Jump to content

Buffy The Vampire Slayer (UPN)

motorolaV980
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαρας στο κουραγιο σου φιλε που εφτασες μεχρι την 6 σεζον!!:X

εγω ειδα τα 5 πρωτα επεισοδια της πρωτης και το σιχαθηκα αμεσως...:lol:

(δεν υπαρχουν σειρες σαν το Prison Break...:cool:)

Κοιτα δεν λεω οτι το Prison Break δεν ειναι καλη σειρα γιατι κι εγω ειμαι φαν, αλλα προσωπικα δεν πιστευω οτι συγκρινεται με Buffy!Και η πρωτη σεζον δεν ειναι αντιπροσωπευτικη και δεν καταλαβαινεις απο εκει οτι η σειρα ειναι αριστουργημα!!Μετα ερχεται το καλο....:rolleyes:

• Απαντήσεις 226
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά, η πρώτη σαιζόν είναι σαν να δοκιμάζουν τα νεύρα μας...πειραματόζωα μας πέρασαν; Είχα φτάσει σε σημείο να βαριέμαι να δω όλο το επεισόδιο. Αλλά προς το τέλος και μετά άρχισαν τα καλά κομμάτια. Πάντως κάτι που ακόμη μου άρεσε πολύ είναι το ότι τα επεισόδια είναι σχεδόν 45 λεπτά, το βλέπεις δηλαδή και χαίρεσαι...όχι σαν κάτι smallville (που άμα θυμούνται βγάζουν επεισόδιο) και κάτι grey's anatomy που το επεισόδια όσο πάνε και μικραίνουν...

Ξέρουμε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει όλες τις σεζόν ή το ωραίο συλλεκτικό πακετάκι που έχω βρει στο ebay και το ψήνω άγρια;;;

Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

Παιδιά, η πρώτη σαιζόν είναι σαν να δοκιμάζουν τα νεύρα μας...πειραματόζωα μας πέρασαν; Είχα φτάσει σε σημείο να βαριέμαι να δω όλο το επεισόδιο. Αλλά προς το τέλος και μετά άρχισαν τα καλά κομμάτια. Πάντως κάτι που ακόμη μου άρεσε πολύ είναι το ότι τα επεισόδια είναι σχεδόν 45 λεπτά, το βλέπεις δηλαδή και χαίρεσαι...όχι σαν κάτι smallville (που άμα θυμούνται βγάζουν επεισόδιο) και κάτι grey's anatomy που το επεισόδια όσο πάνε και μικραίνουν...

Ξέρουμε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να έχει όλες τις σεζόν ή το ωραίο συλλεκτικό πακετάκι που έχω βρει στο ebay και το ψήνω άγρια;;;

Η πρωτη σεζον ειναι λιγο βαρετη(αν κ τ αβλεπω ανετα ξανα) αλλα εγινε κ πολυ βιαστικα.Κοπηκε μια αλλη σειρα και εφεραν την Buffy μονο κ μονο για να συμπληρωσει το προγραμμα στην μεση της χρονιας!Για τις επομενες σεζον ειχαν λιγο καιρο να προετοιμαστουν!

Εγω βασικα δεν εχω ακουσει για κανενα μαγαζι στην Ελλαδα με Buffy...Δεν ξερω ισως ομως αν το ψαξεις λιγο να βρεις...!;)

Γιατί με στενοχωρείς εν μέσω εξεταστικής; Δε φτάνει που η φιλενάδα σας η Buffy μου άναψε φωτιές αντί να παίρνω πτυχίο, εμ δε θα βρω και τα dvdια και θα πρέπει να τα πάρω από εξωτερικό; (άσχετο...ξέρει κανείς αν τα region 1 dvd παίζουν στα dvd player τα δικά μας; )
Το θέμα δεν είναι πόσος χρόνος μας απομένει, αλλά το τι κάνουμε με αυτόν τον χρόνο που μας έχει δοθεί...

• 2 weeks later...

ΠΟΣΟ απογοητεύτηκα απο το φιναλε.. από που να αρχίσω και που να τελειώσω...

Το κυριότερο που με εκνεύρισε είναι το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είχε closure..τί απέγιναν όλοι οι χαρακτήρες? αποκαταστάθηκαν? είχαν θάνατο από βαθιά γεράματα? WTF ?!

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν θεαματικό.. αλλά βιαστικό..και να πείς ότι ΔΕΝ ήξερε ο ΒΛΑΚΑΣ ότι θα είναι το τελευταιο? το ήξερε! το λέει ο ίδιος στα extras....anyway..

ΕΛΠΙΖΩ το Angel να είναι καλύτερο αν και δεν το βλέπω αφού εκείνο κόπηκε άδοξα..

edit: απότι διαβάζω και το Buffy κόπηκε αλλά είχε χρόνο ο Wheddon να το ολοκληρώσει

ΠΟΣΟ απογοητεύτηκα απο το φιναλε.. από που να αρχίσω και που να τελειώσω...

Το κυριότερο που με εκνεύρισε είναι το γεγονός ότι ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είχε closure..τί απέγιναν όλοι οι χαρακτήρες? αποκαταστάθηκαν? είχαν θάνατο από βαθιά γεράματα? WTF ?!

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν θεαματικό.. αλλά βιαστικό..και να πείς ότι ΔΕΝ ήξερε ο ΒΛΑΚΑΣ ότι θα είναι το τελευταιο? το ήξερε! το λέει ο ίδιος στα extras....anyway..

ΕΛΠΙΖΩ το Angel να είναι καλύτερο αν και δεν το βλέπω αφού εκείνο κόπηκε άδοξα..

edit: απότι διαβάζω και το Buffy κόπηκε αλλά είχε χρόνο ο Wheddon να το ολοκληρώσει

Το Angel Κι αν δεν ειχε closure!!Παντως αν θες να μαθεις τι γινεται μετα υπαρχουν τα κομικ buffy season 8!

χαρας στο κουραγιο σου φιλε που εφτασες μεχρι την 6 σεζον!!:X

εγω ειδα τα 5 πρωτα επεισοδια της πρωτης και το σιχαθηκα αμεσως...:lol:

(δεν υπαρχουν σειρες σαν το Prison Break...:cool:)

Καλα μη το ψαχνεις....

Ο 1 κυκλος δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους 6 που ακολουθουν...

Μετα η σειρα απογειωνεται απλα;)

Το μονο κακο του series finale ηταν αυτο....που δεν μας εδειξε τι θα κανουν απο εκει και μετα...κατα τ'αλλα ηταν καταπληκτικο.

Βασικα ο Whedon ηθελε να συνεχισει τη σειρα αλλα η SMG δεν ηθελε οποτε και τη σταματησε.Το σεναριο ομως το ειχε στο μυαλο του και για αυτο βγηκε και η season8 σε κομιξ που ειναι πολυυυυ καλο;)

Πριν 3 μερες εφτασε στο σπιτι και σε 2 ωριτσες το ειχα διαβασει!

Οσο για τον Angel πριν 3 μερες επισης ηρθε το συλλεκτικο πακετακι του απο το Amazon και ειμαι στα πρωτα επεισοδια ακομα...:)

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μη μιλάτε για Angel γιατί θα αρχίσω να κλαίω...την Τρίτη παρέλαβα από Ebay όλο το συλλεκτικό πακετάκι της buffy και έχω αρχίσει να το λιώνω, τελειώνω τρίτη season. Αλλά παρήγγειλα και το συλλεκτικό Angel, όμως έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι έπεσα σε μάπα πωλητή:ninja: και μπορεί ή να μη το παραλάβω καθόλου ή με τεράστια καθυστέρηση.

Πώς να βρω τα κομιξ της Μπαφούλας;;;

Μη μιλάτε για Angel γιατί θα αρχίσω να κλαίω...την Τρίτη παρέλαβα από Ebay όλο το συλλεκτικό πακετάκι της buffy και έχω αρχίσει να το λιώνω, τελειώνω τρίτη season. Αλλά παρήγγειλα και το συλλεκτικό Angel, όμως έχω αρχίσει να φοβάμαι ότι έπεσα σε μάπα πωλητή:ninja: και μπορεί ή να μη το παραλάβω καθόλου ή με τεράστια καθυστέρηση.

Πώς να βρω τα κομιξ της Μπαφούλας;;;

Τα κομιξ της Buffy για τον 8 ειναι εδω

Ειναι το Volume 1.Το Volume 2 θα βγει σε λιγο καιρο αν δεν κανω λαθος!Εγω παραγγελνω απο Amazon...Το συλλεκτικο πακετακι του Angel κανενα 20ημερο εκανε να ερθει!

