rostropol Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 http://www.speedtest.net/result/252655437.png Need I to say more:mad::mad: Για 24άρα τι πιάνει,είναι άθλιο το αποτέλεσμα και η εξυπηρέτηση πελατών είναι της τεράστιας υπομονής,τι να πω,απλώς βαριέμαι να αλλάξω παροχό αλλιώς θα ασχολιούμουν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Έχω 24 από τότε που έπεσαν οι τιμές δεν έχω κανένα πρόβλημα, στα speed tests γράφει πράγματι πολύ χαμηλή ταχύτητα σε σχέση με την πραγματική και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το router μου συγχρονίζει στα 17922/945 kBit/s και κατεβάζω από rapidshare με 1,6-1,8 MB/s (με premium account) σταθερά, για το θέμα της τεχνικής υποστήριξης έχω 2 μήνες να πάρω και δεν ξέρω τι παίζει τώρα, αλλά παλιότερα δεν περίμενα πάνω από 15 λεπτά για να μιλήσω με τεχνικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasis83 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Έχω 24 από τότε που έπεσαν οι τιμές δεν έχω κανένα πρόβλημα, στα speed tests γράφει πράγματι πολύ χαμηλή ταχύτητα σε σχέση με την πραγματική και δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Το router μου συγχρονίζει στα 17922/945 kBit/s και κατεβάζω από rapidshare με 1,6-1,8 MB/s (με premium account) σταθερά, για το θέμα της τεχνικής υποστήριξης έχω 2 μήνες να πάρω και δεν ξέρω τι παίζει τώρα, αλλά παλιότερα δεν περίμενα πάνω από 15 λεπτά για να μιλήσω με τεχνικό. εμ σορρυ φιλε μου δεν ειναι και λιγη η ταχυτητα σου,για να εχεις 24mbps θα πρεπει να εχεις το dslam στο δωματιο σου μεσα:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 εμ σορρυ φιλε μου δεν ειναι και λιγη η ταχυτητα σου,για να εχεις 24mbps θα πρεπει να εχεις το dslam στο δωματιο σου μεσα:lol: :lol::lol: Και για όποιον δεν με πιστεύει... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Η ταχύτητα που πιάνουμε εξαρταται από διάφορους παράγοντες (όπως απόσταση από το dslam κλπ) και συχνά δεν εξαρτάται από τον isp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Η ταχύτητα που πιάνουμε εξαρταται από διάφορους παράγοντες (όπως απόσταση από το dslam κλπ) και συχνά δεν εξαρτάται από τον isp Βασικά και 'γω γι' αυτό έγραψα σε τι ταχύτητα συγχρονίζει το router και μετά την ταχύτητα download http://www.speedtest.net/result/252948186.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Αξίζει η αγορά του πακέτου Altec Megabit (24 mbps) στα 69 ευρώ; Έχει υποχρεωτική 12 μηνη παραμονή; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Η 12μηνη παραμονή είναι υποχρεωτική σε όλες έκτος από τον ΟΤΕ που είναι 6μηνη. Το αν αξίζει μπορείς να το δεις από τα προηγούμενα μηνύματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. May 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2008 Αξίζει η αγορά του πακέτου Altec Megabit (24 mbps) στα 69 ευρώ; Έχει υποχρεωτική 12 μηνη παραμονή; οχι δεν ειναι υποχρεωτικο 12μηνο. ειναι ΕΞΑΜΗΝΟ http://jetpack.altectelecoms.gr/megabit/distribution.html πληρωνεις 69ευρω για πεντε μηνες σε 24αρα κ μετα απο το πενταμηνο θα πληρωσεις για εναν μηνα 19,9(τοσο ειναι στην αλτεκ η συνδρομη) την 24αρα ταχυτητα. μετα το εξαμηνο τους ζητας να το κοψουν. αν δε θες. Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. June 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2008 Γεια σας, Θα ήθελα να ρωτήσω την άποψη σας για την ALTEC σχετικά με το adsl! Τώρα έχω forthnet αλλά πήρα δώρο ένα χρόνο δωρεάν adsl στην altec. (Θα είναι 24mbps). Ελπίζω να έχω θετικές συστάσεις. Πάντως από σταθερή τηλεφωνία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 οχι δεν ειναι υποχρεωτικο 12μηνο. ειναι ΕΞΑΜΗΝΟ http://jetpack.altectelecoms.gr/megabit/distribution.html πληρωνεις 69ευρω για πεντε μηνες σε 24αρα κ μετα απο το πενταμηνο θα πληρωσεις για εναν μηνα 19,9(τοσο ειναι στην αλτεκ η συνδρομη) την 24αρα ταχυτητα. μετα το εξαμηνο τους ζητας να το κοψουν. αν δε θες. Στην Altec μου είπανε ότι τα συμβόλαια είναι ετήσια. Αν έχω σκοπό, όπως μου είπαν, να σταματήσω νωρίτερα θα πρέπει να πληρώσω τα πάγια των υπόλοιπων μηνών μέχρι το τέλος του 12μήνου. Όπως προείπα, μόνο ο ΟΤΕ έχει εξάμηνη δέσμευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 δεν υπαρχει καμια δεσμευση.μπορεις να αποχωρησεις οποτε θεσ ακομα και μολισ ενεργοποιεισεις την συνδεση απλα δεν επιστρεφονται τα χρηματα αγορας του πακετου ουτε πανε αναλογικα.ο δε οτε παντα εχει ετησια υποχρεωτικη παραμονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StandArd Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Απαράδεκτοι είναι. Μάλλον θα πρέπει κάτι να γίνει μήπως φτιάξει... http://www.speedtest.net/result/294606869.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2008 Θα ήθελα να ρωτήσω μέχρι πότε θα είναι ενεργό το κύκλωμα της altec στην γραμμή μου. Το ρωτάω διότι λέω να το αφήσω και να χρησιμοποιώ τον κωδικό του αδερφού μου (otenet). Αν είναι να κοπεί εντελώς σε λίγες μέρες να πάω να κάνω αίτηση.... και κάτι άλλο.....πόσο κοστίζει να έχεις μόνο κύκλωμα στην γραμμή σου? (μόνο adsl....μιας και ο αδερφός μου δεν το χρησιμοποιεί πολύ συχνά), δεν μπόρεσα να βρω τιμές στο oteshop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikhgoros2 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 Kαλημέρα, Έχει κανείς υπόψη του τι γίνεται με την κατάσταση της Altec, σε σχέση με τους υπάρχοντες συνδρομητές; Θα διακοπεί εντελώς η παροχή υπηρεσιών στο επόμενο χρονικό διάστημα; Λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο να κάτσω να το ψάξω, αλλά επειδή έχω altec με ενδιαφέρει άμεσα! Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχω σχεδόν κανένα πρόβλημα, με εξαίρεση ένα πρωινό της προηγούμενης εβδομάδας, οπότε διακόπηκε η σύνδεση με το διαδίκτυο εξωτερικού. Το πρόβλημα λύθηκε μόνο του λίγες ώρες μετά, αλλά με ανησύχησε το ότι δεν απαντούσε κανείς στο τηλέφωνο στη διάρκεια της μιας ώρας που προσπάθησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikhgoros2 Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 ΠΑΙΔΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ...Το τηλέφωνο της Altec telecoms έχει σταματήσει να λειτουργεί εντελώς..Δοκιμάστε να καλέσετε 13813! Τρέχω στον ΟΤΕ για αγορά πακέτου.. Πού να διαβάσω για λεπτομέρειες φορητότητας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. October 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2008 xexaste thn altec de pernaei pleon tipota synexeia vgainei myn mh diekpereosis klisewn telos ...... epesan ta panta eki mesa ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. October 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2008 Μα καλά και άν "ψόφησε" πώς θα μάθουμε τον αριθμό βρόχου δηλ. τον φανταστικό κωδικό γραμμής για να αλλάξουμε πάροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THESSCITY Δημ. November 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2008 Kai to 13813 einai kommeno opote de tha mathei kaneis tipote ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lang Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 11/12/08 ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ALTEC ????????????? ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ? ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rightman Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 11/12/08 ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Η ALTEC ????????????? ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ? ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. Αφού δεν προπλήρωσες καλά είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2008 @lang Νόμιζες ότι επειδή έκλεισε η εταιρεία θα πληρώσει τους λογαριασμούς των πελατών της;:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. December 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2008 @lang Νόμιζες ότι επειδή έκλεισε η εταιρεία θα πληρώσει τους λογαριασμούς των πελατών της;:p Έκλεισε ή πρόκειται να κλείσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2008 Εννοείς ότι σου έστειλε λογαριασμό για πάγια μελοντικών περιόδων ή για προηγούμενες καταναλώσεις; Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bablyk Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Εμένα πάντως μου έκοψε τη σύνδεση πρίν απο 1 μήνα περίπου και δε μου έστειλε κανένα λογαριασμό για τους τελευταίους 2 μήνες προ της διακοπής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts