Jump to content

[Επίσημο] Nokia N77

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι και κατα αρκετα ευρω φθηνοτερο, ομως και μικροτερο σε μεγεθος, βαρος κλπ. Βεβαια το Ν82, εχει καλυτερα χαρακτηριστικα γενικοτερα, αλλα ρε παιδια, αν θελει καποιος Ψηφιακη Τηλεοραση στο κινητο του, κυριως ο δεκτης DVB-H, τον ενδιαφερει.

Ν92, όχι Ν82 ... :cool:

http://www.gsmarena.com ----> Nokia N77, links :

http://www.gsmarena.com/nokia_at_the_3gsm_2007-news-252.php

http://www.gsmarena.com/nokia_n77-1859.php

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εχει autofocus η καμερα?????????????????????????????????????

Δυστυχώς όχι.

Το Ν77 δεν απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να τραβούν καλές φωτογραφίες,αλλά σε εκείνους που χρειάζονται απαραιτήτως τηλεόραση στη συσκευή τους.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

η οθονη του φαινεται εξαιρετικη...

τελικα εχει joystick ε?:(

γιατι τοσο αρνητικο κολλημα με τα joystick; μονο εγω προτιμω τα joystick; :confused:

γιατι τοσο αρνητικο κολλημα με τα joystick; μονο εγω προτιμω τα joystick; :confused:

δεν ειναι οτι δε τα προτιμω, και το Ε50 μου Joystick εχει, απλα μου δινουν την αισθηση οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστα οσο ειναι τα πολυπληκτρα.

γενικα στις συσκευες που αγοραζω, κατα κυριο λογο προτιμω τα Πολυπληκτρα.:)

δεν ειναι οτι δε τα προτιμω, και το Ε50 μου Joystick εχει, απλα μου δινουν την αισθηση οτι δεν ειναι τοσο αξιοπιστα οσο ειναι τα πολυπληκτρα.

γενικα στις συσκευες που αγοραζω, κατα κυριο λογο προτιμω τα Πολυπληκτρα.:)

γενικα η νοκια δε μας εχει μαθει σε αναξιοπιστα joysticks, γι'αυτο τα προτιμω, ειναι πιο χρηστικα. αν ηταν SE τοτε αλλαζε :)

Δυστυχώς όχι.

Το Ν77 δεν απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να τραβούν καλές φωτογραφίες,αλλά σε εκείνους που χρειάζονται απαραιτήτως τηλεόραση στη συσκευή τους.

Απο ποτε η τηλεοραση εχει γινει απαραιτητο χαρακτηριστικο να το εχεις σε μια κινητη συσκευη;:confused:

Απλα ειναι ενα επιπλεον σημειο και πιθανο selling point για το Ν77.

Καντους 2 αυτους που τα προτιμουν.:)

Nexus 4 & iPad mini

Από πότε η τηλεόραση, έχει γίνει απαραίτητο χαρακτηριστικό, να το έχεις σε μια κινητή συσκευή ? :confused:

Απλά, είναι ένα επιπλέον σημείο και πιθανό selling point, για το Ν77.

:!: Δεν είναι άσχημο πράγμα νομίζω, ο κόσμος να ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ και η τεχνολογία να ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ... Δεν σε υποχρέωσε κανένας νομίζω, να έχεις Ψηφιακή Τηλεόραση στο κινητό σου τηλέφωνο ...

:!: Τα παραπάνω, ανήκουν στην ''ενότητα'' της ΠΡΟΟΔΟΥ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και ΕΞΕΛΙΞΗΣ, πράγματα τα οποία, εσένα, μπορεί να ΜΗΝ βρίσκουν σύμφωνο ... :worry: (Μπορεί για παράδειγμα, να σε καλύπτουν οι λειτουργίες ενός Νοkia 3310) ...... :worry:

Όπως και να έχει, απόψεις είναι αυτές ... :cool:

Απο ποτε η τηλεοραση εχει γινει απαραιτητο χαρακτηριστικο να το εχεις σε μια κινητη συσκευη;:confused:

Απλα ειναι ενα επιπλεον σημειο και πιθανο selling point για το Ν77.

Πιθανό selling point;

Είναι το μοναδικό δέλεαρ της συσκευής.Όποιος δε χρειάζεται απαραιτήτως,δεν επιθυμεί διακαώς να έχει τηλεόραση στο κινητό του τηλέφωνο,δεν πρόκειται να προκρίνει το Ν77.

Πιθανό selling point ?

Είναι το μοναδικό δέλεαρ της συσκευής. Όποιος δεν χρειάζεται απαραιτήτως, δεν επιθυμεί διακαώς να έχει τηλεόραση στο κινητό του τηλέφωνο, δεν πρόκειται να προκρίνει το Ν77.

Ακριβώς, DENIOR. Πολύ ορθή, η παραπάνω άποψή σου. Συμφωνώ, απόλυτα.

...για τον απλό λόγο οτι έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό και παραπλήσιες δυνατότητες με το σαφώς ανώτερο και φθηνότερο Ν73. Οπότε, κάποιος που μένει σε περιοχή που δεν υποστηρίζεται η τεχνολογία DVB-H (δεν μιλάω για χώρες σαν την Ελλάδα με μηδαμινή κάλυψη, γιατί προφανώς σε τέτοιες αγορές δεν θα γίνει καθόλου η εισαγωγή του), ή δεν χρειάζεται την τηλεόραση στο κινητό τηλέφωνο, το αποκλείει εξ'ορισμού.

Οπότε, κάποιος που μένει σε περιοχή που δεν υποστηρίζεται η τεχνολογία DVB-H, (δεν μιλάω για χώρες σαν την Ελλάδα με μηδαμινή κάλυψη, γιατί προφανώς σε τέτοιες αγορές δεν θα γίνει καθόλου η εισαγωγή του), ή δεν χρειάζεται την τηλεόραση στο κινητό τηλέφωνο, το αποκλείει εξ'ορισμού.

:!: Η Ψηφιακή Τηλεόραση μέσω κινητού τηλεφώνου, -(DVB-H)-, ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Όχι τόσο μακριά, όσο νομίζετε .... :cool:

Ε ποτε θα γινει ομως ??

Λίγη υπομονή ακόμα χρειάζεται, όπως κάνουν άλλωστε και στις περισσότερες -(όχι όλες)-, χώρες του εξωτερικού ... :cool:

• 2 weeks later...

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

• 2 weeks later...

iPhone 5S Space Grey

Σαν χαρακτηριστικό πάντως εμένα θα μ'ενδιέφερε η τηλεόραση.Νομίζω οτι είναι ένας εναλλακτικός τρόπος απασχόλησης εκτός της μουσικής..

• 2 weeks later...

Γειά σας φίλες και φίλοι...θα ήθελα να ρωτήσω εάν το Ν77 θα έχει joystick ή keypad όπως στο δικό μου 6233....Προσωπικά είμαι φαν του keypad,γιατί θεωρώ ότι αντέχει πιό πολύ στο χρόνο-είναι δηλαδή πιό αξιόπιστο....

Αυτά....

Κατά τα άλλα το τηλεφωνάκι είναι θεσπέσιο...!!!!!

Γειά σας φίλες και φίλοι...θα ήθελα να ρωτήσω εάν το Ν77 θα έχει joystick ή keypad όπως στο δικό μου 6233....Προσωπικά είμαι φαν του keypad,γιατί θεωρώ ότι αντέχει πιό πολύ στο χρόνο-είναι δηλαδή πιό αξιόπιστο....

Αυτά....

Κατά τα άλλα το τηλεφωνάκι είναι θεσπέσιο...!!!!!

joystick εχει και καλυτερα για μενα, δεν εχεις λογο να ανησυχεις, η νοκια βγαζει ποιοτικα joystick :)

joystick εχει και καλυτερα για μενα, δεν εχεις λογο να ανησυχεις, η νοκια βγαζει ποιοτικα joystick :)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

iPhone 5S Space Grey