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα γιατι δεν αγοραζετε το Angel απο την Ελλαδα?:wacko:

Ποσο κοστιζει απο εδω?:confused:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποσο κοστιζει απο εδω?:confused:

εχει ελληνικους υποτιτλους και ειναι αν θυμαμαι καλα γυρο στα 40ε...;)

Μόνο 40 ευρώ όλο το πακέτο με τις 5 σεζόν; Αποκλείεται. Η Buffy που δεν έχει και ελληνικούς υπότιτλους έχει 360 ευρώ και από το νετ την πήρα 140 με τα μεταφορικά. Ο Angel στο νετ έχει καμιά 85αριά. Εδώ να μην έχει καμιά 200αρα? Αφού εδώ κάθε σεζόν Buffy χωρίς υπότιτλους έχει 70 ευρώ,,,δεν συμφέρει...

εχει ελληνικους υποτιτλους και ειναι αν θυμαμαι καλα γυρο στα 40ε...;)

Και γω 42 ευρω το πηρα απο το Amazon αλλα με αγγλικους υποτιτλους!

Μου αρεσε πολυ η συσκευασια:p

Απο Ελλαδα που παραγγελνεις?:confused:

το Volume 2:

http://www.amazon.com/Buffy-Vampire-..._bxgy_b_text_b

πότε βγαίνει?

Εδω

λεει για Ιουνιο:cry:

Αλλα μπορει να αλλαξει...Ποιος περιμενει μεχρι τοτε να διαβασει και το Volume 2?:(

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, για το Angel το μπλε συλλεκτικό μιλάτε με τις 5 σεζόν καινούριο;

http://img409.imageshack.us/img409/8752/216majgfjmlaa115d27699ae1.png

το πιο πάνω όταν το αγόρασα ήταν 95 δολλάρια

http://www.tvshowsondvd.com/news/Buffy-Vampire-Slayer-One-Day-Sale/8506

http://img156.imageshack.us/img156/3056/51lawxltllaa240d98906el6.jpg

o Angel από την άλλη, ήταν 56 λίρες αγγλικές

όπως και τώρα: http://www.amazon.co.uk/Angel-Complete-Collection-David-Boreanaz/dp/B000X2CRJ2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1203328896&sr=1-1

Κι εγώ τον Angel τόσο τον τσίμπησα από ebay, αλλά Buffy πήρα την μαύρη συσκευασία που είναι region 2. Παίζουν και τα region 1 στα μηχανήματά μας; Γιατί η συσκευασία σου είναι περιοχή 1...

ποιο DVD player τη σήμερον ημέρα δεν είναι multiregion ?

και ποιο DVD player που δεν είναι.. δεν μπορεί να γίνει?

μπές στο http://www.videohelp.com και κάντο multi-region :)

Tα Sony της 6ετίας δεν είναι multiregion νομίζω......:cry:

Εγω τον Angel τον πηρα απο το Amazon 69 δολλαρια μονο:happy:

Η Buffy τωρα κανει 169...Ανεβηκε:cry:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]

Sony DVP-NS705V...πάντως είναι σκυλί το άτιμο...

Εγώ την Buffy την πήρα ευρωπαική έκδοση 140 ευρώ και τον Angel πάλι ευρωπαικόνε 80. Μόνο που ο πωλητής είναι λίγο πατατούφος και φοβάμαι μην κάνει καμιά πλάκα και δε το παραλάβω,,,

πάντως τώρα τελειώνω 4η σεζόν Buffy...i want Faith dead....:X

έχουμε την ίδια σειρά player. και εμένα ο SONY DVP είναι.

ο μόνος τρόπος για να γίνει multiregion είναι με το ειδικό remote που έχουνε στο κατάστημα που το αγόρασες.. έτσι έκανα εγώ. τους το πήρα εκεί και σε 1 λεπτό ήταν έτοιμο!

Έλα που δε μου το είχε πει κανένας αυτό....:(

Τώρα την πάτησα...

Πάντως, θέλω να βρω τα comics της Buffούλας...ξέρουμε αν υπάρχει κάποια συνέχεια τoυ Angel εκτός τηλεόρασης;;;:cool: