motorolaV980 Δημοσιεύτηκε February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2007 ...τα παντα πανε στραβα. Λοιπον ειχα(εχω?) το εξης συστημα: amd2000+,mobo Chaintech 7jvldeluxe,512mb ram,2hd-drives,geforce ti4200 Κλπ. Ηθελα,λογω καποιου μικροπορβληματος να βαλω μια αλλη παλια motherboard που εχω η οποιο ειναι μια albatron KX18D pro πακετο με τον επεξεραστη που ειχε πανω εναν amd2400+. Δεν δουλεψε ομως: Κατα την εκκινηση των χρ το συστημα εκανε reboot μονο του. Μετα απο αρκετο κοπο και διαολους, εβαλα ξανα την παλια chaintech αλλα.... τιποτα! Το συστημα πλεον κολλαει στην οθονη που κανει Loading τα windows. Επειδη ηταν η πρωτη(και η τελευταια μαλλον) φορα που εκανα τετοιου ειδους μεγαλη παρεμβαση στο εσωτερικο του υπολογιστη ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ή κατι δεν εκανα καλα, ή ακομα χειροτερα οτι εκαψα κατι. Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω ?? Στο BIOS στα jumperακια?? ΥΓ Να σημειωσω οτι ουτε το ledaki του σκληρου αναβει αν κ ακουγεται(ο σκληρος) αλλα αυτο ισως οφειλεται στο οτι δε θα εχω συνδεσει σωστα το βυσματακι. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Δεν χρειάζεται να έκανες κάποια ζημιά για να εμφανιστούν προβλήματα. Η αλλαγή που έκανες είναι αρκετή. Με τέτοιες αλλαγές hardware, μην περιμένεις να δουλέψει σωστά το λειτουργικό. Αν άλλαζες μόνο τον επεξεργαστή ή μόνο την μητρική με κάποια άλλη με το ίδιο chipset, μπορεί να δούλευε. Αλλά όταν τα αλλάζεις όλα, ή μπλε οθόνες θα έχεις, ή δεν θα δουλεύει τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου με ένα repair των Windows. Προσωπικά μου έχει δουλέψει, μετά από αλλαγή μητρικής. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Υποθέτουμε ότι έκανες φορμάτ έτσι? Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Boot απο το cd ton xp, και repair, όπως αναφέρει και ο προαναλύσοντας:p Αλλιώς ξαναεγκατέστησε τα windows, χωρίς format, δεν θα χάσεις τπτ κάνε back up και φορμάτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. February 12, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Eυχαριστω παιδες. Δεν ηξερα καν οτι δε παιζουν τα win σε μια τετοια περιπτωση. Σε safe mode δεν μπανει με τπτ οποτε ξεχναω το μπακαπ, θα δοκιμασω repair η αλλιως format. Ετσι κ αλλιως το λειτουργικο το ειχα σε διαφορετικο partition. Νεοτερα το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts