Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βασικά μόνο το κατσαβίδι θέλω...:)Check your PM's!

Απο Τ5 ως Τ10 πηρα απο το πρακτικερ με 2 ευρω,κι ενα Τ4(Ε71) γυρω στα 5...

Πανε μια βολτα απο το agora στις Σερρες...πραγματικο χρυσορυχειο το μαγαζι...και τιμες πατωμα...;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Εγω παλι πηρα online (απο ελληνικο μαγαζι) με λιγα ευρω ενα ωραιο χοντρο κατσαβιδι που αλλαζει μυτες, και ενα σετακι torx 5-27. Βεβαια χρειαζομαι και ενα τεσσαρι για το v3 :fool:

Το θετικο ειναι οτι μου βγηκαν καλες, εχω καταστρεψει πολλα κατσαβιδια, αλλα αυτες οι μυτες, και ειδικα οι 6αρες? και οι 7αρες εχουν φαει απειρο παλουκι απο κατεστραμμενες βιδες (Ν91, 6260) και δεν εχουν ουτε μια γρατζουνια. Νομιζω ειναι ατσαλι ή τιτανιο? Ειναι γκρι σε χρωμα. Τα βγαζουν τα λεφτα τους.

Επισης για ανοιγμα πλαστικων χρησιμοποιω πενες κιθαρας. Πλαστικες, λεπτες, εργονομικες :p δεν αφηνουν ραγισματα/τσακισματα/γρατζουνιες σε πλαστικα. Εχω και ενα μπλε πραγματακι κινεζικο που μου ειχαν στειλει με την κινεζοπροσοψη του Ν91.

Τωρα ψηνομαι για ενα καλο σετ με μυτες ισιες, σταυροκατσαβιδο, και κατι αλλα παραξενα σπειρωματα για να ειμαι κομπλε.

Επισης ψαχνω τροπο για να καθαριζω αλατα απο πλακετες. Νομιζω πιο παλια ειχα δει αναφορα σε vanish oxi action? Μπορει να θυμαμαι και λαθος.

Και ενα κολλητηρι σε στυλ κατσαβιδιου.

Dremel εχω :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω παλι πηρα online (απο ελληνικο μαγαζι) με λιγα ευρω ενα ωραιο χοντρο κατσαβιδι που αλλαζει μυτες, και ενα σετακι torx 5-27. Βεβαια χρειαζομαι και ενα τεσσαρι για το v3 :fool:

Το θετικο ειναι οτι μου βγηκαν καλες, εχω καταστρεψει πολλα κατσαβιδια, αλλα αυτες οι μυτες, και ειδικα οι 6αρες? και οι 7αρες εχουν φαει απειρο παλουκι απο κατεστραμμενες βιδες (Ν91, 6260) και δεν εχουν ουτε μια γρατζουνια. Νομιζω ειναι ατσαλι ή τιτανιο? Ειναι γκρι σε χρωμα. Τα βγαζουν τα λεφτα τους.

Επισης για ανοιγμα πλαστικων χρησιμοποιω πενες κιθαρας. Πλαστικες, λεπτες, εργονομικες :p δεν αφηνουν ραγισματα/τσακισματα/γρατζουνιες σε πλαστικα. Εχω και ενα μπλε πραγματακι κινεζικο που μου ειχαν στειλει με την κινεζοπροσοψη του Ν91.

Τωρα ψηνομαι για ενα καλο σετ με μυτες ισιες, σταυροκατσαβιδο, και κατι αλλα παραξενα σπειρωματα για να ειμαι κομπλε.

Επισης ψαχνω τροπο για να καθαριζω αλατα απο πλακετες. Νομιζω πιο παλια ειχα δει αναφορα σε vanish oxi action? Μπορει να θυμαμαι και λαθος.

Εργαλειοθηκη κανονικοτατη ομως!!!!:drool::clap:

Πενα και κατι μικρα σταυροκατσαβιδα εχω και γω...κολλητηρι,να πω την αληθεια,δεν χρειαστηκα,αλλα καπου υπαρχει ενα χαμηλης θερμοκρασιας με ψιλη μυτη...;)Αυτα χρειαστηκα μεχρι τωρα,αλλα ποτε δεν ξες....

plankton69 - Χρήστος 

To κολλητηρι οχι τοσο για το κινητο, αλλα αφου μιλαμε για εργαλεια...:p

απλα υπαρχει καπου.....δεν το δουλεψα σε συσκευη,και μαλλον δεν θα το κανω....

Aααα....!!!η σελιδα της νοκια ελλαδος στο Fb,αναβιωσε το κλασσικο φιδακι που ολοι αγαπησαμε....αυτος που θα κανει το μεγαλυτερο σκορ,κερδιζει ενα νοκια X7...!ο διαγωνισμος θα τρεχει μεχρι τις 11 οκτωβριου,γι'αυτο οσοι πιστοι προσελθετε!

(ειναι ομως λιγο μανικι το παιχνιδακι...πανω απο 700 δεν μπορεσα να κανω....)

plankton69 - Χρήστος 

Απο Τ5 ως Τ10 πηρα απο το πρακτικερ με 2 ευρω,κι ενα Τ4(Ε71) γυρω στα 5...

Πανε μια βολτα απο το agora στις Σερρες...πραγματικο χρυσορυχειο το μαγαζι...και τιμες πατωμα...;)

Ακούω πού είναι!:D

Αν θυμάμαι καλά μια πένα κιθάρας κοστίζει 1-2 ευρώ... Αφού δεν μπορώ να βρω το ορίτζιναλ εργαλείο, γιατί όχι;:DΓια τις βίδες του 5700 τι κατσαβίδι παίρνω;

Ακούω πού είναι!:D

Αν θυμάμαι καλά μια πένα κιθάρας κοστίζει 1-2 ευρώ... Αφού δεν μπορώ να βρω το ορίτζιναλ εργαλείο, γιατί όχι;:DΓια τις βίδες του 5700 τι κατσαβίδι παίρνω;

Απο τον περιφερειακο,στο δρομο για Σκουταρι,εκει που ειναι ο Μασουτης cash&carry....Αλλιως μετα μπορει να χει το alex pak,εξω απο τις Σερρες...

Η πενα θα σε σωσει σιγουρα...Ειναι πολυ πρακτικη....στην αρχη δεν το πιστευα,αλλα μετα....:rolleyes:

Λογικα θες Τ5 η Τ6....δυσκολα Τ4....

plankton69 - Χρήστος 

plankton69 θα πάω να τσεκάρω!:)

Δείτε τι βρήκα...:D:rolleyes:

http://www.aggeliopolis.gr/anatoliki_makedonia_kai_thraki/Nokia_5700_10544291.htm?ca=5_s&last=1&w=1

Είναι και δίπλα... Λέτε να παρατήσω το δικό μου να πάω κατ' ευθείαν σε κείνο; Ε, και αν είναι κόκκινο σιγά, αλλάζω πρόσοψη... (αν και δεν πιστεύω να το κάνω...)

Πώς σας φαίνεται η τιμή; :)

plankton69 θα πάω να τσεκάρω!:)

Δείτε τι βρήκα...:D:rolleyes:

http://www.aggeliopolis.gr/anatoliki_makedonia_kai_thraki/Nokia_5700_10544291.htm?ca=5_s&last=1&w=1

Είναι και δίπλα... Λέτε να παρατήσω το δικό μου να πάω κατ' ευθείαν σε κείνο; Ε, και αν είναι κόκκινο σιγά, αλλάζω πρόσοψη... (αν και δεν πιστεύω να το κάνω...)

Πώς σας φαίνεται η τιμή; :)

κανε μια σουμα ποσα θελει,κι αν περασεις τα 70 κατα πολυ,ορμα....οχι οτι και ετσι δεν ειναι καλη ευκαιρια,αλλα τεσπα....

plankton69 - Χρήστος 

Ρε συ, τα έβαλα κάτω καί είδα ότι θα με βγει κοντά στο 50-60άρι*... ΑΛΛΑ εδώ μιλάμε για καινούρια συσκευή, οπότε τα 10-20 Ευρώ παραπάνω δικαιολογούνται!:)

*Οθόνη πληκτρολόγιο joystick υποδοχή ακουστικών προσόψεις μπαταρία + τα μεταφορικά του καθενός

Ρε συ, τα έβαλα κάτω καί είδα ότι θα με βγει κοντά στο 50-60άρι*... ΑΛΛΑ εδώ μιλάμε για καινούρια συσκευή, οπότε τα 10-20 Ευρώ παραπάνω δικαιολογούνται!:)

*Οθόνη πληκτρολόγιο joystick υποδοχή ακουστικών προσόψεις μπαταρία + τα μεταφορικά του καθενός

Κι ακομα δεν πηρες τηλεφωνο αυτον που το δινει;;;:)

plankton69 - Χρήστος 

άν έχεις τόσο τρέλα με τη συσκευή πάρ την.

προσωπικά θα έδινα τόσα χρήματα για κάτι άλλο :)

Κι ακομα δεν πηρες τηλεφωνο αυτον που το δινει;;;:)

Δεν έχω κάρτα...:lol::lol::lol:

άν έχεις τόσο τρέλα με τη συσκευή πάρ την.

προσωπικά θα έδινα τόσα χρήματα για κάτι άλλο :)

Τρέλα δεν λες τίποτα... Γενικά πιο πολύ με συγκινούν τα music phones παρά τα camera... (ΕΚΤΟΣ από το Ν93i);)

με τόσα € πάντως παίρνεις μετάχειρο 5800

αλλη φαση ομως το 5700.....:rolleyes:

plankton69 - Χρήστος 

αλλη φαση ομως το 5700.....:rolleyes:

Σωστόστ.:cool:Το 5700 ξεχωρίζει... Άσε που θέλω και ένα Symbian 3rd:)

σαφώς αλλά... δεν ειναι καλύτερο το 5800 στην αναπαραγωγη;

btw θέλω να αναστήσω το τουβλάκι μου (3250). πρέπει να πάρω πρόσοψη αρχικά. έπειτα να τσεκάρω το κουμπί 5 κατευθύνσεων. ενώ όταν το πατάς(για επιλογή) καταλαβαίνεις ότι κινειται, πλέον έχει αλλάξει συμπεριφορά. ουτε touch να ήτανε. capacitive κιόλας :lol: με το που το ακουμπάω δίνει εντολή αμέσως

εδιτ: αφού θες 3rd να σε πουλήσω το 3250 βρε... με ένα καφέ είμαστε οκ :lol:

σαφώς αλλά... δεν ειναι καλύτερο το 5800 στην αναπαραγωγη;

btw θέλω να αναστήσω το τουβλάκι μου (3250). πρέπει να πάρω πρόσοψη αρχικά. έπειτα να τσεκάρω το κουμπί 5 κατευθύνσεων. ενώ όταν το πατάς(για επιλογή) καταλαβαίνεις ότι κινειται, πλέον έχει αλλάξει συμπεριφορά. ουτε touch να ήτανε. capacitive κιόλας :lol: με το που το ακουμπάω δίνει εντολή αμέσως

εδιτ: αφού θες 3rd να σε πουλήσω το 3250 βρε... με ένα καφέ είμαστε οκ :lol:

To 5800 έχει ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερα ακουστικά... :) Αλλά το 5700 έχει και συναισθηματική αξία...;)

Για το εδιτ: :lol: κράτα το! Είναι σπανιότατο... Τελικά με τον καφέ τι γίνεται, πότε κατεβαίνεις;:)

τρίτη έρχομαι. θα σε στείλω αυριο πμ με info. αν βολέψει καλώς, αλλιώς δε χανόμαστε ;)

όχι, δε κατάλαβες... στην περίπτωση που είναι, στο δίνω και πληρώνω και τον καφέ σου :lol:

τρίτη έρχομαι. θα σε στείλω αυριο πμ με info. αν βολέψει καλώς, αλλιώς δε χανόμαστε ;)

όχι, δε κατάλαβες... στην περίπτωση που είναι, στο δίνω και πληρώνω και τον καφέ σου :lol:

Έγινε Δημήτρη!:)

Με πας κόντρα;:lol:Εγώ πληρώνω και μεταφορικά...:p

http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/22082011199.jpg

ρε συ, καμιά αλλη νόκια συσκευή δεν έχεις να πάρεις την οθόνη;

Λιγο απιθανο δεν ειναι αυτο;;;Αλλο να ναι απο το ιδιο,αλλα αυτο ειναι λιγο καπως....

plankton69 - Χρήστος 

ρε συ, καμιά αλλη νόκια συσκευή δεν έχεις να πάρεις την οθόνη;

Μπα...:(

Λιγο απιθανο δεν ειναι αυτο;;;Αλλο να ναι απο το ιδιο,αλλα αυτο ειναι λιγο καπως....

Όχι, νομίζω ταιριάζει και η οθόνη απ' το 5610 ;)

γιατί απίθανο; την ίδια οθόνη φοράνε και άλλες συσκευές, όπως Ε65, 5610...

ιδεα δεν ειχα...:blink:

η βρες ενα πεθαμενο με καλη οθονη,να την βαλεις στο 5700,η καποιο πολυ φτηνο για δοτη...κομπλε θα εισαι....;)

αν και υπαρχει και το plan b της αγγελιας...

plankton69 - Χρήστος