AquaSonic Δημοσιεύτηκε January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 31, 2007 Τους τελευταιους 3 μηνες μου εχει καρφωθει σαν ιδεα πραγματικα το θελω να πιασω ενα πηδαλιο και φερω τον φοβο και τον τρομο στον αερα... :lol: Περα απο την πλακα, μπορει κανεις να γινει επαγγελματιας πιλοτος χωρις να περασει απο στρατιωτικη σχολη? Εχω δει και διαβασει για ιδιωτικες (πρωτα ερασιτεχνικο και υστερα επαγγελματικο) αλλα θα προτιμουσα να μου πει καποιος που γνωριζει. Ξερετε καποια σχετικη ιστοσελιδα? Ακομα ποσο ευκολα βρισκει κανεις δουλεια? Μισθοι και ωρες πτησεις? Μπορει κανεις αεροπορος να μου πει? Ευχαριστω προκαταβολικα! :) Ακομα, τι παιζει με τα ματια και γενικα την φυσικη κατασταση του ατομου? Υπαρχει οριο μυοποιας κλπ? Ελαφρα αχρωματοψια κλπ? Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Τους τελευταιους 3 μηνες μου εχει καρφωθει σαν ιδεα πραγματικα το θελω να πιασω ενα πηδαλιο και φερω τον φοβο και τον τρομο στον αερα... :lol: Περα απο την πλακα, μπορει κανεις να γινει επαγγελματιας πιλοτος χωρις να περασει απο στρατιωτικη σχολη? Εχω δει και διαβασει για ιδιωτικες (πρωτα ερασιτεχνικο και υστερα επαγγελματικο) αλλα θα προτιμουσα να μου πει καποιος που γνωριζει. Ξερετε καποια σχετικη ιστοσελιδα? Ακομα ποσο ευκολα βρισκει κανεις δουλεια? Μισθοι και ωρες πτησεις? Μπορει κανεις αεροπορος να μου πει? Ευχαριστω προκαταβολικα! :) Ακομα, τι παιζει με τα ματια και γενικα την φυσικη κατασταση του ατομου? Υπαρχει οριο μυοποιας κλπ? Ελαφρα αχρωματοψια κλπ? Υπάρχουν ιδιωτικές σχολές που δίνουν μεχρι και επαγγελματικο ATPL αλλά είναι "Frozen", δηλάδη μαθαίνεις μεσω βιβλίων και προγραμμάτων στο PC.Για να το κάνεις active θέλει πολλά λεφτά ή να βρείς κάποια ιδιωτική εταιρεία η οποία να σου καλύψει τα έξοδα και να σε προσλάβει μετά. Άλλη λύση είναι σχολές εξωτερικού αλλά και αυτές θέλουν πολλά λεφτα! Απο μυωπία υπάρχει ένα οριο δεν ξέρω ποιο αλλά γενικά είναι πιο χαλαρά απο ότι στην ικάρων που δεν πρέπει να έχεις καθόλου.Δεν είμαι σίγουρος αλλά επιτρέπεται και η επέμβαση με laser. Γενικά από ότι έχω διαβάσει θέλει πολύ ψαξιμο και λεφτά. Και εγώ θα προσπαθήσω κάτι τέτοιο.... ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΜΥΩΠΙΑ. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 πηγαινε στο http://www.airliners.gr και πιασε κουβεντα με κανα πιλοτο εκει. Θα σε κατατοπισει τι παιζει και τι οχι.... Διαλεγεις παντως δρομο με δυσκολη επαγγελματικη αποκατασταση, εκτος και αμα εισαι διατεθειμενος να πεταξεις και εξωτερικο. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 οταν λεμε πολλα λεφτα για ποσα μιλαμε? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Κοιταξε AquaSonic σχολες υπαρχουν πολλες και σε διαφορετικες χωρες,ενα προβλημα με τις ανατολικες χωρες(και οχι μονο αυτες τις χωρες αλλα ολες μιας και ζητουν και δευτερη γλωσσα εκτος απο τα υποχρεωτικα αγγλικα) ειναι και το οτι θετουν και την προυποθεση την γνωση της γλωσσας της χωρας που ειναι η σχολη,αλλα ενα καλο ειναι οτι αυτες οι σχολες ειναι αρκετα φθηνοτερες απο τις υπολοιπες ευρωπαικες. Ακομα τετοια σχολη υπαρχει και Ελλαδα http://195.167.49.234/flighttraininguk.htm και ειναι της Ολυμπιακης Αεροποριας.Προσαθησε να επικοινωνησεις μαζι τους θα σου δωσουν αρκετες πληροφοριες και προσπαθησε να επδιωξεις και καποια συναντηση μαζι τους,θα σου απαντησουν σε πολλες ερωτησεις σου. οταν λεμε πολλα λεφτα για ποσα μιλαμε? Τα χρηματα τα οποια θα χρειαστει εξαρτωνται απο την σχολη και την χωρα με κυριως τις πρωην ανατολικες χωρες να εχουν τις χαμηλοτερες,και να αυξανονται αναλογα με την σχολη και την χωρα ,με αρκετα ακριβες τις Αμερικανικες και Βρετανικες σχολες,αλλα βεβαια ολα αυτα δικαιολογουνται απο την μεγαλυτερη αγορα εργασιας και τις ευκαιριες που σου δινουν. Οταν ακομα ειχαμε τις δαχμουλες μας Βρατανια ηταν γυρω στα 50 εκατομμυρια και η σχολη της Ολυμπιακης γυρω στα 15 αν θυμαμαι καλα. Αλλα υπαρχουν και σχολες οι οποιες δεν απαιτουν διδακτρα αλλα δεσμευεσαι για μερικα χρονια να δουλεψεις με αυτες τις εταιριες,μια απο αυτες ηταν παλιοτερα μια σχολη της Sabena αλλα ηταν ,γιατι μετα την 11/9 εκλεισε αν θυμαμαι καλα. Βεβαι ολα υατ εξαρτωνται και την εκεπαιδευση την οποια θα κανεις(δηλαδη για ποιες κατηγοριες αεροπλανων). Διαλεγεις παντως δρομο με δυσκολη επαγγελματικη αποκατασταση, εκτος και αμα εισαι διατεθειμενος να πεταξεις και εξωτερικο. Δεν θα το ελεγα, αν θες να δουλεψεις εξωτερικο θα το χαρακτηριζα σχετικα ευκολο σε σχεση με την Ελλαδα που η μονη εξοδος σου στην αγορα εργασιας ειναι περιορισμενη,και ολα αυτα αναφερομενος σε επιβατικες πτησεις και οχι cargo flights οπου εκει οι δυνατοτητες απασχολησης ειναι μεγαλυτερες, αλλα με δυσκολοτερες συνθηκες.(αυτο εξερταται απο του που θα δουλεψεις) Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 παρα πολλα λεφτα οντως. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botilas Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Επειδή έχω και εγώ την ίδια τρέλα με εσένα κάνω post το απαντητικό e-mail της σχολής της ολυμπιακής. ---Σχετικά με τις πληροφορίες που ζητήσατε σας ενημερώνουμε ότι για να φοιτήσετε στη Σχολή μας, θα πρέπει να είστε έως 30 ετών, να έχετε απολυτήριο Λυκείου και καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας. Στη Σχολή μας, εισάγονται δύο εκπαιδευτικές σειρές το χρόνο, η πρώτη τον Ιανουάριο και η δεύτερη τον Ιούνιο. Η διάρκεια της φοίτησης είναι περίπου 2 χρόνια και το κόστος περίπου 55000 ευρώ, εκ των οποίων τα 8000 ευρώ προκαταβάλονται με την έναρξη των μαθημάτων. Τους πρώτους 5-6 μήνες της φοίτησής σας παρακολουθείτε σχολείο εδάφους (θεωρητικό μέρος) και μετά ξεκινάει το πτητικό. Τα μαθήματα του θεωρητικού κυρίως μέρους γίνονται σε καθημερινή βάση, (6ωρα), Δευτέρα με Παρασκευή και είναι υποχρεωτική η συμμετοχή. Το αν θα είναι πρωϊνά η απογευματινά, καθορίζονται με την έναρξη της κάθε σειράς. Το πτυχίο που θα πάρετε είναι επαγγελματικό και αναγνωρίζεται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σας αποστέλλουμε επίσης συνημμένα, τα μαθήματα που γίνονται καθώς και μία αίτηση ενδιαφέροντος, την οποία μπορείται να μας την επιστρέψετε συμπληρωμένη. Για οποιαδήποτε απορία πιθανόν να έχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το 210-3564517 (9:00-13:30) καθημερινά, για να κλείσετε ραντεβού με κάποιον από τους εκπαιδευτές μας. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά. Παράθεση fake! :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alphaleader Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 55000 ευρω για τι πτυχιο ακριβως? Σε τι αεροσκαφος ειδικευση... κλπ κλπ κλπ Παντως το κοστος ακουγεται λογικο, αν σε βγαζουν ετοιμο για συγκυβερνητη σε ATR η Dornier. Παράθεση Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. February 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 55.000? Ouch... Και απο ευρεση εργασιας με εταιρια που εχει βαση την Ελλαδα πως ειναι τα πραγματα? Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :D Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panda Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 55.000? Ouch... Και απο ευρεση εργασιας με εταιρια που εχει βαση την Ελλαδα πως ειναι τα πραγματα? Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας :D Kοιταξε αυτο εξαρταται απο το τι θες να κανεις μετα την εκπαιδευση σου και σε ποιο τυπο αεροπλανου,δηλαδη μπορει να πας λιμενικο,ΕΚΑΒ,αστυνομια,κτλπ.,Ολυμπιακη και Aegean,αλλα οπως καταλαβαινεις χρειαζεσαι και αλλα πραγματα εκτος απο τυχη για Ελλαδα(εδω το καλο λαδακι:shifty: ). Αλλα να εχεις υποψιν σου οτι ο κυκλος της αγορας εργασιας δεν περιοριζεται μονο στις αεροπορικες εταιριες οπως σου εγραψα πιο πανω,οι οποιες στην Ελλαδα ειναι περισμενη φυσικα σε σχεση με εξωτερικο. Παράθεση Δώσε στους άλλους αυτό που θέλουν να δούν,και κάντους να πιστέψουν αύτο που βλέπουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. February 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2007 http://www.egnatia-aviation.com/ Δεν εκπαιδεύει μόνο η ολυμπιακή στην Ελλάδα, η egnatia θα σου γλιτώσει 15.000€ περίπου :P Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts