειψη του ραδιοφώνου να αποτελούσε το μοναδικό μειονέκτημα της συσκευής.

Διαβάζοντας το review της,αντιλήφθηκα πως δεν πρόκειται να ικανοποιήσει σε καμία περίπτωση τους multimedia χρήστες,παρά μόνο κάποιους μη απαιτητικούς επαγγελματίες.

Eλεος πια.... :confused: :confused:

Να σου δωσω το Ε90 που εχει και ραδιοφωνο και auto-focus στην καμερα και βαριεμαι να γραψω τα υπολοιπα να σταματησεις να κανεις βολτες το φορουμ και να γραφεις τι "ελλειψεις" εχει η καθε συσκευη που απευθυνεται στο ιδιο κοινο με ολες τις αλλες?

Υ.Γ. ΜΗΝ το αγορασεις αν δεν σου αρεσει , κακο στην Νοκια παντως δεν θα κανεις.

Γιατι απαγορευεται να πουμε την γνωμη μας για καποια ελλειψη??Η υποτιθεται οτι βγαινει θα το αγορασουμε κιολας?

Δεν απαγορευεται ,αρκει να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια .

Οσοι επαναλαμβανονται ,γινονται κουραστικοι για τους υπολοιπους

εγινα κατανοητος, ? :!:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Eλεος πια.... :confused: :confused:

Να σου δωσω το Ε90 που εχει και ραδιοφωνο και auto-focus στην καμερα και βαριεμαι να γραψω τα υπολοιπα να σταματησεις να κανεις βολτες το φορουμ και να γραφεις τι "ελλειψεις" εχει η καθε συσκευη που απευθυνεται στο ιδιο κοινο με ολες τις αλλες?

Υ.Γ. ΜΗΝ το αγορασεις αν δεν σου αρεσει , κακο στην Νοκια παντως δεν θα κανεις.

+1 μια χαρα ειναι το τηλεφωνακι.

@DENIOR Ο καθενας παιρνει οτι χρειαζεται...εγω θελω qwerty και wide screen,gps κλπ θα παρω Ε90.

Ο αλλος χρειαζεται διαφορετικα πραγματα και θα παρει το ε65 το Αχχ και το Βχψ. Το να επαναλαμβανομαστε καταντα κουραστικο...αν δεν σου αρεσει μην το παρεις, πες τι ηθελε να εχει και μην αρχιζεις με την προσπαθεια να μειωνεις οποια συσκευη δεν πληρη τα δικα σου κριτηρια. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.:wacko:

Αλλα και αντικειμενικα, περαν του ραδιοφωνου(που ειναι το ΠΛΕΟΝ αχρηστο gadget για μενα σε κινητο τηλεφωνο) τι ΔΕΝ εχει το Ε65 που θα επρεπε να εχει στην τιμολογιακη κατηγορια και στο κοινο στο οποιο απευθυνεται; Κλασσικο σχεδιασμο εχει, μικρο και ποιοτικο ειναι, wi-fi εχει, οθονη καλη εχει, business oriented προσανατολισμο εχει τι αλλο θα επρεπε να εχει δηλαδη;:blink:

Pls μην μου αρχισεις με καμερες και καραμελες...ΔΕΝ απευθυνεται σε εσενα το κινητο αυτο ουτε σε μια μεγαλη μαζα...αν ηταν ετσι θα λεγοταν Ν65 και οχι Ε65.

Nexus 4 & iPad mini

Πολύ ωραίο κινητό, όσο το βλέπω μου αρέσει περισσότερο!

Υποψήφιος αντικαταστάτης του 6280 μου..

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Καλημερα, χθες το βραδυ το πηρα....απο τα λιγα κομματια που διατεθηκαν στην αγορα πριν την επισημη κυκλοφορια του. Μπορω να πω οτι ειναι ενα αξιοπρεπες μηχανακι, κλασσικο S60 v3, πολυ καλο design και αρκετα λεπτο.

Ειδικα η κατασκευη ειναι πολυ καλη, το ακουστικο και τα ηχεια κορυφαια (Nokia γαρ!!!). Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι η πληθωρα συντομευσεων στην κεντρικη οθονη οι οποιες το κανουν αρκετα παραμετροποιησιμο. Μεχρι και σαρωση για δικτυα WLAN εχει.

Αρκετα γρηγορο μενου σε σχεση με το Ν73 που ψιλοαργουσε, σε γενικες γραμμες ενα πολυ εντιμο μηχανακι γι αυτα που προσφερει.

Φωνητικες λειτουργιες, realplayer, pdf αρχεια, office, και ολα τα καλουδια που μπορουν να αξιοποιηθουν απο τους επαγγελματιες και μη.

Αυτα προς το παρων τα θετικα......θα επανελθω με περισσοτερες λεπτομερειες και φωτογραφιες!

Σε αναμονη λοιπον, παντως σαν μια πρωτη αποψη....πολυ καλο, ευκολοπροσβασιμο στις λειτουργιες και φοβερη αισθηση κατασκευης!

Την καμερα ακομα δεν προλαβα να την τεσταρω αλλα 1-2 φωτογραφιες που τραβηξα δεν μου φανηκαν ασχημες (not bad)! Φυσικα δεν συκγκρινονται με αυτες του Ν73, Κ800 (δεν εχουν autofocus), αλλα την δουλεια τους την κανουν πολυ καλα!

Καλημέρα, ο μηνανισμός slide είναι τόσο καλός όσο λένε;
3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

ναι ειναι πολυ καλος, καμμια σχεση με 6280 κλπ....πολυ smooth ανοιγμα χωρις τριξιματα και μποσικα σαν κατι αλλα. Απο κατασκευη σκιζει!

Και εγώ μόλις το πήρα. Είναι το καλύτερο ΝΟΚΙΑ για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η φωτογραφική και η μουσική (όπως εγώ). Καταπλικτική κατασκευή και μικρό μέγεθος. Νεότερα αύριο.

Η τιμή της συσκευής ποια είναι;

Το είδα στο site του εν λόγω καταστήματος εδώ και μερικές μέρες. Είναι της ελληνικής αντιπροσωπίας ή από εισαγωγή του καταστήματος; Κοινώς, έχει ελληνικά μενού/t9 κ.λ.π.;

Το είδα στο site του εν λόγω καταστήματος εδώ και μερικές μέρες. Είναι της ελληνικής αντιπροσωπίας ή από εισαγωγή του καταστήματος; Κοινώς, έχει ελληνικά μενού/t9 κ.λ.π.;

Ελληνικά μενού,Τ9 και βιβλιαράκια. Μου είπαν ότι δεν κάνουν εισαγωγές και τα πήραν από alpha copy. Ηταν οι πρώτοι που τα είχαν παραγγήλει και ήρθαν λίγα.

Καλημερα, χθες το βραδυ το πηρα....

Και εγώ μόλις το πήρα. Είναι το καλύτερο ΝΟΚΙΑ για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα η φωτογραφική και η μουσική (όπως εγώ). Καταπλικτική κατασκευή και μικρό μέγεθος. Νεότερα αύριο.

Καλοριζικο παιδια :)

Περιμενουμε τις εμπειριες σας :)

----------------------------------------------------------------------------

Nokia E65: Review

http://www.allaboutsymbian.com/reviews/item/Nokia_E65.php

http://img75.imageshack.us/img75/4824/dsc04238vg7.th.jpg

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish