Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H μπαταρια θα σου κοστισει απο 2,2 λιρες με τζαμπα μεταφορικα, απο το χονκ κονγκ

http://www.ebay.co.uk/itm/Battery-BLC-2-Nokia-1261-2260-3310-3330-3360-3510-/220596151453?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item335c8e249d

εως 3.5 λιρες απο αγγλια, καινουρια, γνησια

http://www.ebay.co.uk/itm/BLC-2-Battery-NOKIA-3310-UK-SUPPLIER-Fast-Dispatch-/180706527395?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a12f2c8a3

Απο ελλαδα ξεκιναει στα 8και κατι ευρω, εως 25. Καλα κρασα.

Με τις αγορες μεσω νετ δεν τα παω καλα....Προτειμω να δω τι παιρνω,για να εχω ησυχο το κεφαλι μου...μπορεις να πεις οτι εχω κολλημα...!

οποτε αρχιζει το σαφαρι......

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Οπως προτιμας!

Σε γερμανους κτλ αμφιβαλλω αν εχουν μπαταριες τοσων ετων. Καλυτερα δοκιμασε σε καποιο καταστημα με μεταχειρισμενα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δακρυα συγκινησης

http://img9.imageshack.us/img9/3435/helloxt.jpg

Πλεον ειμαι symbian 3rd edition developer. Oχι παιζουμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως προτιμας!

Σε γερμανους κτλ αμφιβαλλω αν εχουν μπαταριες τοσων ετων. Καλυτερα δοκιμασε σε καποιο καταστημα με μεταχειρισμενα.

κατι τετοιο θα κανω...σαφαρι κι αγιος ο θεος...

οπως υποσχεθηκα...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223048_258100710869144_100000076518732_1103781_7545163_n.jpg

product date:12/10/01

life timer:0138.57

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/284319_258100874202461_100000076518732_1103784_4066864_n.jpg

product date:21/08/00

και μαζι....

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/262413_258100794202469_100000076518732_1103783_2722211_n.jpg

επισης αρχισα να κανω το e71 ''symbian anna look''....

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/281357_258104337535448_100000076518732_1103786_1091293_n.jpg

το μενου μου τραβηγμενο με το screensnap.....

plankton69 - Χρήστος 

O χρωματισμος του 3330 απο τους αγαπημενους μου. Περισσοτερο απο το μπλε-ασπρο του 3310.

Με μια προχειρη ματια στο ebay, πλαισιο και προσοψη για το 6210 (το πισω μερος ολο μπαταρια ε?) βρεθηκαν αρκετα.

Εχω ενσταση στα εικονιδια του anna/belle παντως..... Δεν τα βρισκεις ολα το ΙΔΙΟ αρα και βαρετα? Προσωπικα τα βρισκω σουπερ μονοτονα, και ειδικα στο δικο σου screenshot που εχουν και το ιδιο χρωμα ολα! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

O χρωματισμος του 3330 απο τους αγαπημενους μου. Περισσοτερο απο το μπλε-ασπρο του 3310.

Με μια προχειρη ματια στο ebay, πλαισιο και προσοψη για το 6210 (το πισω μερος ολο μπαταρια ε?) βρεθηκαν αρκετα.

Εχω ενσταση στα εικονιδια του anna/belle παντως..... Δεν τα βρισκεις ολα το ΙΔΙΟ αρα και βαρετα? Προσωπικα τα βρισκω σουπερ μονοτονα, και ειδικα στο δικο σου screenshot που εχουν και το ιδιο χρωμα ολα! :p

Mπλε-ασπρο ειχα παλια το 3310 μου...αλλα δεν θυμαμαι την σειρα....

Tο μεσαιο πλαισιο,επειδη το ανοιξα ολο(καθιερωμενο καθαρισμα),δεν ειχε τπτ απολυτως....μονο η προσοψη εχει το θεμα...ολως παραδοξως,αυτο φαινεται να εχει καλη μπαταρια...(οχι σαν το αλλο...)

Mονοτονα δεν θα λεγα οτι ειναι....Πιο συγχρονα παντως,σε σχεση με τα αυθεντικα του e71 σιγουρα...εφαγα τον κοσμο να βρω θεματα που να μην εχουν ιχνος απο τα αθλια εικονιδια του...(ηταν αποτομη η προσγειωση απο το "iphone look" νοκια 6303 που ειχα...)

Eκτος απο αυτα τα"look anna"της mmmooo,το μονο που ειχα βρει ηταν το flare απο τον pizero....ολα τ'αλλα,ή αλλαγες σε σημεια,ή τιποτα....

plankton69 - Χρήστος 

Ειδα το στοκ και οντως ηταν μαπα.

Προσωπικα εχω αυτα τα εικονιδια

http://img141.imageshack.us/img141/4836/ot2f.jpg

και δεν τα αλλαζω με τιποτα :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

βασικα σκεφτομαι να κανω το μενου το σαν του E6...τα εικονιδια ετσι κι αλλιως,ειναι διασπαρτα στους φακελους του E71 μου,οποτε τα οργανωνω ετσι,μετονομαζω οπου χρειαζεται κι ετοιμο....

http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/nokia-e6-00/gal/1/gsmarena_003.jpg&idPhone=3717

Aλλα λιγο που προσπαθησα χθες το βραδυ,χαθηκα για τα καλα...!!!

plankton69 - Χρήστος 

Δεν υπαρχουν ετοιμα θεματα που να κανουν την δουλεια? Το αννα του MMMOOO φαινεται οκ :worry:

Δηλαδη τωρα προσπαθεις να φτιαξεις δικο σου θεμα?

-

Επεσα κατα τυχη στο Pre-Release θεμα του Ν91 (ναι, αρχισαμε παλιιιιι :lol:)

Πρωτη σελιδα, πρωτο post

Kαι το δευτερο ποστ

Και θα ειναι και κινητο αυτο ε?

Λιγα χρονια μετα, που να 'ξερα....:rotfl:

Εσας σας εχει τυχει κατι παρομοιο? Μπορω να σκεφτω αλλες 2 περιπτωσεις δικες μου :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν υπαρχουν ετοιμα θεματα που να κανουν την δουλεια? Το αννα του MMMOOO φαινεται οκ :worry:

Δηλαδη τωρα προσπαθεις να φτιαξεις δικο σου θεμα?

Eπειδη ειμαι απο κινητο,δεν μπορω να το εξηγησω με εικονα....

Aπλα αν θυμασαι την εικονα που ανεβασα απο το βασικο μενου,εχει μονο φακελους.Mεσα στον φακελο multimedia,ειναι η καμερα,η gallery και το music player.Aυτα τα 3,εγω θελω να τα βγαλω στο αρχικο μενου,και να τα οργανωσω οπως το E6...

Aυτα της MMMOOO βοηθανε απειρα,γιατι 1ον δεν ξερω καν αν μπορω να φτιαξω θεματα και 2ον και να μπορω,παιζει να τα κανω σαλατα....

plankton69 - Χρήστος 

Eπειδη ειμαι απο κινητο,δεν μπορω να το εξηγησω με εικονα....

Aπλα αν θυμασαι την εικονα που ανεβασα απο το βασικο μενου,εχει μονο φακελους.Mεσα στον φακελο multimedia,ειναι η καμερα,η gallery και το music player.Aυτα τα 3,εγω θελω να τα βγαλω στο αρχικο μενου,και να τα οργανωσω οπως το E6...

Aυτα της MMMOOO βοηθανε απειρα,γιατι 1ον δεν ξερω καν αν μπορω να φτιαξω θεματα και 2ον και να μπορω,παιζει να τα κανω σαλατα....

Aααα οκ, got it :). Συνηθισμενος απο το δικο μου μενου και το android δεν καταλαβα οτι ηταν φακελοι ολοι αυτοι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

κατι που θελω να σε ρωτησω....

Oταν πηρα τα κινητα χθες,εψαξα τις χωρες κατασκευης...στο 6120 ειναι γερμανικο,ενω το αλλο made by nokia...μετα θυμηθηκα το θεμα για τα ανακατασκευασμενα νοκια(το ειχα διαβασει παλιοτερα),και συγκεκριμενα αυτο που ελεγες....

''και τα made by nokia, ειναι τα made in china....''

Eδω ερχετε η ερωτηση....απο που ειναι τελικα το κινητο μου;;;για ανακατασκευη δεν νομιζω,γιατι βγαζει ημερομηνια παραγωγης και lifetimer και γενικα ειναι καλο ποιοτηκα(η οσο καλο μπορει να ειναι ενα κινητο 10ετιας...)

plankton69 - Χρήστος 

Dunno. Kαλα αυτα που γραφω στο αλλο θρεντ μην τα περνετε και ως 100% σωστα, ειναι συμπερασματα απο εναν μικρο αριθμο συσκευων που εχω δει, και πληροφοριων που εχω μαζεψει απο εδω και απο εκει. Εννοειται οτι θα υπαρχουν καποια λαθη, εξαιρεσεις κτλ, νομιζω το εχω τονισει αυτο αρκετες φορες. Χωρις κατι επισημο, μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.

Τωρα επειδη το 6210 σου ειναι παλιο, λογικα ισχυει ο κανονας του imei, οποτε αν στην μεση εχει 10 ειναι finland.

Το 'made by nokia' μπορει να μπει και σε μη-china συσκευες μερικες φορες, απο αναφορες που εχω δει (οχι οτι ειναι τιποτα super 100% αξιοπιστες κτλ, αλλα κουβεντα να γινεται:rolleyes:).

Ισχυει και η λογικη. Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να εχει κατασκευαστει κινα και να ηρθε εδω. Αμα κατασκευαστηκε κινα, θα μεινει εκει ή θα παει καπου κοντα. Εδω εχουμε φινλανδια, γερμανια (καλα.. τοτε δλδ), ουγγαρια, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογικος λογος να παρινουμε συσκευες απο ασια μερια. Εκτος αμα ειναι καποιο μεταχειρο, παραεισαγωγη κτλ, αλλα δεδομενης της 'σπανιοτητας' του μοντελου (κατω απο τις πετρες κτλ) νομιζω πιο πιθανο ειναι να περασω ολα μου τα μαθηματα τον σεπτεμβριο, παρα κατι τετοιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Dunno. Kαλα αυτα που γραφω στο αλλο θρεντ μην τα περνετε και ως 100% σωστα, ειναι συμπερασματα απο εναν μικρο αριθμο συσκευων που εχω δει, και πληροφοριων που εχω μαζεψει απο εδω και απο εκει. Εννοειται οτι θα υπαρχουν καποια λαθη, εξαιρεσεις κτλ, νομιζω το εχω τονισει αυτο αρκετες φορες. Χωρις κατι επισημο, μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε.

Τωρα επειδη το 6210 σου ειναι παλιο, λογικα ισχυει ο κανονας του imei, οποτε αν στην μεση εχει 10 ειναι finland.

Το 'made by nokia' μπορει να μπει και σε μη-china συσκευες μερικες φορες, απο αναφορες που εχω δει (οχι οτι ειναι τιποτα super 100% αξιοπιστες κτλ, αλλα κουβεντα να γινεται:rolleyes:).

Ισχυει και η λογικη. Δεν εχει απολυτως κανενα νοημα να εχει κατασκευαστει κινα και να ηρθε εδω. Αμα κατασκευαστηκε κινα, θα μεινει εκει ή θα παει καπου κοντα. Εδω εχουμε φινλανδια, γερμανια (καλα.. τοτε δλδ), ουγγαρια, δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογικος λογος να παρινουμε συσκευες απο ασια μερια. Εκτος αμα ειναι καποιο μεταχειρο, παραεισαγωγη κτλ, αλλα δεδομενης της 'σπανιοτητας' του μοντελου (κατω απο τις πετρες κτλ) νομιζω πιο πιθανο ειναι να περασω ολα μου τα μαθηματα τον σεπτεμβριο, παρα κατι τετοιο.

λογικα το ιμει δειχνει και στο 3330 την προελευση,μιας και ειναι του 2001...αλλα και παλι,ποιος ο λογος αποκρυψης της προελευσης του κινητου;αμα ειναι ευρωπαικο,γιατι να μην το λεει;

το ξανασκεφτομαι ομως και λεω...τα πηρα απο ενα θειο μου...γιατι να πηρε ανακατασκευες;;;τα ειχε και ποσα χρονια....

Eκτος αν πεσουν φετος οι βασεις φετος τοοοοοσο πολυ και μπω στο οχηματων με 5χιλιαρικα....

edit:αυτα θα με τρελανουν εμενα....

το "γερμανικο" 6210 εχει 7ο και 8ο ψηφιο 20

και το "made by nokia" 3330 7ο και ο ψηφιο 80

με βαση αυτο

"Πάτα στο κινητό σου: *#06# Θα σου εμφανιστεί το λεγόμενο ΙΜΕΙ

(international mobile equipment identity)

Κοίτα το 7ο και 8ο ψηφίο:

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 02 ή 20 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στην περιοχή Emirates που είναι πολύ κακή ποιότητα

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 08 ή 80 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Γερμανία που δεν είναι κακό

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 01 ή 10 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στη Φινλανδία που είναι καλό

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 00 αυτό σημαίνει πως κατασκευάστηκε στο αρχικό εργοστάσιο που είναι η καλύτερη ποιότητα...

ΕΑΝ οι αριθμοί επτά & οκτώ είναι 13 αυτό σημαίνει πως συναρμολογήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν που είναι πολύ κακή ποιότητα και πολύ επικίνδυνο για την υγεία!!!"

το γερμανικο δεν ειναι γερμανικο,και το αγνωστων στοιχειων γερμανικο....

τα συμπερασματα δικα σας....

Edited by plankton69

plankton69 - Χρήστος 

λογικα το ιμει δειχνει και στο 3330 την προελευση,μιας και ειναι του 2001...αλλα και παλι,ποιος ο λογος αποκρυψης της προελευσης του κινητου;αμα ειναι ευρωπαικο,γιατι να μην το λεει;

Οχι για καποιον απαραιτητα κακο λογο, ισως απλα να βγηκαν καποιες παρτιδες που να ελεγαν made by nokia. Στην τελικη ψεμματα λενε?

το ξανασκεφτομαι ομως και λεω...τα πηρα απο ενα θειο μου...γιατι να πηρε ανακατασκευες;;;τα ειχε και ποσα χρονια....

Eκτος αν πεσουν φετος οι βασεις φετος τοοοοοσο πολυ και μπω στο οχηματων με 5χιλιαρικα....

Δεν παιζει. Μια χαρα γερμανικα/φιλανδικα θα ειναι, dont worry.

Επισης το οχηματων ειναι καληηηηηηηηηη φαση:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι για καποιον απαραιτητα κακο λογο, ισως απλα να βγηκαν καποιες παρτιδες που να ελεγαν made by nokia. Στην τελικη ψεμματα λενε?

αυτο ακριβως...αλλα δες λιγο το προηγουμενο ποστ....εκανα τροποποιηση και με προλαβες....

Δεν παιζει. Μια χαρα γερμανικα/φιλανδικα θα ειναι, dont worry.

Επισης το οχηματων ειναι καληηηηηηηηηη φαση:cool:

αντε να δουμε....

:offtopic:το οχηματων το θελω σαν τρελος....!!!!:offtopic:

plankton69 - Χρήστος 

Hoax ειναι το παραπανω. Αφενος η νοκια δεν εχει εργοστασιο στο Αζερμπαϊτζαν (σιγα μην εχει και στην Παπουα-Νέα Γουινεα :lol: ), αφετερου το 'αρχικο εργοστασιο' προφανως ειναι το φιλανδικο.

Λιστα εργοστασιων

http://www.nokia.com/about-nokia/company/production-units

Oι αριθμοι των κινητων σου βγαζουν νοημα

http://a.com.pk/nokia-manufacturer-imei-country-of-origin-check/

γιατι και οι 2 αριθμοι παραπεμπουν σε ευρωπαικα εργοστασια, και οχι σε ασιατικα.

Καλη επιτυχια btw!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Hoax ειναι το παραπανω. Αφενος η νοκια δεν εχει εργοστασιο στο Αζερμπαϊτζαν (σιγα μην εχει και στην Παπουα-Νέα Γουινεα :lol: ), αφετερου το 'αρχικο εργοστασιο' προφανως ειναι το φιλανδικο.

Λιστα εργοστασιων

http://www.nokia.com/about-nokia/company/production-units

Oι αριθμοι των κινητων σου βγαζουν νοημα

http://a.com.pk/nokia-manufacturer-imei-country-of-origin-check/

γιατι και οι 2 αριθμοι παραπεμπουν σε ευρωπαικα εργοστασια, και οχι σε ασιατικα.

Καλη επιτυχια btw!

Eυχαριστω φιλε για ολα....!!!

Σορρυ αν εχω κουρασει το θεμα με ασχετα,η ακομα και σενα με ερωτησεις,αλλα,καθε αρχη και δυσκολη...οταν ψαχνεις απο το 0,το σωστο ειναι να ρωτας ατομα που ξερουν σιγουρα,για να μην κανεις λαθος κινησεις....και παλι ευχαριστω...!

Offtopic mode on...

Mακαρι να περασω φετος γιατι ξανα πανελλαδικες δεν λεει....Aν και δεν το βλεπω,αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα....

Offtopic mode off....

plankton69 - Χρήστος 

No problem! Δεν εχω κανενα προβλημα να μιλαω για παλια κινητα κτλ!

Yποψην αυτο με το ΙΜΕΙ ισχυει μεχρι το 2002.

offtopic

νταξ, οτι εγινε εγινε, think positive!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηρθαν σημερα και τα πληκτρα για το n-gage μου! Αγγλικα βεβαια, αλλα δεν πειραζει :)

Επισης ο συγκεκριμενος πωλητης, καθε φορα μαζι με αυτο που παραγγελνω μου ριχνει και ενα σακουλακι καραμελες! Gotta love ze germans :lol:

http://img846.imageshack.us/img846/9223/76155251.jpg

Μονο το μεσαιο πλαισιο λειπει, αλλα δεδομενου οτι δεν μπορω να βρω ΠΟΥΘΕΝΑ οσα χρηματα και να ειχα, μπορω να πω οτι το κεφαλαιο N-gage πλεον εκλεισε! :happy: Μπορει να αποσυρθει πλεον, μεσα σε ενα φακελο για το υπολοιπο της ζωης του:devil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια φίλη της αδερφής μου είχε ένα LG Cookie (ιιιιιιου...) και της χάλασε (περίεργο). Για αντικαταστάτη είναι διαθέσιμο ένα Motorola και το N95 8GB!!!!... Το βλέπει η αδερφή μου και της λέει ''χαζή είσαι; Γιατί δεν παίρνεις το Ν95;;;'' την ρωτάει ''καλό είναι; (:wacko::blink:)'' η δικιά μου της λέει να ανταλάξουνε...Αλλά έκανε την βλακεία να της πει ότι είναι γ@μ@το... Οπότε bye bye N95 8GB...:cry:

Δεν καταλαβα πιανου ηταν το motorola και το n95 :p

:lol:μιας φίλης της αδερφής μου! :) και αντί για το Ν95 8gb λειτουργεί το Motorola!