aris_21 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 γεια χαρά παιδιά, εφαρμογές και προγράμματα για το ε90 που βρίσκω......κανένα καλό site ευχαριστώ δες εδω xxxxxxxxxxxxxxxxxxx υπαρχει και το αναλογο θεμα:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 καλησπερα κ απο μενα το πηρα σημερα επιτελους αλλα εχει ενα προβλημα ενω εχο βαλει κεντρο μυνηματων δεν στελνει μυνηματα καμια ιδεα κανεις?? SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 καλησπερα κ απο μενα το πηρα σημερα επιτελους αλλα εχει ενα προβλημα ενω εχο βαλει κεντρο μυνηματων δεν στελνει μυνηματα καμια ιδεα κανεις?? SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!: Καταρχην καλοριζικο . Ποιο δικτυο χρησιμοποιεις και τι κεντρο μηνυματων εχεις βαλει ? Σιγουρα εχεις λαθος ρυθμιση η οποια δεν αφορα προβλημα του Ε90.. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ευχαριστω!!! EXΩ ΤΙΜ κ το κεντρο μυνηματων της ειναι 693597000 ταχω βαλει σωστα δεν μπορο να καταλαβω τι συμβενει επισεις θα ηθελα να ξερω αν μπορει καπιος να μου πει καπιο τροπο ωστε να ανακτησω τα τηλεφωνα μου απο παλιο μπακαπ του νοκια 9500 που ειχα στο ε 90 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 επισεις θα ηθελα να ξερω αν μπορει καπιος να μου πει καπιο τροπο ωστε να ανακτησω τα τηλεφωνα μου απο παλιο μπακαπ του νοκια 9500 που ειχα στο ε 90 ;) με το Data Mover for Nokia E90 Communicator (this application transfers Contacts, Messages and other data from the Sending-phone (Nokia 9500, 9300 and 9300i) to Receiving-phone (Nokia E90) via Bluetooth.) κατέβασέ το από εδώ: http://nds1.nokia.com/phones/files/software/Nokia_E90_Communicator_Datamover.sisx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 DON ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ!! σε ευχαριστω ΠΟΛΛΥ!!! ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑΧΩ Κ ΤΟ 9500 DON ΕΓΩ ΤΟΧΩ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΑΠΟ ΒΑΚΑΠ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ Ε90? ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΟΡΤΗΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ??Η ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΟ ΒΥΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΦΟΡΤΙΣΤΗ?? episeis στο 9500 πατωντας τα δυο shift αλαζες πληκτρολογιο απο ελληνικα σε αγγλικα στο ε90 ξερει κανεις πως γινεται?????????????????????????????????????:O επισεις πως γινεται εδω στο φορουμ να βλεπω ποτε γραφει καπιος χωρις να κανω ανανεωση στη σελιδα συνεχως????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΟΡΤΗΣΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ??Η ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΧΟΝΤΟ ΒΥΣΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΩ ΦΟΡΤΙΣΤΗ?? Υπάρχει ο προσαρμογέας φορτιστή Nokia CA-44, που επιτρέπει τη χρήση φορτιστών με φις 3,5 mm με τηλέφωνα που έχουν μικρότερες υποδοχές φορτιστή 2,0 mm. h**p://www.pixmania.com/gr/gr/182652/art/nokia/dnioaniiayao-aea-oinoeooy.html# Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritos1972 Δημ. October 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2007 δες εδω xxxxxxxxxxxxxxxxx υπαρχει και το αναλογο θεμα:!: thx a lott Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatisti Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 episeis στο 9500 πατωντας τα δυο shift αλαζες πληκτρολογιο απο ελληνικα σε αγγλικα στο ε90 ξερει κανεις πως γινεται?????????????????????????????????????:O Για να αλλάξεις γλώσσα κράτα πατημένο το shift και μετα πάτα το Chr (στο εσωτερικό πληκτρολόγιο). Στο εξωτερικό αν πατήσεις το * θα σε βγάλει σε ενα μενου και καπου λέει γλώσσα γραφής. πας εκει και επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 σας ευχαριστω για της απαντησεις σας!! :D αλλη μια ερωτηση εχω προσπαθω να περασω καπιες εφαρμογες που βρηκα κ μου λεει το πιστοποιητικο εχει ληξη τι σημενει αυτο????????????? αραγε???:( επισεις αν καπιος απο εσας θελει να μου προτεινη με πμ τπτ χρησιμα προγραματακια καλοδεχουμενα ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 Γυρνα την ημερομηνια του κινητου σου προς τα πισω ανα 5 μηνες μεχρη να κανει εγκατασταση η εφαρμογη και μετα παλη κανονικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 καλησπερα παιδια. Ποσταρω απο το e90, το κινητο οσο περνουν οι μερες το ερωτευομαι ολο και περισσοτερο. Πηγα σημερα στα κεντρικα της nokia στη βουλιαγμενης για το θεμα της οθονης. Μου ειπαν οτι η οθονη εφαπτεται με τα πληκτρα (με εντυπωσιασαν τα σαινια) και το λιπος των δακτυλων αποτυπωνεται πανω της. Η εγγυηση δεν το καλυπτει αφου με ενα πανακι καθαρισμου φευγει. Μονο αν δημιουργηθει σοβαρο προβλημα το αντικαθιστουν. Πηρα και τη θηκη του με 22 ευρω. Πολυ φθηνοτερα απο expansys που την ειχε 37 (μαζι με τα μεταφορικα πηγαινε στα 52). Εχει βρει κανεις πως μπαινουν οι τονοι απο το πληκτρολογιο; Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosk Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 ΟΚ! Το πιάσαμε το νόημα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2007 μου ζηταει flash player απο 7 κ πανω για να ανοιξη μερικες σελιδες στο νετ καμια ιδεα κανεις που μπορω να τον κατεβασω;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jaeger Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 πωσ πραγματικα θα ξερουμε ποια ειναι η σωστη εκδοση????ενοοω σχετικα με το προβλημα τησ κασασ και του μικροφωνου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 τελικα για ολουσ εσας που τοσο καιρο δοκιμαζεται το gps πιο λειτουργεικο ειναι καλυτερο γ την ελαδα???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να βάλω φωνητική κλήση σε μια επαφή; Στο βιβλιαράκι λέει Επιλογές->Αναπαραγ. Φράσης αλλά δεν υπάρχει πουθενά τέτοια επιλογή. Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 καλα ψαχνω ψαχνω.....προγραμα backup restore δεν εχει???????????????????????????????????????? καλο και αυτο!! ποσ θα κανουμε backup στο ε90???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 τελικα μαθαμε τι παιζει με την οθονη ? υπαρχε μονυελο που δεν εφαπτεται με τα πληκτρα ? Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 καλα ψαχνω ψαχνω.....προγραμα backup restore δεν εχει???????????????????????????????????????? καλο και αυτο!! ποσ θα κανουμε backup στο ε90???? Υπάρχει στο PC Suite πρόγραμμα για τη δημιουργία back up. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 το βρηκα παιδια παιζει backup πασ εργαλεια - μνημη - επιλογεσ!! εκει κανεισ backup!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslis_30 Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 paidia exw ena problhma me to gps tou e90 enw painw shma me quality 4 (good) sto balkoni tou spitiou mou ksafnika to xanei kai to psaxnei pali, exw kai to agps energopoihmeno kai pali ta idia ti mporei na sumbainei?exw nokia maps 1.2 einai thema software h hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv1des Δημ. October 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2007 καλησπερα παιδια. Ποσταρω απο το e90, το κινητο οσο περνουν οι μερες το ερωτευομαι ολο και περισσοτερο. Πηγα σημερα στα κεντρικα της nokia στη βουλιαγμενης για το θεμα της οθονης. Μου ειπαν οτι η οθονη εφαπτεται με τα πληκτρα (με εντυπωσιασαν τα σαινια) και το λιπος των δακτυλων αποτυπωνεται πανω της. Η εγγυηση δεν το καλυπτει αφου με ενα πανακι καθαρισμου φευγει. Μονο αν δημιουργηθει σοβαρο προβλημα το αντικαθιστουν. Πηρα και τη θηκη του με 22 ευρω. Πολυ φθηνοτερα απο expansys που την ειχε 37 (μαζι με τα μεταφορικα πηγαινε στα 52). Εχει βρει κανεις πως μπαινουν οι τονοι απο το πληκτρολογιο; Πλάκα κάνεις ετσι ??? Δηλαδή αυτοί που το σχεδίασαν φοράγανε γάντια για να το δουλέψουν ? ή τα δικά τους δακτυλα δεν άφηναν λίπος ? Εγώ νομίζω οτι είναι κακοσχεδισμένο το πληκτρολόγιο και επειδή ακόμα δεν έχει πάρει θέση η ΝΟΚΙΑ έξω οι δικοί μας λένε οτι βλακεία τους έρθει στο κεφάλι. :O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parkor Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Δυστυχώς δεν κάνω πλάκα κα αυτή είναι η επίσημη απάντησή τους. Αν έχεις κανείς καμια ιδέα για το πως μπορώ να κινηθώ, θα την ακούσω ευχαριστώς. Ακόμα και αν απευθυνθώ στη μητρική εταιρεία, δεν πιστεύω ότι θα έχω αποτελέσμα. Παράθεση http://www.appgaraz.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmst Δημ. October 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2007 Alfa Copy service OEO!!! Και που να τους χρειαστείς για service ειδικά εντός εγγυησης!!! Εκεί να δεις εξυπηρέτηση.:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts