AngeloDion Δημοσιεύτηκε January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2007 Μια μικρή απορία, ξέρω πως υπάρχει λύση αλλά δεν θυμάμαι πως. μου τοπε ο καθηγητής τηςς πληροφορικής. Λοιπόν ώρε ώρες οταν γράφω στην word, αφνικά αντι να μετακινεί το κείμενο το γράμμα που γράφεις αντιαθιστά το επόμενο!! και όλο το κείμενο χάθηκε, γιατί οταν φήνεις κενό θα το ρώει το ΄΄αλλο και μου τρώει τους χρακτήρες? ΄ξέρει κανείς πως λύνεται? νομώ απο το tandar bar. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 Το πιθανότερο είναι ότι έχεις πατήσει το πλήκτρο Insert. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 31, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Αυτό είναι ευχαριστώ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts