ταξιδιωτης22 Δημοσιεύτηκε February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2007 ποιο τραγουδι θα αφιερωνατε στην-ον αγαπημενη-ο σας?:) η σε καποιο κολλητο σας? καψουρικο η κατι πιο ανεβασμενο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Χατζιδάκι. Ολα τα κομμάτια ασφαλως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 το βαλς των χαμενων ονειρων του χατζιδακι... μια φορα μαλιστα της το αφιερωσα αλλα τελικα οπως φανηκε δεν εκτιμηθηκε οπως επρεπε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Αυτο τον καιρο το Χερια Ψηλα του Χατζηγιαννη...:love: Γενικα προτιμω τα πιο ανεβασμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 το βαλς των χαμενων ονειρων του χατζιδακι... μια φορα μαλιστα της το αφιερωσα αλλα τελικα οπως φανηκε δεν εκτιμηθηκε οπως επρεπε. Και εγώ το ίδιο αφιέρωνω πάντα όποτε το ακούω σε μια πολύ συγκεκριμένη κάποια. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ωραιο,εγω θα αφιερωνα,χμμμμ,το nothing compares to you ας πουμε,η θα το επαιρνε πανω της??? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 :music:...να πείτε σε 'κείνη, που εξαιτίας της αιμορραγώ κι η πληγή μου δεν κλείνει...:p :happy: Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Και να το 'παιρνε τι έγινε? Ισα ίσα που θα της εφτιαχνες και τη διάθεση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Και να το 'παιρνε τι έγινε? Ισα ίσα που θα της εφτιαχνες και τη διάθεση.:) λες?πλακα πλακα ειναι ωραιο να ανεβαζεις την διαθεση της κοπελας:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Kαι βέβαια λεω. Να μη τσιγκουνεύεσαι να δειχνεις αυτο που νιώθεις. Αν η άλλη δεν το εκτιμά, δικο της το πρόβλημα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 δικιο εχεις.αχ πλησιαζει και η μερα του αγιου βαλεντινου.αν και καθε μερα πρεπει να το γιορταζουμε αυτο.μου ερχοντε καθε τετοια εποχη πανεμορφες μουσικες μελωδιες στο μυαλο μου. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Aφιερώνω σε ΜΙΑ κοπέλα το "δεν είναι τώρα πια εδώ" από τον Πλούταρχο και το "που να' σαι" από το Ρέμο (ας διαλέξει η ίδια πιο θέλει πιο πολύ)! :) Επίσης στους κολλητούς μου αφιερώνω το "φίλε" πάλι από Πλούταρχο! :p Υ.Γ. Ταξιδιώτη πολύ ωραίο το θέμα σου! :happy: Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 να σαι καλα φιλε μου,υπεροχα και τα 3 τραγουδια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 ΑΕROSMITH - I DON'T WANNA MISS A THING! :respect: Θα κλάψω! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 επισης κι αλλο ενα απο τους kirka,losing you,τελειο τραγουδι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 χατζηγιαννης: Να γυρισεις πισωωωω σου ζητω με πονοοοοοοοο μια καρδια που για σενα χτυπα μην αργεις....... αλλα αν δεν θελει να γυρισει τι κανουμε?? Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ποιο τραγουδι θα αφιερωνατε στην-ον αγαπημενη-ο σας?:) η σε καποιο κολλητο σας? καψουρικο η κατι πιο ανεβασμενο? κατι που να του αρεσει πανω απο ολα,και να ταιριαζει. γιατι μπορει εμενα να μου αρεσει το "ζητα μου ο,τι θες,κανε μου ο,τι θες,εσυ,ζωη μιση...." και ο αλλος να ξενερωσει.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Και εγώ το ίδιο αφιέρωνω πάντα όποτε το ακούω σε μια πολύ συγκεκριμένη κάποια. +1 και απο εμενα η αφιερωση θα πηγαινε σε μια πολυ συγκεκριμενη καποια οπως ειπες.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Chris Isaak-Wicked Game :( :cry: P.S. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα ανεβασμένου τραγουδιού με υπονοούμενο;:confused: Νομίζω τα περισσότερα μιλάνε καθαρά για έρωτα... Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Chris Isaak-Wicked Game :( :cry: P.S. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα ανεβασμένου τραγουδιού με υπονοούμενο;:confused: Νομίζω τα περισσότερα μιλάνε καθαρά για έρωτα... ανεβασμενου εννοεις χαζοχαρουμενου?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Chris Isaak-Wicked Game :( :cry: P.S. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα ανεβασμένου τραγουδιού με υπονοούμενο;:confused: Νομίζω τα περισσότερα μιλάνε καθαρά για έρωτα... Ήταν η ζωή μου κόλασηηηη και την έκανες αποοόλαυσηηη..... (κατι τέτοιο μάλλον εννοεί!) Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Για τους οχτρους μας...:devil: Archive-**** you There's a time for us all and I think yours has been Can you please hurry up cos I find you obscene We can't wait for the day that you're never around When that face isn't here and you rot underground Can't believe you were once just like anyone else Then you grew and became like the devil himself Pray to god I can think of a nice thing to say But I don't think I can so **** you anyway Τα αστερακια τα βαλα μονη μου...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 ανεβασμενου εννοεις χαζοχαρουμενου?:confused: :lol: Η ερώτηση πήγαινε κυρίως στο συντάκτη του θέματος για την τρίτη επιλογή στη δημοσκόπηση "κάποιο ανεβασμένο τραγούδι με υπονοούμενο". Δεν πολυκατάλαβα τί εννοεί και απλά ρώτησα...:ninja: @_Crazygirl_ Εγώ δε σ' έβρισα! :p (Μα αυτό σου ήρθε; Το σιχαίνομαι!) Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 :lol: Η ερώτηση πήγαινε κυρίως στο συντάκτη του θέματος για την τρίτη επιλογή στη δημοσκόπηση "κάποιο ανεβασμένο τραγούδι με υπονοούμενο". Δεν πολυκατάλαβα τί εννοεί και απλά ρώτησα...:ninja: @_Crazygirl_ Εγώ δε σ' έβρισα! :p (Μα αυτό σου ήρθε; Το σιχαίνομαι!) Διονύσης Μακρής ρε συ. Εγγύηση!!! Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 6, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Chris Isaak-Wicked Game :( :cry: P.S. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα ανεβασμένου τραγουδιού με υπονοούμενο;:confused: Νομίζω τα περισσότερα μιλάνε καθαρά για έρωτα... λοιπον εννοω καποιο χαρουμενο τραγουδι που να αφηνει την αισθηση υπονοουμενου μεσα απο τους στιχους του και να το αφιερωνατε σε καποιο ατομο που συμπαθητε υπερβολικα πολυ ας πουμε:) και να θελατε να το γνωρισετε ακομα περισσοτερο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts