one_tree_hill Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Να κανω μια ερωτηση, εψαξα και δεν βρηκα στο θεμα, γιατι στην αναφορα παραδοσης γραφει οτι παραδοθηκε 1 η 2 ωρες νωριτερα? Α,αυτήν την απορία κι εγώ την έχω!Πολύ χαζό αυτό που κάνει!!Κι εγώ που νόμιζα μόνο εγώ είχα αυτό το πρόβλημα...Γίνεται και σε άλλα μοντέλα? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aurora Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Α,αυτήν την απορία κι εγώ την έχω!Πολύ χαζό αυτό που κάνει!!Κι εγώ που νόμιζα μόνο εγώ είχα αυτό το πρόβλημα...Γίνεται και σε άλλα μοντέλα? Μήπως ξεχάσατε να αλλάξετε την ζώνη ώρας σε +2? Το ίδιο πρόβλημα είχα και το ανακάλυψα τυχαία! Παράθεση :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Nope, σε μενα ειναι στο +2 και παλι τα ιδια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpapanik Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Καλημερα σε ολους!!!! Πως εξηγειτε να μην υπαρχει το k-810 μετα απο τοσο καιρο κυκλοφοριας του στο ελληνικο site της sony-ericsson? Περιμενουν να χρονισει πρωτα η να βγαλει δοντακια? Και κατι ακομη....αν μπορει να μου πει καποιος εστω και με pm πως μπορω να δω free tv? μεσω ποιου παροχου και με ποιο τροπο? Γιατι κατι ακουσα οτι το free δεν πεθανε αλλα ζει και βασιλευει!!!! Αληθευει κατι τετοιο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Προσπαθώ να αντιστοιχήσω έναν ήχο κλήσης σε μία επαφή και δεν μπορώ.Με κανένα τρόπο.Μονό όμως σε αυτή την συγκεκριμένη επαφή.Καμία λύση γιατί σπάσαν τα νεύρα μου; Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Αφού δεν πάει κάτι καλά με την επαφή ξαναγράψτην από την αρχή. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Το εβαλε στο GMT +3 και τωρα ολα ΟΚ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Από προχθές είμαι ένας ακόμη ευτυχής κάτοχος ενός K810i. Μου άρεσε ιδιαίτερα η οθόνη του (την κάλυψα και με ένα προστατευτικό πλαστικό από Hong Kong το οποίο δε φαίνεται καθόλου), και οι multimedia δυνατότητες του. Τα πλήκτρα γύρω από το joystick μου φαίνονται λίγο σκληρά, ενώ έναν φόβο τον έχω και με το joystick με όλα αυτά που ακούστηκαν για το K800. Οι φωτογραφίες στα γνωστά που ακούστηκαν και εδώ μέσα. Πολύ ικανοποιητικές αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για κινητό, με τα γνωστά προβλήματα εστίασης και συνεπακόλουθης θολούρας να εμφανίζονται που και που. Επίσης α hands free που περιέχονταν στην συσκευασία μου φάνηκαν κάπως φτηνά και για αυτό μάλλον θα κρατήσω τα παλιά που είχα. Η μνήμη σύντομα θα αντικατασταθεί με μεγαλύτερη, κατά πάσα πιθανότητα Sony 2GB που αναμένεται από Σεπτέμβρη, καθώς άκουσα αρκετά προβλήματα για τις αντίστοιχες Sandisk. Ελπίζω μόνο η τιμή των Sony να είναι λογική ;). Και κάτι τελευταίο, καθώς εννοείται ότι είμαι ακόμη στις πρώτες του φορτίσεις, υπάρχει πρόβλημα που συνδέω συχνά πυκνά το κινητό με τον υπολογιστή για μεταφορά δεδομένων? Το λεω αυτό γιατί παράλληλα γίνεται και φόρτιση και φοβάμαι μηπως δημιουργηθεί πρόβλημα με την μπαταρία. ΥΓ. Εφαρμογές για το συγκεκριμένο κινητό που θα βρω? Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένες στο forum ή πρέπει να ψάξω όλες τις σελίδες του K800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Ίδια τιμή έχουν οι κάρτες... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Ίδια τιμή έχουν οι κάρτες... Στο http://www.expansys.com.gr/t.aspx?f=656 η Sandisk 512 ΜΒ κάνει 16 Ευρώ ενώ η αντίστοιχη Sony 29 Ευρώ, υποθέτω ότι η διαφορά θα είναι πολλαπλάσια σε μεγαλύτερες χωρητικότητες. Στο Πλαίσιο έχει την Sony 22 Ευρώ, αλλά η διαφορά είναι πάλι σημαντική υπέρ της Sandisk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Egw me 1gb pira ti Sony apo e-shop 22 eyrw prin kana mina..!! Giati i sandisk file axel12p les oti einai kalyteri?? Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Η διαφορά τιμής είναι υπέρ της Sandisk, όχι ποιοτικά. Για την ακρίβεια άκουσα ότι η Sandisk 2 GB εμφάνισε προβλήματα σε μερικούς και για αυτό θα περιμένω να έρθει η αντίστοιχη Sony κατά τον Σεπτέμβρη. Έχω εδώ και ένα χρόνο μια 512 Sony και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Εγώ έχω μια SanDisk 1GB και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Όσο για την φόρτιση από το usb μπορείς να την απενεργοποιήσεις από το κρυφό μενού των SE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Την απενεργοποίηση θεωρητικά αλλά μόλις σύνδεσα το κινητό έδειχνε ότι φορτίζει πάλι. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASILISP Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Μια ερωτηση παιδια.Ποιο λετε να παρω το k800 η το k810; Ευχαριστω,Βασιλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Μια ερωτηση παιδια.Ποιο λετε να παρω το k800 η το k810; Ευχαριστω,Βασιλης k810 me aresei perisotero kai einai elafros mikrotero, des kapou me kali timi Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Την απενεργοποίηση θεωρητικά αλλά μόλις σύνδεσα το κινητό έδειχνε ότι φορτίζει πάλι. :confused: Έκανες restart στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έκανες restart στο κινητό? Thanks!!! :D Δεν ήξερα ότι θέλουν και αυτά restart! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 kalispera molis gurisa kai eida ta posts pou den eixa diavasei, loipon...kata thn gnwmh mou,sandisk kai sony pistevw pws einai idies?an oxi tote poios o logos na deinei lefta h sony sthn sandisk gia na pernei tis mnhmes pou exoun mesa sto kinhto mas opws erxete apo mama,kai na mh vazei dikes tis?:) @BASILISP fusika k810 file mou den thelei kai skepsh :P Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 1)Μου άρεσε ιδιαίτερα η οθόνη του (την κάλυψα και με ένα προστατευτικό πλαστικό από Hong Kong το οποίο δε φαίνεται καθόλου), 2)Τα πλήκτρα γύρω από το joystick μου φαίνονται λίγο σκληρά, ενώ έναν φόβο τον έχω και με το joystick με όλα αυτά που ακούστηκαν για το K800. Οι φωτογραφίες στα γνωστά που ακούστηκαν και εδώ μέσα. Πολύ ικανοποιητικές αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για κινητό, με τα γνωστά προβλήματα εστίασης και συνεπακόλουθης θολούρας να εμφανίζονται που και που. 1)steile meas ena link na to doume to prostateytiko kai ena link apo to m,agazi pou to pires(an de thes steilta se pm plz:)) 2)Mh fovase gia ta plikta to exw apo thn prwth mera pou vgike kai ta plhktra einai san kainouiria Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seralex1980 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Αφού δεν πάει κάτι καλά με την επαφή ξαναγράψτην από την αρχή. Το έκανα και πάλι τα ίδια.Και είναι η μοναδική επαφή στην οποία μου το κάνει.Ακατανόητο... Παράθεση A WORLD OF HIGH DEFINITION @ http://www.blu-rayshop.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axel12p Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 kalispera molis gurisa kai eida ta posts pou den eixa diavasei, loipon...kata thn gnwmh mou,sandisk kai sony pistevw pws einai idies?an oxi tote poios o logos na deinei lefta h sony sthn sandisk gia na pernei tis mnhmes pou exoun mesa sto kinhto mas opws erxete apo mama,kai na mh vazei dikes tis?:) @BASILISP fusika k810 file mou den thelei kai skepsh :P Έχεις απόλυτο δίκαιο. Τώρα πρόσεξα ότι το Κ810 είχε μέσα Sandisk :p Οι απορίες μου προέκυψαν από το φόρουμ στο site της expansys (http://www.expansys.com.gr/pf.aspx?i=144756). Δηλαδή μου προτείνεται να πάω για την Sandisk και να μην περιμένω τον Σεπτέμβρη για την Sony στα 2GB? Το προστατευτικό της οθόνης το πήρα μέσω ebay (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280132632827) Αρχικά είχα τους φόβους μου αλλά τελικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ούτε που φαίνεται ότι έχει προστατευτικό η οθόνη, εφάπτεται τέλεια. Το καλό είναι ότι δεν έχει κάποια κόλλα. Ακόμη αναρωτιέμαι πως δε ξεκολλά... Την τοποθέτησα μόλις πήρα το κινητό. Έβγαλα την ζελατίνα της οθόνης και τοποθέτησα το προστατευτικό, επομένως η επιφάνεια της οθόνης ήταν πεντακάθαρη και κόλλησε καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Το έκανα και πάλι τα ίδια.Και είναι η μοναδική επαφή στην οποία μου το κάνει.Ακατανόητο... Παραείναι περίεργο αυτό που λες. Αν έκανες μόνο επεξεργασία και πάλι, είναι πιθανόν. Αλλά να έγραψες από την αρχή νέα επαφή και να σου κάνει τα ίδια, το βλέπω πολύ παράξενο. Καμιά φορά αυτό συμβαίνει από "προβληματικούς" χαρακτήρες. Αν χρησιμοποιείς κάποιον ειδικό χαρακτήρα αφαίρεσε τον. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflabouris Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Έχεις απόλυτο δίκαιο. Τώρα πρόσεξα ότι το Κ810 είχε μέσα Sandisk :p Οι απορίες μου προέκυψαν από το φόρουμ στο site της expansys (http://www.expansys.com.gr/pf.aspx?i=144756). Δηλαδή μου προτείνεται να πάω για την Sandisk και να μην περιμένω τον Σεπτέμβρη για την Sony στα 2GB? Το προστατευτικό της οθόνης το πήρα μέσω ebay (http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280132632827) Αρχικά είχα τους φόβους μου αλλά τελικά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Ούτε που φαίνεται ότι έχει προστατευτικό η οθόνη, εφάπτεται τέλεια. Το καλό είναι ότι δεν έχει κάποια κόλλα. Ακόμη αναρωτιέμαι πως δε ξεκολλά... Την τοποθέτησα μόλις πήρα το κινητό. Έβγαλα την ζελατίνα της οθόνης και τοποθέτησα το προστατευτικό, επομένως η επιφάνεια της οθόνης ήταν πεντακάθαρη και κόλλησε καλά. Den su proteinw apla su eipa thn skepsh mou :)dhladh den uparxei sony 2gb?Pantos den pistevw na exeis provlima me ti sandisk apla einai na mh sou tuxei to provlimatiko proion:D dhladh de fevgei opws to kanoniko pou exei apo mama h sony?Giati ekeino ekane kena san na eixe aera mesa kai meta apo ligo eprepe na to vgaleis!epishs fenete kathara h othonh?giati me to mama de fenotane! Παράθεση wii controller με nunchuck καινουρια ιδια με nintendo 15ευρω Ζακετα ζαρα απο 60ευρω 30 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astek Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 to k800i h to k810i m protinete na parw? ligo fast poite gt prwi prwi 8a paw na parw ena apo ta 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts